fbpx

Célkitűző tréning

Fókuszba állítanád az életed 2020-ban?

2020. január 18. (szombat) 13:00 - 17:00

Úgy érzed elakadtál az életedben? Nem látod a megfelelő irányokat? Gyorsabban haladnál a céljaid felé? Akkor gyere el a célkitűző tréningre és segítek, hogy 2020 legyen a legcéltudatosabb éved.

 

Szuperintenzív, megoldás-orientált tréning, amivel könnyedén indíthatod az éved és kitűzheted a céljaidat, hogy megvalósítsd álmaidat 2020 -ban!

Neked való a Célkitűző tréning?

Igen, ha...

Nem találod a céljaid felé vezető irányt

Úgy érzed mindent beleadsz, de nem jutsz egyről a kettőre

Sodródsz az életedben, és nem sikerülnek a kitűzött céljaid

Szeretnél végre olyan célt kitűzni, amit el is tudsz érni

Szeretnél sikeresebb lenni

Most igazán elkötelezted magad, hogy 2020 a legcéltudatosabb éved lesz

 

Hogyan legyen 2020 a legcéltudatosabb éved?

Fontos, hogy felismerd és meghatározd a valódi, szívből jövő céljaidat (nem mások elvárásait). Csak a társadalmi elvárások és megfelelési kényszer levetkőzése után lehetsz biztos abban, hogy magadért dolgozol és nem másokért.
E mellett fel kell oldanod azokat a blokkokat, akadályokat, amelyek esetlegesen a kitűzésre váró célok megvalósításában megakadályozhatnak.

A tréningemen ebben segítek mindenkinek.
Mindez egy pozitív, vidám közösség tagjaként, ahol lehetőséged lesz arra, hogy Te határozd meg, finomítsd és kristályosítsd tovább 2020-as célkitűzéseidet, és válj azzá a személlyé, aki céljai megvalósítására képes!

 

Tűzd ki a céljaidat és valósítsd meg az álmaidat 2020-ban! Tedd meg az első lépést és élj úgy, ahogy mindig is szerettél volna.

Tűzd ki. Fejlődj. Érd el! Megmutatom hogyan!

6 ok, amiért itt a helyed a tréningen:

A tréning során körbejárjuk, hogyan indíthatod jól az évet és hogyan engedd akadályozó tényezőket

  • 1

   Tanácsok lépésről lépésre

   Álmaid megvalósításához gyakorlati munkafüzetet és hatékony eszközöket kapsz a kezedbe.

  • 2

   Tűzd ki a céljaidat!

   Segítségével megtalálhatod azokat a célokat, amik igazából fontosak számodra.

  • 3

   Hogyan lépjek előre?

   Elsajátítod a célkitűzés valóban működő, gyakorlati fortélyait.

  • 4

   Egyenesen a cél felé!

   Képes leszel a céljaid pontos akciótervének kidolgozására.

  • 5

   Magabiztosan az úton.

   Amikor fókuszba kerül az életed (flowban vagy), eltűnik belőled a bizonytalanság, és boldogabb, kiegyensúlyozottabb, elégedettebb életet élsz majd.

  • 6

   Ne csak tanulj, érezd jól magad!

   Megismersz hasonló gondolkodású, vidám, jókedvű embereket, akikkel külön öröm lesz a tréning gyakorlatain végigmenni. Jó társaság, oldott hangulat, nevetés és az energia raktáraid feltöltése a tréningen garantált!

 •  

Hatalmas előrelépés lesz ez a tréning, ha bátor vagy velünk tartani és végre IGEN-t mondani magadra és az igazi harmóniára az életedben!

A tréninghez való csatlakozás 2 formában lehetséges:

Fizetés egy összegben:

Részvétel a tréningen, ahol támogató előadó – Kolozsi Mariann és pozitív, támogató légkör vár

Széleskörű tudásanyag arról, hogyan tűzd ki a céljaidat és érd el azokat!

Folyamatos kérdezési lehetőség

Életedet megváltoztató gyakorlatok és tapasztalatok.

