fbpx

Megmutatom a jövődet és a jövőbeli kapcsolataidat

Boldog kapcsolatok, kiegyensúlyozott élet

Megmutatom a jövődet és a jövőbeli kapcsolataidat

 

Ebben a bejegyzésemben a jövőbe fogunk utazni.

Megnézzük, hogyan alakul az életed, hogyan változik a kapcsolati hálód és a bizalmi köröd, ha most önmagadat választod.

Vágjunk bele!

A bizalom sohasem a másik személytől függ, nem azon múlik, hogy ő milyen. Akkor nem tudsz megbízni másban, ha magadban nem bízol. És megfordítva: csak az képes másvalakiben megbízni, akiben megvan a bizalom önmaga iránt. – Ara Rauch 

 

Álomkapcsolatokból valódiak

Az életünk felgyorsult. A kapcsolataink átalakultak.  Minden villámsebesen történik, mindent azonnal akarunk. Ennek az lett a hátulütője, hogy a dolgok elkezdtek felszínessé válni: a sekélyes barátságok, az álismertségek és az ideig-óráig tartó szerelmek vették át az uralmat a valódi, mélyérzésű kapcsolatok helyett.

Ennek következtében az emberek elmagányosodnak,

egyedül érzik magukat,

elkezdenek vágyni az IGAZRA.

Te is közéjük tartozol?

Olyan jó lenne minőségi barátságokat kiépíteni, nem? Olyan embereket magad mellett tudni, akik meghallgatnak, akikre számíthatsz, és akiknek te is ott vagy. Akikkel kölcsönös, bizalmi kapcsolódást tudsz kialakítani.

A bizalom bátorság.

Bevállalod?

Baráti kapcsolatok a boldog életért

 

Utazás a kapcsolataid jövőjébe 

Rendkívül meg fogja könnyíteni az életedet, ha felülvizsgálod a kapcsolataidat és meglátod, milyen a kapcsolati hálód. Ez egyrészt biztonságot ad, másrészt fel tudod végre dolgozni azokat az esetleges érzelmi traumákat, csalódásokat, tapasztalatokat, amiket eddig csak gyűjtögettél. Ennek köszönhetően meg fogod látni, miért alakultak úgy a kapcsolataid eddig, ahogy.

Ha őszintén a mélyükre nézel, el fog tűnni a hazugság.

Az összes illúzió.

Amikor ez megtörténik, amikor felszabadulsz, a tiszta energiák fogják meghatározni a kapcsolódásaidat. Támogatóak lesznek. Bizalmasak. Olyanok, amelyek nem levisznek, hanem felemelnek. Ez tisztává teszi az életedet is. Legördülnek rólad azok a terhek, amik eddig irányították és befolyásolták a tetteidet, a megnyilvánulásaidat.

Javulni fognak a viszonyaid, a kapcsolataid.

Elkezdesz nyitottan gondolkodni.

Rájössz, milyen barátokkal kell magad körülvenned, hogy töltődhess.

Kiegyensúlyozottabb leszel.

Boldogabb leszel…

 

Teremtsd meg a jövődet! 

Az út a vágyott jövőbe a You and your inner circle, vagyis a Te és a belső köröd tanfolyammal kezdődik. Ennek során egy újféle ásási módszert is elsajátíthatsz, ami még jobban begyorsítja az önmunkát.

Dolgozhatsz a belső gyermekkel.

A gyermeki sérüléseken.

A családi kapcsolódásokon.

Milyenek a baráti kapcsolataid?

Minden a gyermekkorból indul ki. Ezért, ha ezzel a témával foglalkozol, akkor mind a munkahelyi, mind az egészségügyi, mind a párkapcsolati, vagy legyen szó bármilyen elakadásról, el fog tudni indulni.

Mert az alapproblémákat fogod megoldani.

Ami még nagyon jó ebben a tanfolyamban, hogy sokkal mélyebbre visz le. Nagyon jó a Theta Healing, nagyon jók az ásástechnikák, viszont Vianna most valami olyat fejlesztett ki, ami lehetővé teszi, hogy sokkal tisztábban láthassuk a problémát.

Én pár hónappal ezelőtt végeztem el úgymond a normál képzést, amely előfeltétele annak, hogy tanárképesítést kapjon az ember. Már akkor is elképesztő tapasztalásaim voltak. Megint egy olyan tudást kaptam a kezembe, amellyel lézerpontossággal tudunk rámenni egy-egy elakadásra. Nagyon intenzív és fókuszált a tanfolyam, és roppant nagy felismeréseid lehetnek.

Nekem is azok voltak.

Amennyiben szeretnéd elérni a vágyott jövőképet, nem kell mást tenned, mint: CSELEKEDNI. Ha nem változtatsz, semmi sem fog változni. Ez biztos. Én Valenciáig mentem ezért a tudásért, hogy át tudjam adni Neked.

Gyere, csatlakozz, és építs ki bizalomra alapuló kapcsolatokat!

Úgy érzed, nem tudsz dönteni? Még mindig bizonytalan vagy? Akkor hallgasd meg a „Mire figyelj az emberi kapcsolataidban?” felvételt a Soundcloudon. Neked készítettem.

 

 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szólj hozzá!

Ez a cikk is érdekelhet:

Légy saját magad konzulense!

Miért fontos, hogy meghúzzuk a határainkat segítőként?

Vasárnap délben csörgő telefonok. Húsvét hétfőn beérkező megkeresések. Messengeren történő időpontegyeztetés, mikor kérted, hogy inkább hívjanak. Ismerősek ezek a szituációk? Minden bizonnyal, hiszen szinte minden segítő életében eljön az a

Így hat az életedre az önszabotázs

Így hat az életedre az önszabotázs

Egy ügyfelem történetét hoztam el neked, aki önszabotázzsal és társadalmi elvárásokkal küzdött. Esete nem egyedi, ezért osztom meg veled. A nevét megváltoztattam, mert nem szeretné, hogy ráismerjenek. Klári a negyvenes

Érdekelnek az örökölt családi minták?

Íratkozz fel a díjmentes tudásanyagomra!