Érd el a célod gyorsan és hatékonyan

www.www.kolozsimariann.hu

Van egy tulajdonság, amivel az embernek feltétlen rendelkeznie kell, ha nyerni akar. Ez pedig nem más, mint az a képesség, hogy célunkat pontosan meg tudjuk határozni, hogy tudjuk, mit akarunk, és égető vágyat érezzünk a megvalósítására.”
Napoleon Hill

Hogyan tudod céljaidat leghatékonyabban elérni?

Először is-és talán ez a legfontosabb:  fejezd be a halogatást!

Hányszor fordult már elő az életedben, hogy a nagy dolgokat halogattad? Tudtad hogy lesz egy nagy vizsgád, amely fontos, és nem volt kedved nekiállni készülni rá. Miért? Talán mert túl nagy “falat” volt a Számodra!
Ugye, hogy könnyebben haladsz azokkal a dolgokkal, melynek nincs tétje? Ami pedig fontos lenne, azt halogatod, elnapolod, túlgondolkodod a megvalósítást.

Mi a titka hogy elérd, amit szeretnél?
Fogalmazd meg pontosan, mi az amit igazán szeretnél!
Azért fontos a pontosítás, mert akkor könnyebben látod, hogy merre haladj. Hamarabb felismered a lépéseket.
Hasznos, ha mindezeket papírra veted. Egy tervet készítesz saját magad számára.
Vázold fel a  lehetséges lépéseket. Ez kicsit hasonlít ahhoz, amikor nagyobb vizsgára vagy előadásra készülsz, és leírod vázlatosan a mondandódat. Ilyenkor már elkezded a magvalósítást, hisz időt és energiát fektetsz bele!

Az elején biztos sok elindulási lehetőség merül fel. Pont ez a gyakori probléma, hogy több és szerteágazó lehetőség adódik. A fontos, hogy megszűrd ezeket az információkat, és válaszd ki Neked melyik a legjobb. Olyat nincs értelme kiválasztani, amely “mumus” a számodra, mert ekkor megint beleesel a halogatás csapdájába.

Fontos, hogy hatékonyan töltsd a ráfordított időt!

Érdemes időhatárokat kitűzni, hogy mit meddig szeretnél megvalósítani. Ezek nagyon jó támpontok neked, hogy lépésről lépésre haladj.
a lépésekről: nézd meg. a prioritásokat. Mi a legfontosabb? Hogyan tedd meg? Ilyenkor sok időt tudsz megspórolni, és lehet hogy a kezdeti lépésekből már át is ugrasz néhányat.

www.www.kolozsimariann.hu
Vázolj fel egy tervet

Fontos!
Tedd meg minél hamarabb az első lépést! Légy bátor!
A szándék és az ötlet is fontos, de az ötletek is akkor valósulnak meg, ha cselekszünk!
Minden nap tegyél lépéseket a céljaidért! Haladj előre, és légy rugalmas! Ha úgy érzed, az orrod előtt van egy jobb lehetőség mint amire számítottál, válaszd bátran! Fölösleges ragaszkodni régi elképzelésekhez, ha van egy sokkal jobb!
Ha elég bátor vagy, képes vagy változtatni, hiszel magadban, akkor sokszor hamarabb eléred a célodat, mint ahogy tervezted!

Ha otthonról, kényelmesen szeretnél a bőségen dolgozni, akkor nézz körül itt

https://www.kolozsimariann.hu/online-anyagok/
Javaslom figyelmedbe a bőség teremtő workshopot.

Szeretnél profi célkitűző lenni, és szeretnéd fejleszteni a személyiséged, miközben egy új hivatásra is szert teszel?

Tarts velünk a következő hivatalos Life coaching képzésen!

Részletek itt!

www.kolozsimariann.hu/tanfolyamok/coach-kepzes

Ismerj meg a díjmentes Nyílt napon!

Részletek itt!

www.kolozsimariann.hu/tanfolyamok/nyiltnap/

Szöveg: Kolozsi Mariann és Tumbász Hédi / Boldogság Központ

foto:123RF.com

Ha tetszett, akkor oszd meg a közösségi oldalakon!

Kolozsi Mariann
Kolozsi Mariann

2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin Theta Healing® tanárként és Business Coachként. Ez idő alatt a módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről. Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló eszközt adok a kezedbe, amellyel felépíthetsz egy jobb életet.