fbpx

Bőség blokkokat generációs szinten elengedő workshop

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_font=”Arial” font_style=”300″ font_color=”%23ffffff” width=”850″]Bőség blokkokat generációs szinten elengedő workshop[/text_block]
— SPACER —

Számolj le a családodban előforduló téves bőség gondolatokkal, és folytasd az életed tiszta lappal!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_style=”bold” font_color=”%23ffbc8a” top_padding=”10″ bottom_padding=”10″ width=”850″]2019. január 24. (csütörtök) 18:00 – 20:30[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″ font_font=”Arial” font_style=”300″ font_color=”%23ffffff” width=”850″]Mennyire formálták a szüleid vagy nagyszüleid a világgal és pénzzel kapcsolatos világképedet? Érte valamilyen anyagi trauma a családodat, ami árnyékként kísérte a Te életed is? Szeretnél leszámolni az így örökölt hitrendszereddel, ami visszahúz?
Akkor olvass tovább és engedd, hogy segítsek ráhangolódni a bőségre![/text_block]

Kiknek való a workshop:

  • Ha olyan családban nőttél fel, ami tele volt a pénzzel és a bőséggel kapcsolatos negatív gondolatokkal
— SPACER —

  • Ha egész életedben ilyen mondatokat hallgattál: “piszkos anyagiak”, “nem érdemlek többet”, “a pénzért kő keményen meg kell dolgozni”
— SPACER —

  • Ha a családod elszenvedett valamilyen pénzügyi traumát, pl: világháború alatt elvesztettek mindent, deviza hitel, gazdasági válság, válás, stb.
— SPACER —

  • Ha gyakran mondták neked azt, hogy tisztességesen nem lehet jómódban élni
— SPACER —

  • Ha nem olyan anyagi körülmények között szeretnél élni, mint, amilyenben felnőttél, hanem változtatnál rajta
— SPACER —

— SPACER —

Hogyan képes szegénységben tartani a bőséggel kapcsolatos, örökölt hitrendszered?

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Gyakran fedezünk fel magunkban olyan gondolatokat, amik nem is a miénk, hanem környezetünk szinte észrevétlenül belénk ültette.
Az a környezet, ahol a legfogékonyabb vagy, az pedig gyakran a családi környezet. Így kritikus szerepe lehet annak, hogy a szüleid, nagyszüleid hogy álltak a bőséghez és a pénzhez. Ők milyen élettapasztalatokat szereztek, és neked hogyan adták át.

Ez akár észrevételnül is képes befolyásolni az életünket. Ehhez annyi is elég lehet, ha rendszeresen hangoztatták, hogy “a pénz nem boldogít”.

Most itt egy kiváló lehetőség arra, hogy rendbe tedd a pénzzel, a bőséggel, az anyagiakkal kapcsolatos érzéseidet és gondolataidat.
Úgy érzed néha, hogy utálod a pénzt vagy a pénz utál Téged?
Nem jutsz dűlőre az anyagiakkal kapcsolatban, pedig rengeteget dolgozol?
Még sincs meg minden, amit szeretnél?
Csak figyeld meg, hogy milyen érzéseid vannak, ha a pénzre, az anyagi javakra gondolsz, és szükség esetén változtass rajtuk.
Ebben fog segíten iez a workshop.[/text_block]

Az esemény házigazdája

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Gyere el a tanfolyamomra és bizonyosodj meg róla személyesen![/text_block]

Itt találkozhattál velem eddig:

Erről lesz szó a workshopon:

— SPACER —

  • Feltérképezzük a pénzzel és bőséggel kapcsolatos örökölt családi mintáidat
— SPACER —

  • Rendbe tesszük az anyagiakkal kapcsolatos érzéseidet és gondolataidat
— SPACER —

  • Megvizsgáljuk a félelmeidet is, amik arra vonatkozhatnak, hogy mi lesz, ha sikeresebb leszel a környezetednél
— SPACER —

  • Körbejárjuk a szegénységtudatot és bőségtudatot
— SPACER —

Nézz bele hogy zajlik nálunk egy tanfolyam

Időpont, helyszín, részvételi díjak:

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ left_padding=”0″]Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.[/text_block]
[custom_html]

[/custom_html]

— SPACER —

Részvételi díj:

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]9 990 Ft.[/text_block]
— SPACER —

Az eseményig hátralévő idő:

— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]Fizetési mód: átutalás[/text_block]
— SPACER —

— SPACER —

Kérdésed van?

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-70-420-5855 számon[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″]A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.[/text_block]

Kapcsolat:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-70-420-5855 (hétköznap 9-16 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38[/text_block]

Céginformáció:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Tréningcég Bt.
1027 Budapest, Bem József utca 9.[/text_block]