Bézs Rádióban jártam: interjú Nőiesség témában

Hihetetlen élmény volt a Bézs Rádióban  élőben megosztani a tapasztalataimat és a tudásomat a Nőiességről, hogy hogyan válhat egy nő igazán boldoggá és miért is olyan különösen fontos ez a téma.

Nagyon örülök, hogy egyre több nőt érdekel, hogyan tehetné saját magát nőiesebbé, hogyan élhetné meg a nőiességét és hogyan kezelheti -ültetheti be a mindennapjaiba, valamint az önfejlesztés fontossága is egyre nagyobb szerepet képvisel.
A nőiesség nem csak arról szól, hogy tűsarkúban járunk és tiptop háziasszonyok vagyunk. Ha nem egészíti ki a nőies külsődet a nőiességhez kapcsolódó  önbizalom, önértékelés és önismeret akkor sokkal nehezebben élheted meg a nőiességedet és a környezeted számára is látható lesz. Éppúgy, ha az ellenkező esetet tekintjük !

Erről a hamarosan megjelenő könyvemben is írni fogok, ami már előrendelhető az oldalamon!


Ezzel kapcsolatban hívtak meg egy beszélgetésre a Bézs Rádióba, amit itt hallgathatsz meg.

November 6-án pedig egy fantasztikus hangulatú előadást tartottam egy budai villában ahol a Mompreneurs tagjainak, vállalkozó anyukák számára meséltem el a tapasztalataimat, és adtam tanácsot arról, hogy vállalkozóként hogyan hozhatják az életükbe a munka és magánélet egyensúlyát.
Fantasztikus hangulat volt az előadáson is, nagyon értékes embereket ismertem meg.

 

Köszönöm a lehetőséget a Mompreneursnek és a közönségnek is a proaktivitást és figyelmet!