fbpx

Női Mastermind akadémia

Igazi transzformáció!

Tapasztald meg a MasterMind csoport döbbenetes, transzformatív erejét és érj el Te is átütő sikeret a közösség erejével!
Minden alkalommal egy hónapra elegendő ötletet, bátorítást, támogatást kapsz és ha szeretnéd, elszámoló partnert is kaphatsz a még biztosabb sikerért!

Tudom, hogy nehéz egyedül.

Sokszor elveszett, magányos vagy, néha kételkedsz magadban és abban hogy jó-e amit csinálsz. Néhanapján elveszíted a hited és már azt sem tudod merre van az előre. Ne csüggedj, itt a megoldás!

Tarts velünk a MasterMindban!

Mi az a Mastermind és mit ad neked?

A Mastermind csapatmeetingek sorozata, ahol a különböző témában érdeklődő nők kis csoportokban összeülnek.

“Képzeld el, hogy 8 ember a Te kihívásaidon dolgozik. Ez a MasterMind.”
Amikor összeadódik 8 ember különboző tudása, élettapasztalata és kreativitása, hogy kölcsönösen egymás segítsétek.

Együtt könnyebb!

A meetingek irányítottak. Célja, hogy a csoport tagja a csapatmunka eszközei segítségével fejleszthessék saját készségeiket és segítsék csapattársuk fejlődését is a saját példájuk által.

7 Mastermind társaddal és Kolozsi Mariann vezetésével most végre megoldást találhatsz azokra a problémáidra, amik eddig nehezítették a nőiességed megélését, szabotálták az önbizalmad vagy elgáncsolták, hogy sikeres segítői hivatást építs fel.

Eddig nem találtad a megoldást a problémáidra? Itt megtalálhatod a megoldást, ha a környzeted, az önfejlesztő könyvek és a saját tapasztalataid eddig nem tudtak segíteni. 

Egy igazi értéket adó Mastermind csoport, ahol...

Hatékonyan fejlődhetsz a kialakított tananyagnak köszönhetően

Minden alkalom úgy kerül felépítésre, hogy a lehető legérthetőbben és irányítottan vezessen Téged a haladás és fejlődés irányába. Észre sem veszed, milyen sokat tanultál már egy alkalom után is!

Új kapcsolatokat alakíthatsz ki akár üzleti, akár barátság szintjén

Nem kell üzleti rendezvényekre járnod, sem különböző partikra, hogy új embereket ismerj meg. Még hatékonyabb ez a mód, hiszen közös a célotok és a közös összefogás egy szoros köteléket fog adni.

Új szemléletmódokat ismerhetsz meg, amit egyéni önfejlesztés alkalmával nem kaphatsz meg.

Nincs is hatékonyabb, mikor más a saját tapasztalatiat megosztva segít Neked, hogy mivel érdemes foglalkoznod, vagy éppen mit kerülj el.

Nem kell rájönnöd pontosan hogyan fejleszd az egyes készségeid, mert minden fontos információhoz egyből hozzájutsz

Egy olyan kitaposott ösvényt kapsz, amivel nem csak pénzt és energiát takarítasz meg, hanem értékes időt- akár hosszú éveket.

Kolozsi Mariann 2103 óta vállalkozó,motivációs előadó, transzformatív coach, mastermindot vezető business coach, nőiesség mentor.

A TréningKözpont megalapítója, a Hozd ki magadból a legjobb éned című könyv írója. Eredeti tanári végzettségeit követően elvégezte többek között Amerikában a Theta Healing Institute of Knowledge kurzusait.

Elsajátította a megoldás orientált coachingot és felvirágoztatta a saját és ügyfelei vállalkozását tapasztalataival és business coach tudásával. Évek óta az életükben és a hivatásukban sikeres nőkkel működik együtt a világ számos országából.