Kényeztető ellátás. Egész napos snack, csoki, tea és kávé fogyasztási lehetőség

 

A tréning díja:

39.990 Ft

Fizetés 2 részletben:

Részvétel a tréningen, ahol támogató előadó – Kolozsi Mariann és pozitív, támogató légkör vár

Széleskörű tudásanyag arról, hogyan transzformáld az életed!

Folyamatos kérdezési lehetőség

Életedet megváltoztató gyakorlatok és tapasztalatok.

Kényeztető ellátás. Egész napos snack, csoki, tea és kávé fogyasztási lehetőség

 

A tréning díja:

2 x 22.995 Ft

Ne maradj le, foglald le a helyed!

2020. Január 18.

13:00-17:00

Kolozsi Mariann Tréningközpont, 1027 Budapest, Margit körút 64/a 3/5.
vagy Online, Zárt csoportban

Mit kapsz, ha eljössz, és mennyibe kerül mindez?

Mennyit ér neked, ha megtudod valósítani az álmaidat és maradsz éveken keresztül abban a mókuskerékben,amiben most vagy?

– Mennyit ér, ha végre elmondhatod magadról, hogy ezt én valóstottam meg és mindezt magamnak köszönhetem??

– Mennyit ér, ha pozitív, sikeres mintát adsz át a gyermekeidnek, és boldog, kiteljesedett életet éltek mindannyian?

– Mennyit ér, ha vannak terveid, céljaid és a családod végre elismer téged?

Megfizethetetlen!

Ugyanakkor több százezer és több millió forint, ha ezeket ERŐBŐL próbálod megoldani – és lehet, hogy el sem éred a célod .
Ügyfeleim közül többen százezreket, és vannak, akik milliókat költöttek segítőkre, tanfolyamokra, mielőtt eljöttek hozzám és megtalálták a működő megoldást a problémájukra. Közös együttműködésünk és a Kolozsi Mariann Tréningközpontban töltött idejük többszörösen megtérült.

A  tréning díja 39.990 Ft

Maximális létszám: 20 fő

Egy 60 perces egyéni konzultáció velem 40.000 Ft -> azaz 1db egyéni konzultáció díjából elvégezheted a tanfolyamot, amivel megszerzed azt a tudást és információt, amivel kezedbe veheted az életed.

Ez a tréning nem kerül százezrekbe és milliókba, mert célom, hogy ezt a tudást minél több emberhez eljuttassam, és minél többen éljék azt az életet, amit szeretnének és megérdemelnek.

Ha mi boldogok vagyunk, a párunkra és a gyermekeinkre is boldogabb jövő vár.

 

Töltsd ki az űrlapot a jelentkezéshez!

Jelentkezés lezárul:

Nap
Óra
Pers
Másodperc

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

 

Kérdésed van?

Küldd el az info@kolozsimariann.hu-ra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az második részletnek legkésőbb a tanfolyam előtti napig meg kell érkeznie. A tanfolyamon akkor tudsz részt venni, ha az utolsó részlet is ki van fizetve.

A kezelési költség az egy összegben fizetendő árhoz adott 15% felár, amely részletfizetés esetén fizetendő. A fentebb megadott részletfizetési lehetőségben feltüntetett ár már tartalmazza a 15% kezelési költséget így azon felül plusz költség nem terhel.

Igen, a képzést bármilyen vállalkozás el tudja számolni. A tréning díjának befizetésekor állítjuk ki a számlát, ezért kérlek, hogy jelentkezéskor számlázási címként azt a nevet és címet tüntesd fel, amelyre szeretnéd hogy a számlát kiállítsuk – és a cég bankszámlájáról érkezzen az átutalás.

Bármennyire is szeretném garantálni, ez a Te hozzáállásodtól függ. Ha valóban szeretnél eredményeket elérni, akkor a tréningen kapott feladatok feldolgozásával és a megújulás, az új életed megengedésével biztos, hogy jelentős lépéseket tudsz tenni az új életed felé. Sőt, ehhez minden támogatást meg is kapsz a tréningen. Kérdezhetsz, megoszthatsz, beszélgethetsz a tréning ideje alatt és utána is.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.