Célkitűző tréning

Fókuszba állítanád az életed 2019-ben?

2019. január 19. (szombat) 13:00 - 18:00

Úgy érzed elakadtál az életedben? Nem látod a megfelelő irányokat? Gyorsabban haladnál a céljaid felé? Akkor gyere el a célkitűző tréningemre és segítek, hogy 2019 legyen a legcéltudatosabb éved.

Kiknek való a célkitűző tréning:

  • Ha nem találod a céljaid felé vezető irányt
  • Ha úgy érzed mindent beleadsz, de nem jutsz egyről a kettőre
  • Ha sodródsz az életedben, és nem sikerülnek a kitűzött céljaid
  • Ha most igazán elkötelezted magad, hogy 2019 a legcéltudatosabb éved lesz

Hogyan legyen 2019 a legcéltudatosabb éved?

Fontos, hogy felismerd és meghatározd a valódi, szívből jövő céljaidat (nem mások elvárásait). Csak a társadalmi elvárások és megfelelési kényszer levetkőzése után lehetsz biztos abban, hogy magadért dolgozol és nem másokért.
E mellett fel kell oldanod azokat a blokkokat, akadályokat, amelyek esetlegesen a kitűzésre váró célok megvalósításában megakadályozhatnak.

A tréningemen ebben segítek mindenkinek.
Mindez egy pozitív, vidám közösség tagjaként, ahol lehetőséged lesz arra, hogy Te határozd meg, finomítsd és kristályosítsd tovább 2019-es célkitűzéseidet, és válj azzá a személlyé, aki céljai megvalósítására képes!

Az esemény házigazdája

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Gyere el a tanfolyamomra és bizonyosodj meg róla személyesen!

Itt találkozhattál velem eddig:

6 ok, amiért itt a helyed a tréningen:

  • Álmaid megvalósításához gyakorlati munkafüzetet és hatékony eszközöket kapsz a kezedbe.
  • Segítségével megtalálhatod azokat a célokat, amik igazából fontosak számodra.
  • Elsajátítod a célkitűzés valóban működő, gyakorlati fortélyait.
  • Képes leszel a céljaid pontos akciótervének kidolgozására.
  • Amikor fókuszba kerül az életed (flowban vagy), eltűnik belőled a bizonytalanság, és boldogabb, kiegyensúlyozottabb, elégedettebb életet élsz majd.
  • Megismersz hasonló gondolkodású, vidám, jókedvű embereket, akikkel külön öröm lesz a tréning gyakorlatain végigmenni. Jó társaság, oldott hangulat, nevetés és az energia raktáraid feltöltése a tréningen garantált!

Nézz bele hogy zajlik nálunk egy tanfolyam

Időpont, helyszín, részvételi díjak:

AJÁNDÉK

Most egy évkezdő ajándékcsomaggal leplek meg, benne sok- sok meglepetéssel, ami beindítja az éved, és segít fenntartani a motivációd egész évben. (Boldogság Központ notesz, toll, hölgyeknek tükör, uraknak praktikus kulcstartó led-es világítással, táska, és motivációdat fenntartó idézetes poszter, az energiádat fenntartó édesség és frissítő).

Feltétele: Jelentkezz az első 10 között mind a Célkitűzés tréningre, mind a Pénz és bőség tréningre, és utald el a tréning díját.

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.

Részvételi díj:

39 990 Ft.
Vagy jelentkezz január 10. éjfélig és
koránkelő kedvezménnyel csak 29 990 Ft.

Koránkelő kedvezmény lejár:


Fizetési mód: átutalás


Kérdésed van?

Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-20-842-0139 számon

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-842-0139 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38

Céginformáció:

Solution Training and Consulting Bt.
1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38