Évindító Célkitűző Tréning Neked

Számos előző cikkünkben olvashattál arról, hogy mennyire fontos a céljaink pontos kitűzése. Nem csupán egy vágyakozás, hanem egy konkrét cél meghatározása, majd az ehhez szükséges lépések céltudatos követése.

Célok és megvalósulásuk

A legnagyobb titok az életben, hogy nincs nagy titok. Ami a célod azt elérheted, ha hajlandó vagy érte megdolgozni.

Oprah Winfrey

Hinned kell abban, hogy a céljaidat el tudod érni, és tudatosan arra koncentrálni, hogy ne add fel, menj az álmaid felé! Minden nap, minden cselekedeteddel egyre közelebb juthatsz hozzá. Akadályok mindig gördülnek elénk, akár melyeket a múltunkból vonszolunk át a jelenünkbe, akár nem várt fordulat, azonban a CÉLKITŰZŐ TRÉNING segít téged abban, hogy mindezeket elengedd. Képessé tesz feloldani a blokkjaidat, átlépni az akadályokat, amelyek esetlegesen a kitűzésre váró célok megvalósításában hátráltatnak. Így pedig egyre közelebb kerülsz a végső célodhoz, mely a sikerben teljesedik ki.

Mindannyiunknak mást jelent a Siker fogalma

Te mondod meg, Számodra mi a siker!

Lehet:

 • egy jól menő vállalkozás,
 • nagy profitot hozó cég,
 • egy fantasztikus munka,
 • egy csodálatos párkapcsolat,
 • boldog családi élet,
 • harmonikus mindennapok

– ami Számodra a siker, az a Te sikered.

A siker mindannyiunk életében mást jelent. Nem feltétlen anyagi értelemben kell a sikert értelmeznünk. Olykor egy boldog családanya, vagy családapa szerepben is képes vagy megtapasztalni életed tökéletes sikerét. A munkád tekintetében, nem biztos, hogy a vállalat felső vezetőjeként kell megélned a sikered. Lehet, hogy egy kreatívabb és szabadabb munkakörben inkább átérzed a siker igazi jelentését a mindennapjaidban. Személyre szabottan kell rájönnünk a Te sikeredre, a Te célodra, melyet egy pontos akcióterv kidolgozására után könnyedén képes leszel elérni. Amikor pedig fókuszba kerül az életed (flowban vagy), eltűnik belőled a bizonytalanság, és boldogabb, kiegyensúlyozottabb, elégedettebb életet élsz majd. Jól hangzik, ugye.

Habozol még?
Akkor olvasd el a korábbi tréningek (táborok) résztvevőinek visszajelzését!

E nélkül a tanfolyam nélkül sokkal több idő alatt jöttem volna rá a bennem lévő blokkokra! Nemcsak rájöttem, hanem nagyon sok blokkot fel is tudtam oldani! Amit meg még hátravannak, azokat viszont már tudom, hogy hogyan oldjam fel és hogyan álljak nekik. Köszönöm Mariann a profi segítséget!

Kérlek, ne hagyd ki ezt a tábort, ha arra vágysz, hogy a mindennapok megszokott rutinjából kilépve önbizalommal telve, feltöltődve szeretnéd folytatni az Életedet! Volt itt minden: sírás, nevetés, közösséggé válás, egymásra figyelés, egymás segítése, és amit adtunk, vissza is kaptuk. Ismeretlenül jöttünk és egymásra hangolódva távoztunk.
Megtapasztaltuk a szeretetet, a figyelmet és az odafigyelést. Nevetés, szórakozás közben sok tanulás magunkról és egymásról. Ilyen a jövő tanítása. Végre önmagammal törődhettem és törődtek velem. Végre segítettek nekem is. Kell ennél több? Legközelebb is jövök! Köszönöm!

Az alaptanfolyamot decemberben végzett thétás gólyaként érkeztem a táborba januárban. Valahogy olyan volt mintha elmennék az általános iskolai osztálytalálkozómra, csak már olyan régen találkoztunk, hogy nem ismerek rá senkire, de érzem valami összeköt bennünket.
Az egész minden várakozásomat felülmúlta. A programok szabad akarattal történő alakítása – végül is pihenni jöttünk” – jelmondat végig kísérte a tábort.
Fantasztikus volt megtapasztalni a résztvevők nyitottságát, érdeklődését minden iránt. Ebből jöttek azután a nagy beszélgetések és rengeteg nevetés. Az erős gyakorlatoknak köszönhetően teljesen feltöltve és hatalmas élménnyel gazdagodva tértem haza. A tábor nagy előnye, hogy első kézből megtapasztalhatod “jé ezt így is lehet” felismerés érzését.

Józsi

Eredményes tréning

Várunk Téged is szeretettel!

Mire számíthatsz?

 • Lehetőséged lesz megismerni hasonló gondolkodású, vidám, jókedvű embereket, akikkel külön öröm lesz a tréning gyakorlatain végigmenni.
 • Jó társaság, oldott hangulat, nevetés és az energia raktáraid feltöltése a tréningen garantált!
 • Lehetőséged lesz arra, hogy Te határozd meg, finomítsd és kristályosítsd tovább 2019-es célkitűzéseidet, és válj azzá a személlyé, aki céljai megvalósítására képes!

Emellett nő az önbizalmad, sokat nevetsz, és fantasztikusan érzed magad!

Nézd meg Bea visszajelzését most a videóban!

Szeretnél a mostaninál még sikeresebb és eredményesebb lenni?

Akkor a CÉLKITŰZÉS TRÉNING neked való, mert segít…

 • fókuszba állítani az életedet,
 • az álmaid gyorsabb elérésében.

A tréninghez egy hasznos, a fókuszálásban segítő munkafüzetet is kapsz AJÁNDÉKBA.

És ez még mindig semmi!

Most egy évkezdő ajándékcsomaggal is megleplek, benne sok-sok meglepetéssel, ami beindítja az éved. Ráadásul segít fenntartani a motivációd egész évben.

Legyen 2019 életed legjobb éve!

Ha otthonról, kényelmesen szeretnél a bőségen dolgozni, akkor nézz körül itt

https://www.kolozsimariann.hu/online-anyagok/

Javaslom figyelmedbe a bőség teremtő workshopot.

Szeretnél profi célkitűző lenni, és szeretnéd fejleszteni a személyiséged, miközben egy új hivatásra is szert teszel?
Tarts velünk a következő hivatalos Life coaching képzésen!

Részletek itt!

Ismerj meg a díjmentes Nyílt napon!

Részletek itt!

Ha tetszett, akkor oszd meg a közösségi oldalakon!

Kolozsi Mariann
Kolozsi Mariann

2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin Theta Healing® tanárként és Business Coachként. Ez idő alatt a módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről. Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló eszközt adok a kezedbe, amellyel felépíthetsz egy jobb életet.