Helyzetjelentés a Kolozsi Mariann Tréningközpontból

Nemrég érkeztem haza Valenciából, ahol a Vianna Stibalnál tanultam és egy újabb komfortzóna tágító Theta Healing haladó tanfolyamot hoztam haza neked: You and your inner circle – Te és a belső köröd címmel.

Életszínvonal emelő, hatalmas felismeréseket hozó tanfolyam volt megint.

Erről készítettem videót és hamarosan hozok podcastot is (hanganyag), ahol beszámolok még részletesebben a felismeréseimről, tapasztalataimról.

Ha nem régóta követsz, egy kis háttérinformáció rólam: imádok tanulni, fejlődni, folyamatosan képzem magam. Idén már két külföldi képzésen vettem részt, és még csak április van. (Közben mindkettő ütközött 2 másik képzéssel, amint ugyanúgy részt szerettem volna venni, ezért az egyikre szeptemberben megyek, a másikra jövő áprilisban).

Igen, én már jövő áprilisig tudom körülbelül milyen képzéseken veszek részt – ezeken kívül még októberben és nyáron is biztos, hogy lesz még több élő továbbképzés, amin részt veszek. Ebben még nincsenek benne az itthoni továbbképzések és online tanfolyamok, amiket végzek. Ezek értéke több millió forint, plusz repjegy, szállás, stb.a

Ezt most nem azért osztom meg veled, hogy dicsekedjek, vagy felvágjak. Egyáltalán nem. Azért osztom meg, mert példát szeretnék mutatni, hogy így is lehet. Hogy igenis lehet komolyan gondolni és elkötelezni magad saját magad fejlesztése mellett.

Megéri. Nagyon megéri. Többszörösen megtérül – az életed minden területén!

Tudom, hogy sokan vagytok, akik rendszeresen velem tartotok a tanfolyamaimon, tréningjeimen, a coaching és Theta Healing konzultációkon. Tudom hogy mennyit ad, amikor megosztom a saját tapasztalatim, felismeréseim – ezt is ezért osztom meg. Reményt, inspirációt, lendületet, motivációt szeretnék adni.

2013 óta vállalkozom, azóta segítelek benneteket a legjobb tudásom szerint. Ezt a tudást minden évben több továbbképzésen fejlesztem, mert szeretnék egyre többet adni és a lehető legjobban szolgálni. Mert ez egy segítő szolgálat.

 

Kolozsi Mariann Tréningközpont - Theta Healing tanfolyamok

Az évek alatt sikerült felépítenem egy sikeres vállalkozást – fantasztikus eredményeitek és visszajelzéseitek vannak a Theta Healing tanfolyamok után, átütő változások Life coaching tanfolyamok közben és után. A tréningeken, workshopokon, előadásokon és konzultációkon, mind élőben, mind online hatalmas áttöréseknek lehettem tanúi, amit ezúton is hálásan köszönök nektek!

Életek változtak meg, párkapcsolatok születtek újjá, meddő pároknak gyermekük született, többen megtalálták az életcéljukat, a segítségemmel építettek sikeres vállalkozást, engedték be az anyagi sikert, kezdtek új életet.

Mert lehetséges. Neked is. Csak el kell döntened és tenned kell érte. Mert egyedül sokszor nem tudjuk hogyan.

Ezért van szüksége mindenkinek (nekem is) egy külső szemre, egy segítőre, egy coach-ra vagy mentorra, aki segíti, támogatja, mutatja az utat, bíztatja amikor arra van szükség.

Az elmúlt években rengeteget tanultam, fejlődtem nemcsak a hivatásomban, a vállalkozásomban, a személyiségemben, a magánéletemben, úgy érzem életem minden területén. Ez nagyon jó, és nagyon élvezem. Nem mindig könnyű, de nagyon izgalmas – és hatalmas lehetőség van benne.

Mielőtt bárki azt gondolná, …ez nem ment mindig könnyen. Voltak nehéz időszakok, ahogy mindenki életében – és ez nem egy 8 órás állás, rendszeresen 12-14 órákat dolgozom. (Ezt csak azért osztom meg, hogy lásd, sem a siker, sem a tudás nem pottyant az ölembe, hanem kőkeményen megdolgoztam érte az évek alatt).

Szeretnék még többet tanulni és még többet adni!

Megosztani a tudásom veletek és mutatni az utat azoknak, akik elkötelezik magukat a fejlődés mellett. Akik többet akarnak kihozni az életükből és szeretnék megvalósítani a szívük vágyát (bármi legyen is az). Nekem ez a célom, ez a hivatásom, ez hajt, lelkesít minden nap.

