Sikeresen jelentkeztél

Köszönjük, a legjobb döntés volt, hogy velünk tartasz!

Nemsokára kapni fogsz egy automatikus visszaigazoló emailt benne minden fontos információval és a fizetéshez szükséges adatokat is. Kérlek ez alapján utald el a díjat!
Ezzel biztosítod a helyedet a programon.

Ha esetleg nem találod, akkor nézd meg a SPAM mappában is, hátha véletlenül odakerült.

Kérdésed van?

Írhatsz nekem az info@kolozsimariann.hu címre vagy hívj a 06-20-842-0139 számon.

Folytasd a böngészést a legfrissebb cikkeimnél:

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSI FELTÉTELEI
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Lemondási feltételek: a részvétel lemondása csak írásban (e-mailben) lehetséges, legkésőbb a tanfolyam előtt 8 nappal. Ennek elmulasztása esetén a jelentkező a teljes részvételi díjat köteles megtéríteni.

A tanfolyam napját megelőző 8 nappal korábban, írásban lemondott tanfolyam esetén, a már kifizetett részvételi díj két hónapon belül felhasználható egy következő alkalomra. A tanfolyam napját megelőző 8 napon belüli lemondás, vagy lemondás nélküli mulasztás esetén a befizetett tanfolyam részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni, sem pedig a befizetett díjat másik program díjába beszámítani.

Szervező mulasztása: amennyiben a meghirdetett program a szervező, vagyis a Solution Training and Consulting Bt. lemondása miatt hiúsul meg, akkor a teljes részvételi díjat visszautaljuk a befizető bankszámlájára.