fbpx

Így változtam az önfejlesztés hatására ( Személyes beszámoló)

Bizonyíték a változásra.

Önfejlesztés. Nőiesség. Kiteljesedés. Boldogság.

Szerintem kéz a kézben járnak. Rengeteget változtam az elmúlt években mind külsőleg, mind belsőleg.

1. kép: 2019 január

2. kép: 2020 január

3. kép 2021 január

Kolozsi Mariann 2020

 

 

Legyenek ezek a képek a bizonyítékok a külső változásra. A belső fejlődésem azok látják és tapasztalják, akikkel hosszú idő óta együtt dolgozom, vagy akikkel újra együttműködöm.

A belső fejlődést nem lehet megmutatni. Csak érzékelni, tapasztalni. Ez az én utam, hogy honnan hová fejlődtem, és még hová fogok.

 

Hogyan értem el? Önfejlesztéssel!

Mindezt – nem titok – az önfejlesztéssel, tanulással, meditálással, folyamatos önképzéssel értem el.

Minden évben több tanfolyamot végeztem el hosszú évek óta, hogy csiszoljam, fejlesszem magam különböző témákban. Ezek között a képzések között van marketing, kommunikáció, előadásmód, vállalkozás irányítás, szervezetfejlesztés, etikett, pénzügyi ismeretek, nőiességgel kapcsolatos tanulmányok, Life és Business coaching tanulmányok, Theta Healing.

Nagyon szeretem az önfejlesztést, mert általa magasabb szintre emelhetjük a saját és szeretetteink életét és kihozhatjuk magunkból a legjobb énünk. Nemhiába ez a mottóm és ez lett a könyvem címe is.

Ne hidd el, próbáld ki te is! Az önismeretünk sorsunk kulcsa. Ezt évezredek óta tanítják a bölcsek.

 

Minden nézőpont kérdése…

Miért van az, hogy mégsem élünk vele? Vagy ha élünk vele, feladjuk, elfelejtjük? „Neked könnyű!”

Hallgattam évekig. Nem, nem az. Vagy IGEN, az. Nézőpont kérdése!

Mindent, ami ma körülvesz, hosszú, tudatos munka eredményeként építettem fel a „semmiből.” Nekem nem volt hátszelem, nem egyengette senki az utam, nem finanszírozta senki a képzéseim. Saját magam coach-a voltam és magamat támogattam, vezettem lépésről lépésre.

Könnyű volt? Nem.

De egy percet sem cserélnék el, mert így lettem az, aki most vagyok.

Változtam? Rengeteget!

Újjászületések, transzformációk sora van a hátam mögött. Főleg az elmúlt pár évben.Újra megtenném? Gondolkodás nélkül! Tudod miért? Mert minden egyes pillanatban tudtam, hogy mi a cél, hova szeretnék eljutni és kivé szeretnék válni. Milyen nővé szeretnék válni.

Az elmúlt egy évben többen gratuláltak, hogy kiforrtam, látszik hogy megérkeztem, a „helyemen vagyok” jelentsen ez bármit is. „Ki minek gondol, az vagyok annak……” Nagy igazság Weöres Sándor tollából. Én csak annyit érzek – a körülmények ellenére – megpróbálom kihozni magamból és a lehetőségekből a legtöbbet, folyamatosan fejlődöm, fejlesztem magam továbbra is és segítem, támogatom mindazokat, akik velem tartanak az önfejlesztés és önmegismerés gyönyörű útján.

Legyen az egy coaching folyamat, nőiesség mastermind ahol a tudásom és tapasztalatom adom át női körben, vagy épp egy Theta Healing tanfolyam vagy online képzés.

 

Mert egy a cél

Mert mindnek ugyanaz a célja: hogy megtaláld és megismerd magad, kiteljesedj, megtaláld a saját utad, a saját válaszaid és boldog légy.

Én ebben segítelek.

Ez pedig nem megy máshogy, mint ahogy egyik kedves mentoráltam fogalmazott: „mész előre, taposod az utat és megosztod a tudásod és a tapasztalataid az utánad érkezőkkel. Fáklya vagy. Fény a sötétben.” Én csak megyek előre, teszem a dolgom, és aki szeretne, jöhet bátran velem a kitaposott ösvényen útmutatással.

Lehet könnyebb, lehet egyszerűbb, ha azt választod. Minden döntés kérdése. Kívánom, hogy légy Te is fáklya és fény a sötétben saját magad és a környezeted számára. Munka van vele, igen, de megéri – a legjobban a világon!

Emeld fel magad és az életed 2021-ben arra a szintre, amit megérdemelsz és mindig és vágytál.

Itt az idő!

Ha úgy érzed szeretnél önfejlesztésbe kezdeni és ehhez keresel útmutatást, akkor kattints ide >>

Az aktuális fejlődési lehetőségekről itt találsz bővebb információt: https://www.kolozsimariann.hu/esemenynaptar/

Szeretettel:

Kolozsi Mariann

www.kolozsimariann.hu/

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a cikk is érdekelhet:

Őszintén a Valentin Napról

Valentin nap. Minden évben eljön ez a nap. Bevallom nem várom. Nem szeretem. Soha nem voltam oda érte. Párkapcsolatban vallom, hogy ne ez legyen az ok, hogy kimutatjuk egymásnak az

Vannak ilyen napok is….

Vannak ilyen napok. Amikor úgy érzed, hogy 3 kávé sem lenne elég…. Amikor azt érzem reggel, hogy nagyon lassan tudom csak berúgni a motort, felvenni a lendületet, ami annyira jellemző