Egyéni konzultáció

Kolozsi Mariannal

Miben segíthet Neked egy egyéni konzultáció

 • Önbecsülés és bizalom újraépítése
 • Fizikai betegségek és érzelmi traumák kezelése
 • Stressz-kezelés a kapcsolatokban, a munkahelyen vagy otthon
 • Életcélod megtalálása
 • A minőségi élet és körülményeinek megteremtése
 • Spirituális fejlődés elősegítése
 • Intim, szexuális problémák oldása mindkét nemnél
 • Karrier előrelépés elősegítése

A konzultáció alatt nem csak egy témával foglalkozunk, mivel a technikáim gyorsak és hatékonyak, így gyorsan tudunk fejlődni.

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Rólam

Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Tucatnyi helyen osztom meg az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat. Követhetsz a blogomon, a Facebookon, a Youtube-on, az Instagramon és várlak szeretettel a tanfolyamaimon is.

Itt találkozhattál velem eddig:

Többféle módszer a biztos sikerért

Több módszerrel történő konzultációra van lehetőség. Ha szeretnéd választhatsz, de ha rám bízod, akkor a konzultáció során a Számodra legmegfelelőbb módszerrel/módszerekkel fogunk haladni. A módszereim:

Az egyéni konzultációhoz semmilyen előképzettség nem szükséges.
A konzultáció során végig tudatában vagy mindennek. Semmi sem történik az akaratod ellenére, vagy aminek az elfogadására még nem állsz készen.

Időpont, helyszín, árak

Időpont

A jelentkezésedet követően írni fogok pár időpont lehetőséget. Általában két héten belül tudok javasolni délelőtti és délutáni opciókat.

Helyszín

A konzultáció történhet Skype-on vagy személyesen is.
A személyes találkozó helyszíne a Boldogság Központ, címe:
1027 Budapest Margit körút. 64/a 3. emelet 5. csengő: 38

Árak

60 perces konzultáció 29 990 Ft.

90 perces konzultáció 44 990 Ft.

90 napos személyes coaching

A 90 Napos Személyes Coaching nagyon kivételes lehetőség, melyre csupán néhány nőnek, van lehetősége, mivel a részvétel limitált.
Azon maximálisan coach-olható hölgyeknek szól, akik teljes mértékben elköteleződtek a változásra, és az én VIP támogatásomat, mentorálásomat igénylik a folyamat során.

Milyen előnyökre teszel szert a program során?

  • több időd lesz a családodra, utazásra, önmagadra
  • megemelkedik az energia és az önbizalom szinted, magabiztosan fogsz döntéseket hozni
  • az ideális embereket elkezded magadhoz vonzani, akiket örömmel és élvezettel fogsz kapcsolatba kerülni
  • pozitív hatást gyakorolsz a saját és környezeted életére
  • megújulsz, új erővel töltődsz fel, felfrissülsz és felépíted az új önmagad
  • VIP támogatásban lesz részed 90 napon keresztül

  Készen állsz?

   

  A befektetett időd, pénzed többszörösen megtérül.

  Ezt tapasztalták azok is, akik már részt vettek korábbi coaching programjaimon.

  A 90 napos Személyes Coaching Programom Neked szól amennyiben:

  • maximálisan elkötelezted magadat az életed megváltoztatása mellett
  • készen állsz arra, hogy jelenlegi gondolataidat megváltoztasd és az új tudást kész vagy alkalmazni az életedben, és gyakorolni kitartóan
  • készen állsz kizárólag a vágyott céljaidra fókuszálni és új, pozitív élményeket befogadni, megtapasztalni egy új életminőséget

  Mit tartalmaz 90 napos Személyes Coaching Program?

  • 6x60 perces személyes vagy skype coachingot két heti rendszerességgel, melyek támogatnak az új utadon. Megtaláljuk, és feloldjuk azokat a mentális blokkokat, melyek eddig akadályozták, hogy beteljesítsd és azt az életet éld, amit mindig is éreztél, hogy megérdemelsz. Feldolgozzuk a múlt sebeit, kijelöljük az irányt, és megvalósítjuk az új életedhez elengedhetetlen lépéseket. Megerősítjük az önbizalmad, mélyítjük az önismereted és csiszoljuk a személyiséged.

  • folyamatos e-mail kapcsolat a 90 napon keresztül – bármilyen kérdésed van, elakadsz, kérdezhetsz

  • a coaching órákat kiegészítő “házi feladatok”, melyek segítik és támogatják elérni a kívánt céljaidat

  • ajándék egy alkalom coaching alkalom a végén ünnepléskést, összefoglalásként

  • ajándék online anyagok, melyek segítik az önbizalmad erősítését és az önfejlesztésed

  A 90 napos coaching értéke: felbecsülhetetlen, hogy éveket, évtizedeket spórolhatsz meg.

   

  Magányos útkeresés helyett egy mentorral haladhatsz az úton magabiztosan előre. Bármikor megakadsz az úton, van aki segít, támogat, motivál, inspirál. Ez az eddigi résztvevők visszajelzése alapján megfizethetetlen.

   

  A 90 napos coaching díja: 390.000 Ft

  Gyere bátran, és tedd boldogabbá és sikeresebbé
  az életed!

  Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

  Kérdésed van?

  Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
  hívj a 06-20-842-0139 számon


  Fizetési mód

  Átutalás

  Mi fog történni a jelentkezés után?

  A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

  Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

  A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.