fbpx

Klub

— SPACER —

Személyiségfejlesztés játékosan,
remek közösségben

Ez a KLUB!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″ font_font=”Arial” font_style=”300″ font_color=”%23ffffff” width=”850″]Havonta egyszer a klubestünkün lehetőséged van játékos, és kötetlen hangulatban fejlődni személyiségfejlesztő coaching és Theta Healing eszközökkel.[/text_block]
 • Nehéz magabiztosnak maradnod a mindennapokban?
— SPACER —

 • Néha összecsapnak a fejed felett a problémák?
— SPACER —

 • Gyakran érzed, hogy a környezeted nem túl támogató?
— SPACER —

 • Nem mindig vagy képes inspirálódni?
— SPACER —

 • Gyakran elveszíted a motivációd?
— SPACER —

 • Jó lenne egy pozitív közösség, ami havi rendszerességgel segít fejlődni és motiváltnak maradni?
— SPACER —

Miért is nehéz pozitívnak és motiváltnak
maradni minden egyes nap?

— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Gyarkan érezzük, hogy a problémák felül akarnak kerekedni rajtunk. Gyűlik a stressz és az elvégzetlen feladat.

A közvetlen környezetünk a munkahelyen vagy a családban pedig nem akar, vagy nem képes rendszeres és szakértő támogatást adni.

Milyen jó lenne egy közösség, akik havonta összegyűlnek, hogy fejlesszék a személyiségüket, a magabiztosságukat, és kommunikációs képességüket.
Ahol hozzád hasonlóak barátságára lelhetsz, és kötetlenül jól érezheted magad!

Biztos vagyok benne, hogy önfejlesztőként Te is találkoztál már az utad során azzal az érzéssel, hogy de jó lenne, egy olyan csapat, ahol meg tudnád beszélni az aktuális kérdéseidet, elmesélhetnéd a sikereidet, és támogatásra, lelkesítésre találnál, és Te is ugyanezt adhatnád a társaidnak.

Akikkel együtt haladhatnál az úton, és meglenne a közösség élménye.

Ahol megértenek, ahol “tudják miről beszélsz”, ahol nem néznek bolondnak, sőt még Te kapsz ötleteket arra, hogy mit csinálj másként, jobban, vagy milyen technikai finomságok váltak már be másoknál.

Ez az élmény aztán egy hónapig veled lesz és segít a mindennapokban is.

Érdekel? Akkor olvass tovább és ismerd meg, hogyan zajlik egy ilyen klubest![/text_block]

Az esemény házigazdája

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Gyere el a tanfolyamomra és bizonyosodj meg róla személyesen![/text_block]

Itt találkozhattál velem eddig:

Hogy zajlik egy ilyen klubest?

[text_block style=”style_1.png” align=”center” width=”800″]

Havonta egyszer összegyűlünk egy 10-20 fős kis közösségbe és együtt fejlődünk egy hétköznap este.
Egy ilyen alkalom általában 2-2,5 órás és az alábbiakkal töltjük el:

[/text_block]

— SPACER —

 • Játékos fejlődés
  Játékos személyiségfejlesztő gyakorlatokkal oldjuk meg a problémáinkat. Nincs órákon át tartó elméleti fejtegetés, csak gyakorlatias dolgok.
— SPACER —

 • A téma Te vagy
  Bátran hozd a téged foglalkoztató problémákat. Emellet rendszeres eleme a motiváció megtartása, egy adott év kezdése, eselteg egy adott időszak, vagy éppen az inspiráció szerzés. De ha csak eljönnél meghallgatni másokat, az is teljesen rendben van.
— SPACER —

 • Egymást segítjük
  Kötetlenül beszélgetünk és megosztjuk a tapasztalatainkat egymással egy támogató csoportban.
— SPACER —

 • Meditálunk
  Theta meditációval segítjük a blokkok feltárását és oldását. Energiák áramlását.
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]A hosszú évek alatt sokatokkal együtt dolgozva felmerült az igénye egy havonta összejáró közösségnek, akik segítjük, támogatjuk egymást. Ez meg is valósult így rendszeresen találkozunk, segítjük, fejlesztjük magunkat és egymást.

Mi lett az eredmény? Hatalmas változások, személyiség fejlődések, munkahelyi és magánéleti pozitív átalakulás, és ami a ráadás: valódi baráti kapcsolatok szövődtek. Mindannyiunk számára rendkívül értékes órák ezek, most pedig Számodra is itt a lehetőség!

Milyen remek lenne, ha képes lennél megvalósítani az álmaid? Majd megtartani a kezdeti lendületet? A rendszeres KLUB EST-ek oltalmával lehetőséged adódik az inspirálódásra, az évkezdés okozta bizonytalanságod elfeledésére, mellette pedig a motivációd folyamatos megtartására.

Szeretettel várunk![/text_block]

Nézz bele hogy zajlik nálunk egy tanfolyam

 • Következő Klub időpontja:

  2019. január 31. (csütörtök) 18:00-20.30

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ left_padding=”0″]Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.[/text_block]
[custom_html]

[/custom_html]

— SPACER —

Részvételi díj:

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]9 990 Ft

Fizetési mód: átutalás[/text_block]

— SPACER —

— SPACER —

Az eseményig hátralévő idő

— SPACER —

— SPACER —

Kérdésed van?

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-20-842-0139 számon[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″]A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.[/text_block]

Kapcsolat:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-842-0139 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38[/text_block]

Céginformáció:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Solution Training and Consulting Bt.
1137 Budapest Radnóti Miklós u 26. 2/3.[/text_block]