 

Viszont van itt egy kis bökkenő, egy korlát, egy határ, amit elértem a mindennapi munkavégzésben.

Az elmúlt időszakban annyira megszaporodtak a telefonhívások, üzenetek minden felületen, ami már követhetetlen és kezelhetetlen. Napi szinten több, mint 100 emailt kapok – minden egyes nap…

Eddig évekig személyesen válaszoltam mindenkinek. Fontos számomra a személyes, közvetlen kapcsolat. Viszont ma már annyian írtok nekem, hívtok, kerestek – amiért nagyon hálás vagyok -, hogy bármennyire szeretnék mindenkinek egyenként válaszolni, egyszerűen nem megy. Sőt, csak ez a tevékenység kitesz egy teljes állást.

Az elmúlt egy hét még jobban rámutatott az önmagamra (is) figyelés szükségességére, mert múlt héten baleset ért és agyrázkódásom lett. Szerencsére „csak” ennyi, de ez azt jelentette, hogy nem tudtam dolgozni, nagyon fájt a fejem, pihennem kellett – pedig közben dolgozni akartam…

Ez az eset rávilágított arra, hogy az eddigi munkatempómból vissza kell vennem és nekem is pihennem kell. Viszont azzal, hogy nem tudtam, ahogy eddig, több-kevesebb sikerrel válaszolni nektek a megkeresésekre, hihetetlen mennyiségű hívás, üzenet és email halmozódott fel – és ez stresszelt, hiszen azért dolgozom, hogy nektek segítsek.

Ezért egy fontos döntést hoztam:

A mai naptól kezdve kérlek csak e-mailben keressetek az info@kolozsimariann.hu címen. Az új kolleganőm és asszisztensem, Anna fog segíteni nekem és munkájával több terhet is levesz a vállamról. Időt szabadít fel nekem, hogy újabb hasznos tananyagokat alkothassak nektek, videókat, cikkeket készítsek – és közben figyeljek saját magamra is. Nagy előrelépés ez a saját és a vállalkozásom életében is.

Kolozsi Mariann Tréningközpont

Ezeket az emaileket is az asszisztensem, jobbkezem, Anna fogja átnézni, és hetente egyszer fogok válaszolni. Ha szeretnéd, hogy csak én olvassam el, továbbra is „Mariannak” tárggyal küldd el, és akkor csak én olvasom.

Viszont az egyéni válaszok helyett innentől videóban vagy podcastban (hanganyag) fogok válaszolni a kérdéseitekre. Így sokkal több időm és energiám marad a veletek való közös munkára, amiből te is többet profitálsz! Megköszönöm a megértésed és együttműködésed ezzel kapcsolatban. Ez a te érdeked is. Szeretnék minél többet adni neked – ehhez pedig az agyrázkódás után pihenésre, időre és térre van szükségem. Ezen a területen még inkább – aki volt már nálam , pontosan tudja miről beszélek.

A balesetem hozta el a végső döntést, bár már jó ideje fontolgattam ezt a lépést, de ez tette fel az i-re a pontot. Határokat húzok, hogy fent tudjam tartani a munkám minőségét és a munka-magánélet egyensúlyát.

Kérlek tartsd te is tiszteletben a döntésem és ha kérdésed van, emailt írj. Köszönöm.

Rengeteg díjmentes videóm, podcastom, cikkem van fent a blogon, amelyekből sokat tudsz tanulni, fejlődni. Az újak elkészítése is rengeteg időt vesz igénybe.

Szeretnék a segítségükkel még több tudást átadni neked, még jobban segíteni a fejlődésed. Több olyan projekt iránt vagyok elhivatott, amelyek teljes átalakulást és fejlődést hoznak, ha bátor vagy és igen-t mondasz az önfejlesztésedre.

Itt az idő magasabb szintre emelkedni.

Ez az év erről szól.

Mindenkinek: nekem is, neked is.

A kérdés csak az: van elég bátorságunk igen-t mondani az önfejlesztésre és az új életünkre? Az új életminőségünkre?

Légy bátor, lépj a tettek mezejére!

Megéri!

Utólag hálás leszel magadnak.

Ha szeretnél velem tartani, hogy gyorsabban és könnyebben menjen a fejlődés és az átmenet, ezeken a programokon támogatlak:

 

Ha tetszett, akkor oszd meg a közösségi oldalakon!