Vállalkozásában és életében egyaránt éli azt a kiteljesedett életet, amelyre ügyfeleit is bátorítja. Hitvallása, hogy mindannyian képesek vagyunk kihozni magunkból a legjobb énünk, csak tudatosságra, tanulásra és kitartásra és támogatásra van szükségünk. Több ezren érték el az üzleti és magánéleti kiteljesedést az elmúlt években online kurzusai, tréningjei és rendezvényei segítségével

Mariann erőssége a tudatos jelenlét. Olyan energiát és atmoszférát tud létrehozni intuitívan, amiben a résztvevők azonnal otthon érzik magukat, kapcsolódnak önmagukkal, könnyebben felismerik a kihívásaikat és megtalálják a megoldásaikat. Vele született képessége, hogy mindig megtalálja a megoldást minden helyzetben. Ezeket a képességeit fogja a MasterMind tagok rendelkezésére bocsájtani hónapról hónapra.

Mariann híres arról, hogy összehozza az embereket, a cégeket, a lehetőségeket. Számos vállalkozás együttműködése fűződik a nevéhez az évek során.

Küldetésem, célom és szlogenem is, hogy: “Hozd ki magadból a legjobb éned!”

Ahhoz hogy életünk bármely területén fejlődjünk, jobbak legyünk, ahhoz folyamatosan tanulnunk, fejlesztenünk kell magunkat. Azt látom és az a tapasztalatom, hogy külső segítség nélkül nagyon sokan feladják útközben, és soha nem érik el a céljaik, visszasüppedünk a megszokásainkba, benne maradunk a már ismert, komfortos körülményeinkben.

A MasterMind közösség tagjaként új kapuk nyílnak meg előtted!  Ne hidd el, próbáld ki!

Milyen Mastermind csoportok indulnak?

Ezekhez a csoportokhoz tudsz csatlakozni érdeklődéstől függően.

Nöiesség

Mastermind

Program időtartama: 3, 6, vagy 9 hónap

Mi okozza alapvetően a problémát a nőiességben

Önismereti

Mastermind

Program időtartama: 3, vagy 6 hónap

A mentális jóllét alapja az önelfogadás.

Hogy néz ki egy Mastermind alkalom?

Erre számíthatsz, ha velem tartasz:

A találkozók egy védett, biztonságos online térben történnek, csak a MasterMind tagok vehetnek rajta részt. 

A találkozók tervezetten 150 – 180 percesek, azaz 2,5 -3 órásak. Kezdés: 18 órakor.

Havi egy kedd esti találkozó élőben online. Természetesen ha valamilyen oknál fogva nem tudsz résztvenni, de a csomagod aktív, úgy később megkapod az esemény felvételét. Így nem maradsz le az értékes gondolatokról. Ráadásul a kérdésed határidőig elküldve ugyanúgy megkapod a válaszaid a csoportban és később vissza tudod nézni. 

Egy csoport maximális létszáma 8 fő. A korlátozásra azért van szükség, mert ez egy zárt, privát közösség és ahhoz hogy igazán megtartsuk az  intimitást, muszáj korlátoznunk a létszámot. A vezető, Kolozsi Mariann, aki aktívan részt vesz, moderál, mutatja az utat.

A feladatok témakörönként változóak, azonban mindegyik témakör esetében számítani lehet számonkérésre. Miért van erre szükség? Mert az emberek jellemzően az előadások után már nem foglalkoznak külön az elsajátítással. Itt bukik el a fejlődés története. Ahhoz hogy igazán el tudd mélyíteni a hallottakat, szeretném, ha meg is mutatnád, hogy teszel érte.

 • Minden alkalommal mindenki kérdésére sor kerül.

Havi egy kedd esti találkozó élőben online. Természetesen ha valamilyen oknál fogva nem tudsz résztvenni, de a csomagod aktív, úgy később megkapod az esemény felvételét. Így nem maradsz le az értékes gondolatokról. Ráadásul a kérdésed határidőig elküldve ugyanúgy megkapod a válaszaid a csoportban és később vissza tudod nézni. 

Tudjuk, hogy mindenkinek a történetéből, élethelyzetéből tudunk tanulni, valamit profitálni, ezért is nagyon értékesek ezek az alkalmak. Hatalmas fejődési potenciált rejtenek magukban.

