fbpx

Események betöltése

« Összes Események

Te és a belső köröd

Te és a belső köröd tanfolyam

Építs ki bizalomra alapuló, támogató kapcsolatokat
és dolgozd fel csalódásokat egyszerűen, hatékonyan!

Miért hasznos Neked a tanfolyam?

  • Javulni fognak a párkapcsolati, családi, munkahelyi kapcsolataid.
  • Javulni fog az életminőséged, boldogabb, kiegyensúlyozottabb leszel és a stressz is lemegy a kapcsolataidról.
  • Megismerheted a közvetlen környezeti változások okát, a miértjét annak, hogy váltogatod a barátaidat, továbbá azt is hogy milyen barátokkal kell magad körülvenned, hogy töltődni tudj és mindazt a jóérzést, amivel rendelkezel vissza tudd adni a világnak.
  • A tanfolyam során elsajátíthatod, hogy a közvetlen környezetet hogyan tudd értékelni, hogyan ismerd fel, hogy milyen fejlődési szinten állnak.
  • Elsajátítod annak a tudását, hogyan dolgozz valamennyi lelkiállapottal hatékonyan és jól, amelyet megismersz akár önmagadon, akár a klienseiddel.Így pontosan módon meg fogod érteni a klienseidet, önmagadat, a párodat, a gyermekedet és a barátaidat, hogy éppen hol tartanak az életükben, milyen szinten vannak, és képes leszel segíteni nekik abban, hogy előre lépjenek. Így még jobb társsá, szülővé, baráttá és konzulenssé válsz és boldogabb, kiegyensúlyozottabb, stresszmentesebb kapcsolataid lesznek az életedben. Ezért roppant fontos, hogy legyenek támogató, töltő, bizalmas kapcsolataid.
Érzékeny emberként -főleg, ha emberekkel foglalkozol – fontos látni, hogy ha folyamatosan olyan emberek vesznek körül, akik több törődést, támogatást igényelnek, akkor könnyen a kimerültség szélére sodornak.
Csatlakozz és sajátítsd el, hogyan alakítsd ki támogató kapcsolatokat!

december 12, 2020 | 10:00 december 13, 2020 | 17:00


Naptárhoz adom


Részletek

Dátum:
December 12-13.


Időpont:
10:00 – 17:00


Helyszín

Kolozsi Mariann Tréning Központ


1027 Budapest,
Margit körút 64/a 3/5


Telefon:
+36704205855


Honlap:
www.kolozsimariann.hu


Szólj hozzá!