Megmutatom, hogyan zajlik egy Theta Healing alaptanfolyam

 

Ügyfelem Theta Healing alaptanfolyamot végzett nálam. Akkora hatást gyakorolt rá az a három nap, hogy szerette volna megosztani VELED az élményeit és a tapasztalatait. Az ő beszámolója következik. 🙂

 

Amikor jelentkeztem a Theta Healing alaptanfolyamra, fogalmam sem volt, mire számíthatok. Persze olvastam róla néhány cikket, de egyik sem adta vissza azt, ami ott történik.

Sorsok és életek fonódnak össze.

Életre szóló barátságok születhetnek.

Ez idáig megoldhatatlannak hitt problémák tűnnek a semmibe.

Még most is azt mondom, hogy ha nem a saját szememmel látom, ha nem a saját bőrömön tapasztalom meg, talán el sem hiszem. Pedig semmi spirituális nincs benne, mindössze megtanuljuk kihasználni az agyunk eddig szunnyadó területeit.

 

Theta Healing alaptanfolyam első nap

 

Péntek délután a Kolozsi Mariann Tréning Központhoz érve a szívem egyre hevesebben vert. Da-dam. Da-dam. Izgultam. Nem a félős, hanem a várakozással teljes izgalomról beszélek. A tömbház lépcsőjén felfelé lépkedve még mindig azon gondolkodtam, hogy vajon milyen lesz.

Milyen tapasztalatokkal gazdagodok?

Milyen élményekkel zárul majd a tanfolyam?

És a legfontosabb: milyen hatással lesz ez rám?

Amint beléptem a Kolozsi Mariann Tréning Központba a tanfolyamra érkező többi társammal együtt, azonnal megcsapott az energia. A pozitív energia. Mariann rögtön mellettünk termett, hogy bemutatkozzon. Elképesztő volt az erő, ami belőle áradt. Szinte meg sem tudtam szólalni, annyira letaglózott. Azelőtt nem éreztem még ekkora pozitív energiát senkiben.

A gyors bemutatkozás után leültünk a félkörben elrendezett székekre és néhány szóban elmondtuk egymásnak, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk és az életünk mely területén szeretnénk változást. Fél szemmel figyeltük egymást, hallgattuk a másik történetét. Ez volt az alapozás. Egy könnyed teadélután.

A java a következő nap jött.

 

Tapasztalatok a Theta Healing tanfolyamról

 

Theta Healing alaptanfolyam második nap

 

A bennem dübörgő izgalom a második napra se csökkent. Hiszen tudtam: most kezdődik a lényeg! Az igazi utazás! Újra leültünk a félkörben elrendezett székekre és csendben vártuk, mi történik.

Első körben Mariann kiosztott nekünk egy munkafüzetet és belevágtunk az önfejlesztésbe. Az első feladatunk az volt, hogy írjuk le a céljainkat. Hogy mit szeretnénk elérni ezzel a tanfolyammal.

Utána Mariann elmondta, hogyan működik a Theta Healing technika. Hogy ötféle agyhullámot különböztetünk meg egymástól – ezek a delta, a theta, az alfa, a béta és a gamma. A béta a gondolkodó, ebben éljük az életünket, a theta pedig az ellazulás nagyon mély állapota, amikor kinyílik a tudat alatti, és hozzáférhetünk minden ott rekedt traumához.

Ezt követően megtanultuk a különböző energiateszteléseket, amelyek segítségével megnézhetjük, hogy melyek a bennünk dolgozó hitrendszerek, negatív gondolatok. Utána pedig… Mariann lediktálta nekünk a meditáció szövegét, majd elkezdtük a felemelkedést a theta-állapotba.

Hogy milyen volt?

Azt hiszem, még sosem éreztem ekkora nyugalmat. A tiszta béke vett körül, miközben pezsegtek körülöttünk az energiák. Szó szerint. Bizsergett a bőröm és a bensőm. Úgy éreztem, nincs testem. Mintha egy végtelen energia lennék, ami bármire képes.

Ma már tudom: ez valóban így van!

 

Részletek a Theta Healing alaptanfolyamról

 

Theta Healing alaptanfolyam harmadik nap

 

Mivel a második és a harmadik napon is voltak közös feladatok, közös munkák, szinte már barátként üdvözöltük egymást a résztvevőkkel. A második nap elképesztően intenzív volt, sok önmunkával, mégis jókedvűen és ugyanazzal a kíváncsisággal vágtunk neki az utolsó napnak.

Még jobban belemélyedtünk a Theta Healing rejtelmeibe és már úgy ástunk a másikon, hogy Mariann sorra dicsért minket. Az ásás az a folyamat, amikor a theta-állapotban megkeressük, milyen traumák és hitrendszerek irányítják a cselekedeteinket és a döntéseinket.

Akkor már tudtuk, mennyi minden akadályozhat minket.

De azt is, hogy kellő önmunkával és önfejlesztéssel megszabadulhatunk tőlük.

A tanfolyam alatt a mi kis közösségünk egy családdá olvadt össze. A közös munkák során valódi megértéssel és nyitottsággal fordultunk egymás felé, miközben a hangulat komoly, mégis felszabadult volt.

Tudtuk, miért dolgozunk.

És már azt is, hogyan érhetjük el a céljainkat.

Amikor az első nap megfogalmaztuk őket, még mind olyan távolinak tűnt. Ám a harmadik nap végére szinte kézzel foghatóvá váltak. Mariann és a Theta Healing megmutatta, hogy van választásunk. Hogy felszámolhatunk minden akadályozó tényezőt, minden negatív blokkot és gondolatot.

És hogy mi volt az alaptanfolyam legnagyobb tanulsága?

Az, hogy bármire képesek vagyunk, ha igazán akarjuk.

 

Ez a beszámoló nemcsak az alaptanfolyam működésébe engedett bepillantást, de az eredményekbe is. Ezért kívánok sok sikert és kitartást Neked is az önmunkához.

 

Szeretettel,

Mariann

***

Hasznosnak vagy figyelemfelkeltőnek találtad a cikket? Küldd tovább annak az ismerősödnek, akinek szintén segítséget jelenthet.

***

Ha érdekelnek a tréningjeim, képzéseim, kattints az Eseménynaptárra

Itt pedig az online is elérhető tananyagokat találod.

Nézd meg az eseménynaptáramat, és várlak szeretettel azon a programon, ami megszólít, amit magadénak érzel.

***

Ha bizonytalan vagy, hogy belevágj-e, próbáld ki  a Theta Healing alapjai minitréningem, amivel elindulhatsz a fejlődésed útján!

 

 

Ha tetszett, akkor oszd meg a közösségi oldalakon!

Kolozsi Mariann
Kolozsi Mariann

2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin Theta Healing® tanárként és Business Coachként. Ez idő alatt a módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről. Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló eszközt adok a kezedbe, amellyel felépíthetsz egy jobb életet.