 • Havi egy a feldolgozást segítő munkalapot is kapsz, hogy könnyebben elsajátíthasd a hallottakat..
 • Lehetőség van számonkérő partner igénybevételére a még nagyobb siker eléréséhez. (Nem kötelező)

A MasterMind nem egyéni konzultáció. Nincs lehetőség az egyéni elakadások 60 percen keresztüli átbeszélésére. A Mastermind alkalmaknak van egy forgatókönyve, időkerete, amihez a csoport tartja magát.

Ha szeretnél ennél többet, vagy mást, javaslom nézz körül az oldalamon az aktuális lehetőségek között. Ajánlom figyelmedbe a VIP egyéni konzultációt, ahol kiemelten csak Veled foglalkozom. Havi 1 kiemelt ügyfelet vállalok csak maximális támogatással. Részletek itt.

A Mastermind a csoport erejéről és a közösségről, a közös tudásról szól, amit együtt teszünk össze, egymást segítve. Kihívások mindig lesznek az életünkben. Ezek jók. Általuk fejlődünk. Azonban nem mindegy mikor, hogyan lépjük meg a fejlődés lépcsőfokait. Ha szeretnéd hátrahagyni a halogatást és motiváltan lendületesen jó társaságban támogatva előre haladni, miközben érzed, hogy nem vagy egyedül, köztünk a helyed!

Elsősorban elhivatottság, kitartás és fejlődni akarás. Ezek nélkül nem érdemes hosszú távon csatlakoznod, hiszen bár tanulhatsz, ha nem tudod alkalmazni tudatosan, nem fog változni az életed, életminőséged.

 1. Aktuális kérdésed vagy problémád bemutatása – minden alkalommal mindenkire sor kerül, ezért szigorúan kiscsoportos a találkozó, hogy mindenkire elegendő idő és figyelem jusson.
 2. Kötetlen beszélgetés, ötletelés, tapasztalatok megosztása, eszmecsere
 3. Megoldások számbavétele, realizálás
 4. Vállalás a következő alkalomra
 5. Minden alkalommal lesz tudás és tapasztalat átadás is, ami felbecsülhetetlen érték. Felesleges köröket, rengeteg pénzt, energiát és stresszt spórolhatsz meg az itt tanultak alkalmazásával.
 6. A zárt csoportunkban lehetőség van a még hatékonyabb fejlődés támogatására heti és havi vállalásokra (nem kötelező) és elszámoló partner igénybevételére (nem kötelező).

Minden támogatást megadunk ahhoz, hogy a témádban kihozd magadból a legjobb éned!

Már csak Rád és a döntésedre van szükség, hogy IGEN-t mondj önmagadra!

Önismereti Mastermind

Szeretnéd kihozni magadból a mélyen benned szunnyadó értékeket és képességeket? Nem tudod hogyan csináld? Folyton csak halogatsz, mindig belevágsz, de nem tudod végigvinni a folyamatot mert időközben feladod?
Akkor ez a MasterMind Neked szól!

Segítünk kihozni magadból a legjobb éned!

Kinek ajánlott az Önismereti Mastermind?

A program hozadéka önbizalom erősödés, mélyülő önismeret. Új értékes képességek és tulajdonságok felfedezése önmagadban, és a személyiséged hatékony fejlesztése a havi feladatok és visszajelzések segítségével.

2021 legyen a Te éved! Hozd ki magadból a legjobb éned! Segítünk megtalálni és felépíteni önmagad!

Kezdő Önfejlesztőként

Ha még nem indultál el az önfejlesztés útján és keresed az utat. Felesleges plusz körök, zsákutcák nélkül azonnal irányba állnál és rakéta sebességgel haladnál? Akkor itt a helyed!

Haladó Önfejlesztőként

Ha már ismered, mi az az önismereti út, amin végig kell menned de szeretnél gyorsabban haladni. Néha elakadsz, néha feladod, néha motiválatlan leszel – itt a megoldás! Tarts velünk!

Segítő foglalkozású vagy?

Szeretnéd megelőzni a kiégést, és tudod, hogy Te is emberből vagy? Szükséged van egy kis feltöltődésre, önképzésre, inspirálódásra, motivációra? Egyszerűen jó lenne olyanokkal beszélni, akik megértenek? Itt a helyed!

