fbpx

Bézs Rádióban jártam: interjú Nőiesség témában

Bézs Rádióban jártam: interjú Nőiesség témában

Hihetetlen élmény volt a Bézs Rádióban  élőben megosztani a tapasztalataimat és a tudásomat a Nőiességről, hogy hogyan válhat egy nő igazán boldoggá és miért is olyan különösen fontos ez a téma.

Nagyon örülök, hogy egyre több nőt érdekel, hogyan tehetné saját magát nőiesebbé, hogyan élhetné meg a nőiességét és hogyan kezelheti -ültetheti be a mindennapjaiba, valamint az önfejlesztés fontossága is egyre nagyobb szerepet képvisel.
A nőiesség nem csak arról szól, hogy tűsarkúban járunk és tiptop háziasszonyok vagyunk. Ha nem egészíti ki a nőies külsődet a nőiességhez kapcsolódó  önbizalom, önértékelés és önismeret akkor sokkal nehezebben élheted meg a nőiességedet és a környezeted számára is látható lesz. Éppúgy, ha az ellenkező esetet tekintjük !

Erről a hamarosan megjelenő könyvemben is írni fogok, ami már előrendelhető az oldalamon!


Ezzel kapcsolatban hívtak meg egy beszélgetésre a Bézs Rádióba, amit itt hallgathatsz meg.

November 6-án pedig egy fantasztikus hangulatú előadást tartottam egy budai villában ahol a Mompreneurs tagjainak, vállalkozó anyukák számára meséltem el a tapasztalataimat, és adtam tanácsot arról, hogy vállalkozóként hogyan hozhatják az életükbe a munka és magánélet egyensúlyát.
Fantasztikus hangulat volt az előadáson is, nagyon értékes embereket ismertem meg.

 

Köszönöm a lehetőséget a Mompreneursnek és a közönségnek is a proaktivitást és figyelmet!

 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szólj hozzá!

Ez a cikk is érdekelhet:

A mentorprogramban újjászületsz

Szeretnél végre egy nagyot előrelépni az életben?

Szeretnéd végre elérni a céljaidat? Fénysebesen fejlődni? Sikert sikerre halmozni a munkában, a párkapcsolatban és az élet minden területén? Ha mindhárom kérdésre igennel válaszoltál, akkor ott a helyed az „Új

Légy saját magad konzulense!

Miért fontos, hogy meghúzzuk a határainkat segítőként?

Vasárnap délben csörgő telefonok. Húsvét hétfőn beérkező megkeresések. Messengeren történő időpontegyeztetés, mikor kérted, hogy inkább hívjanak. Ismerősek ezek a szituációk? Minden bizonnyal, hiszen szinte minden segítő életében eljön az a