fbpx

HÉTKÖZNAPI VARÁZSLATOK A PÁRKAPCSOLATBAN ÉS A SZEXUALITÁSBAN – Önmeghaladó napok

2021. Január közepén egy nagyon érdekes és annál izgalmasabb felkérésben részesültem.

Hogy mivel kapcsolatban?

Az Everness Online Akadémia hívott meg – látván a videóimat, cikkeimet anyagaimat. Úgy gondolták segítségemmel még többet tehetnénk mindazokért, akik szeretnének előrelépni az önfejlesztésben, és annál is inkább a párkapcsolatukban, hiszen ez a téma az, amiben ők is szeretnének segíteni másoknak.

Kisebb témák, amik sokak párkapcsolatát mentheti meg

A párkapcsolat témaköre nagyon összetett, nagyon sok terület van, amire érdemes kitekinteni. Nőiesség, párkapcsolati kommunikáció, családi minták, önszabotázs…és még sorolhatnánk..

Tudom, hogy mindannyiunk célja, hogy harmóniába hozzuk a párkapcsolatunkat, vagy ha nem vagyunk párkapcsolatban, ezt a harmóniát meg tudjuk teremteni, ha eljön az ideje.

Ehhez mindenképpen az kell, hogy részletesen kitekintsünk olyan dolgokra, amikről nem is gondolnád, hogy fejleszteni kell.
Igen, fejleszteni.

Kell, hogy foglalkozzunk az önfejlesztéssel, mert ezáltal javul a párkapcsolatunk minősége. Mielőtt felteszed a kérdést: Nem csak neked kell ezzel foglalkoznod, a párodnak is.

Átnézzük, a legfontosabb kérdéseket…

Fejlesztenéd, jobbá tennéd a párkapcsolatodat? Akkor érdemes velem tartanod ezen az előadáson.
Arról lesz szó, hogy….

  • Mitől beteljesedett egy párkapcsolat?
  • Hogyan találhatom meg a párom és ha megtaláltam, hogyan élhetem meg vele azt a minőségű párkapcsolatot, amire mindig is vágytam?
  • Milyen hibákat vétünk utunk során, és hogyan tudjuk ezeket felismerve tudatossággal magasabb szintre emelni önmagunk, a párunk és a kapcsolatunk?
  • Hogyan tud a kapcsolatunk az önismeretünk mélyítésében segíteni és abban, hogy jobb emberré váljunk?
  • Mire figyelj, hogy kiteljesedett, boldog kapcsolatban élhess?
  • Hogyan hat anyukád és apukád még most is a jelenlegi kapcsolatodra felnőttként még ha nem veled élnek, akkor is?

Ahogy látod, a párkapcsolat témaköre nagyon sok tényezőt körülölel, de hiszem azt, hogyha már elkezdünk vele foglalkozni – már megtettük azt az első lépést, amit valaki csak hetek, hónapok, évek múlva vagy egyáltalán nem is mer megtenni.


Ezt gondolják az Online Akadémia munkatársai

Akik velem tartanak különböző programokon, gyakran találkozhatnak azzal a kérésemmel, hogy értékeljék a programot, írjanak véleményt, hiszen ezáltal tudom én is jobbá tenni a tréningeket, tanfolyamokat, előadásokat.

Fontos számomra hogy tudjam, hogyan tudnék még jobban segíteni.

Kellemes meglepetésként ért azonban a visszajelzés, amit az Online Akadémia munkatársai írtak rólam :

“Kolozsi Mariann egy tudatos és talpraesett fiatal nő, aki nem ijed meg a kihívásoktól, gond nélkül felvállalja tudását és meri hallatni a hangját. Tiszta, őszinte és elkötelezett tanító aki tetteivel válik hiteles és követhető példává sokak számára.”

Everness online csapata

Ezúton is köszönöm Nekik a megtisztelő felkérést és a pozitív értékelést. Hálás vagyok, hogy külső szemmel is tisztán látható, mi a célom és milyen irnymutatást adok és adhatok azoknak, akik hozzám fordulnak.

2012 óta segítek az önfejlesztőknek megtalálni az igazi útjukat, megtalálni önmagukat, a hivatásukat, a boldog és kiegyensúlyozott élet kulcsát.

Célom, hogy a jövőben még több ember számára tudjam mutatni az utat és egy jobb világot teremthessünk, békében és boldogságban.

Szeretettel,
Mariann

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a cikk is érdekelhet:

Őszintén a Valentin Napról

Valentin nap. Minden évben eljön ez a nap. Bevallom nem várom. Nem szeretem. Soha nem voltam oda érte. Párkapcsolatban vallom, hogy ne ez legyen az ok, hogy kimutatjuk egymásnak az

Vannak ilyen napok is….

Vannak ilyen napok. Amikor úgy érzed, hogy 3 kávé sem lenne elég…. Amikor azt érzem reggel, hogy nagyon lassan tudom csak berúgni a motort, felvenni a lendületet, ami annyira jellemző