Mit tartalmaz az Önismereti Mastermind?

A Mastermindon lesz tudás átadás, tapasztalat megosztás, kérdezési és megosztási lehetőség. Heti és havi vállalások (nem kötelezők)

3 hónap

Január 12. - Hol vagyok most, ki vagyok most? Hova szeretnék jutni?

Önismeret mélyítés, valamint a saját célok megfogalmazása.

Február 9. - Önbizalom erösítés a gyakorlatban

Gyakorlatiasan átnézzük, hogyan erősíthetjük az önbizalmunkat akár tudatosan, akár tudat alatt.

Asszertív kommunikáció fejlesztés – a boldogabb kapcsolatokért

Tudtad, hogy nem mindegy hogyan kommunikálsz az emberekkel? A megfelelő kommunikáció tanulható, így a kapcsolataid minősége is jelentősen javulhat.

Mennyibe kerül az Önismereti Mastermind?

1 Alkalom

Az Önismereti Mastermind csoport díja:

40.000Ft / Alkalom

Az alkalmi részvétel csak az első 3 hónap alkalmaira ad részvételi lehetőséget. A további hónapok részvételének feltétele, hogy résztvettél az első 3 hónap mindegyik alkalmán.

Bérlet (3 Alkalom)

Az Önismereti Mastermind csoport díja:

90.000Ft / Bérlet

(30.000 Ft/ Alkalom)

Az alkalmi részvétel csak az első 3 hónap alkalmaira ad részvételi lehetőséget. A további hónapok részvételének feltétele, hogy résztvettél az első 3 hónap mindegyik alkalmán.

Visszajelzések az Önismereti Mastermindról:

Nöiesség Mastermind

A képzés indul: 2021. Január 26.

Úgy érzed nem tudod teljes mértékben kiteljesíteni és megélni a nőiességed a rohanó hétköznapokban?
Úgy érzed nem kaptál meg minden tudást, támpontot, ami ahhoz kellene, hogy a 21.században boldog, elégedett nő lehess?

Úgy érzed hogy szétszakítanak a szerepek, semmire sincs időd és nem tudsz mindenhol megfelelni?

Ha akár csak egy kérdésre is igen-nel válaszoltál, akkor itt a helyed!

A nőiesség MasterMindon kiteljesítjük a hiányzó részeket a nőiességünkből. Én is így éreztem évekig. Aztán hosszú évek kutatása, tanulása, fejlődése után megtaláltam a megoldásokat, és ezeket most megosztom Veled is.

Kinek ajánlott a Nőiesség Mastermind?

Dolgozunk a 12 női minőséggel – havonta 1 minőségben elmélyülve, így kiteljesítve a nőiességünk hiányzó láncszemeit. A Mastermindon lesz tudás átadás, tapasztalat megosztás, kérdezési és megosztási lehetőség. Heti és havi vállalások (nem kötelezők) melyekkel kiteljesítheted magadban a nőiességed eddig meg nem élt minőségeit. Női sebek gyógyulása, női önbizalom erősítés, női kör biztonságban – ez az, ami vár Rád.

A Mastermind-hoz tartozik kiegészítő tudásanyag a nőiességről, blokkoldó meditáció és a közösség élményének megélése a havi MasterMind találkozókon.

Egyedülálló Hölgyeknek

Ha még nem találtad meg az igazit és úgy érzed érdemes lenne elsajátítanod a tudatos párválasztás kincset érő tudását.

Párkapcsolatban lévő Hölgyeknek

Ha már megtaláltad a párod, és szeretnél kiegyensűlyozott, harmonikus, örömteli, boldog nőként jelen lenni a kihívások ellenére is. Átsegítünk a rázós részeken tudással, tapasztalat megosztással.

Hölgyeknek, akik úgy érzik valahol elveszítették a nőiességüket útközben

Szeretnéd végre újra megtalálni a benned rejlő IGAZI nőt? Akkor itt a helyed! Tarts velünk! Felszínre hozzuk!

Mit tartalmaz a Nőiesség Mastermind?

A Mastermindon lesz tudás átadás, tapasztalat megosztás, kérdezési és megosztási lehetőség. Heti és havi vállalások (nem kötelezők)

3 hónap

Nöi önbizalom erösítés, amely alapja a nöiességednek.

Áttekintés, hol tudsz erősödni, hol tudsz lágyítani és hogyan tudod megtenni hogy neked jó legyen. Felismerések garmadája. Kikövezzük az utad, elkezdjük összerakni a puzzle-t.

Szabadítsd fel magad a megfelelési kényszer alól!

Elengedjük mindazt, ami nem a miénk: társadalmi elvárások, megfelelési kényszerek, ránk égett maszkok, álarcok.

Találd meg a saját utad, fedezd fel igazi önmagad!

Árnyékrészeink és fénylő részeink felderítése és integrálása, ezáltal önmagad kiteljesítésének folyamatának erősítése

Mennyibe kerül a Nőiesség Mastermind?

1 Alkalom

A Nőiesség Mastermind csoport díja:

50.000Ft / Alkalom

Az alkalmi részvétel csak az első 3 hónap alkalmaira ad részvételi lehetőséget. A további hónapok részvételének feltétele, hogy résztvettél az első 3 hónap mindegyik alkalmán.

Bérlet (3 Alkalom)

A Nőiesség Mastermind csoport díja:

120.000Ft / Bérlet

(40.000 Ft/ Alkalom)

Az alkalmi részvétel csak az első 3 hónap alkalmaira ad részvételi lehetőséget. A további hónapok részvételének feltétele, hogy résztvettél az első 3 hónap mindegyik alkalmán.

Mit kapsz a MasterMind programmal? Mit profitálsz az életedben?

Megértést, elfogadást és nyugalmat abban a biztos tudatban, hogy nem vagy egyedül a kihívásaiddal.

Gyorsabb megoldásokat és szélesebb megoldási perspektívákat, lehetőségeket. Rengeteg értékes, kincset érő tapasztalatot az életből.

 • Könnyedséget, melyet az együtt ereje ad.
 • Fókuszáltságot, hiszen pontosan fogod tudni mivel van dolgod és mit kell tenned, hogy sikeresen megold.
 • Vége az “elakadtam, valaki mondja meg mi a bajom” időszaknak. A programnak hála sokkal mélyebb önismeretre teszel szert és gyorsabban felismered az életedben megjelenő kihívásokat mint eddig.
 • Inspiráció, motiváció, új lendület az új gondolatoktól, izgalmas nézőpontoktól.
 • Új minőségi kapcsolatokat, a régi kapcsolataid újraszínezését.
 • Céljaid pontos megismerését, szívbéli vágyaid felismerését és a tudást, hogyan tudod megvalósítani őket a legkönnyedebben.
 • Bőségtudatosságod növekedését, életminőséged emelését. Ezeknek hatására egyre erősődő magabiztosságot és önbizalmat, nyugalmat, derűt és boldogságot fogsz magadon megtapasztalni.

Ne hidd el, próbáld ki!

Egy dolog, ha eldöntöd hogy fejleszted magad. De igazán bátor akkor vagy, ha meg is valósítod!

A program megálmodója

"Hiszem, hogy együtt fejlödni sokkal eredményesebb - ha saját magunk is belefektetjük a szükséges energiát."

Úgy gondolom, hogy az életünkben nincsen lehetetlen. 

Az emberek akarva-akaratlanul ragaszkodnak a múltbéli szokásukhoz, pedig a komfortzónán kívül rendszerint egy sokkal jobb világgal találkozhatunk.
Szélesedik a látókörünk, a szemszögünk és egy új, teljesebb világot látunk.

Hiszem, hogy a csapatmunkának ereje van. Hiszem, hogy az emberek tanulhatnak egymástól legyünk bármilyen élethelyzetben is. 

Fontos szem előtt tartanunk, hogy az életünkben mindig tudunk fejlődni és feljebb lépni a saját létránk következő fokára még akkor is, ha azt hisszük, már a tetején állunk.

Kolozsi Mariann

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Írj nekünk E-mailt, ha elakadtál és mi segítünk!

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.