fbpx

Miért olyan nehéz manapság a pártalálás?

pártalálás

Miért olyan nehéz manapság a pártalálás?

 

Pártalálás, randizás, párkapcsolat – minden szakasznak megvan a maga nehézsége. Ez tény. Ám az is, hogy egyre több nő esik kétségbe, ha szóba jön a párkeresés. Mert nehéz normális férfit találni.

Egy olyan párt, aki megért.

Akit szerethetnek.

Aki viszontszeret.

Ismerős ez az érzés? Te is elvesztél a pártalálás útvesztőjében? Semmi baj! Nem vagy egyedül. Pont azért született meg ez a bejegyzés, hogy segítséget nyújtson neked. Hiszen lehet, hogy fogalmad sincs, mi akadályozza a pártalálásodat.

Vagy talán pontosan tudod. Mert van benned egy félelem. Egy trauma. Ez pedig olyan akadályokat gördít eléd, amelyeket nem mersz átlépni. Bárhogy is: olvass bátran tovább és megleled a választ a kérdéseidre

 

Tényleg nehéz a pártalálás…

 

…vagy csak te teszed azzá? Csak szólok, mielőtt megijednél, hogy ezt nem rosszból mondom. Mindössze gondolatébresztőként tettem fel a kérdést. Mindjárt meg is érted, hogy miért.

A feladatod az, hogy végigmenj a következő pontokon és elgondolkodj rajtuk:

 

Volt olyan trauma az életedben, amely most visszatart a randizástól?

 

Bizony, a múltbéli kapcsolatok mind-mind hatással vannak a jelenlegi és a jövőbeli helyzetedre. Talán egy ilyen trauma, egy rossz élmény akadályozza most a boldogságodat. Mert megcsaltak. Mert szakítottak veled, mikor azt hitted, minden rendben van. Mert becsaptak. Mert fájdalmat okoztak…

Volt ilyen?

Ezeket a régi sebeket, régi fájdalmat a felszínre kell hozni, majd végül örökre elengedni. Ehhez a leghatékonyabb segítség a Theta Healing technika.

 

Nehéz a pártalálás

 

Változtatsz annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzeted is változzon?

Nem jön a férfi. Értem. De teszel azért, hogy jöjjön? Ha mindig ugyanaz a menetrend, sosem változtatsz semmin, nem mozdulsz ki, csak a munkahely és az otthonod között közlekedsz, akkor változni sem fog semmi.

Vezess be az életedbe új dolgokat, új hobbikat. Szerezz új barátokat vagy mondj igent egy olyan bulimeghívásra, amit eddig mindig elutasítottál. A jól megszokott kávézód helyett térj be egy másikba. Ne autóval menj melózni, hanem tömegközlekedéssel.

Hihetetlenül sok lehetőséged van!

Használd ki!

 

Ismered a sztenderdjeidet?

 

Egy kapcsolat azért is tönkremehet, megszakadhat, mert nem vagy tisztában azzal, hogy mit szeretnél. Emiatt persze folyton csak a negatív élményeket pakolod a hátadra, később pedig azt veszed észre, hogy nem megy se a randizás, se a pártalálás.

Na, vajon miért?

Fontos, hogy tudd, milyen párt szeretnél. És itt elsősorban nem a haja és a szeme színére gondolok. Hanem hogy lehet vele beszélgetni. Hogy megvigasztal, ha sírni lát. Hogy kiáll melletted. Hogy megbecsül.

Határozd meg ezeket!

 

Mi a helyzet az önismerettel?

 

Talán furcsának tűnhet, de a megfelelő önismeret elengedhetetlen a randizáshoz és egy párkapcsolat kialakításához. Ennek nagyon egyszerű oka van. Hogyan várhatod el valakitől, hogy szeressen, megismerjen és elismerjen, ha te sem teszed ezt magaddal?

Tiszteld magadat annyira, hogy megismered és el is fogadod önmagadat!

Ehhez a Theta healing technikát, illetve a coaching folyamatot tudom Neked ajánlani. Ezekkel érheted el a leggyorsabb eredményt.

És ha már önismeret…

 

Mi a helyzet az önszeretettel?

 

„Nem vagyok elég jó.”

„Egyáltalán nem vagyok se nőies/férfias, se vonzó.”

„Ugyan kinek kellene egy ilyen nő/férfi?”

Fogalmazódtak már meg benned ilyen vagy ehhez hasonló gondolatok? Ez a kisebbségi érzés. Az önszeretet és az önelfogadás hiánya. Nem vagy biztos magadban. Alábecsülöd és bántod magadat.

Szerinted így menni fog a pártalálás?

pártalálás nehézségei

Bizony, hogy nem.

Mielőtt nekifognál, érdemes lenne kitakarítani ezeket a hitrendszereket, negatív gondolatokat. Mert amíg ott vannak benned, addig ezek irányítanak. Hiába próbálod megmakacsolni magadat, mert beégtek a tudatalattidba.

Ideje, hogy gyökerestül tépd ki őket!

Ebben is, mint az összes többi probléma kipucolásában, nagyon szívesen segítek Neked. Nyugodtan fordulj hozzám bizalommal. Tudom ajánlani az egyéni konzultációkat, illetve a coaching  és a Theta Healing tanfolyamokat.

 

Mi akadályozza még a pártalálást?

 

Összeírtam Neked még néhány kérdést, amelyet érdemes megvizsgálni ebben a témában:

  • Félsz attól, hogy újra közel engedj magadhoz valakit?
  • Korábbi szakításod feldolgozatlan, lezáratlan maradt?
  • Úgy gondolod, hogy az összes férfi megbízhatatlan? Miért?
  • Inkább a felületes online vagy a személyes ismerkedést választod?
  • Mit gondolsz önmagadról? Szerethetőnek látod magadat?
  • Milyen volt a szüleid, nagyszüleid kapcsolata/házassága?
  • Mit gondolsz a párkapcsolatokról? Van valamilyen negatív minta benned ezen a téren?
  • Amikor randizol, önmagadat adod? Fel mered vállalni, ki vagy?
  • Meg tudsz bízni az emberekben?

 

Engedj meg nekem még néhány megjegyzést. Először is: töröld ki azt a gondolatot a fejedből, hogy a pártalálás nehéz. Másodszor: határozd el magadat a párkeresés és a randizás mellett. Harmadszor pedig beszéljünk egy kicsit az önszabotázsról.

Mert mindannyian szabotáljuk önmagunkat.

Akár tudatosan, akár tudattalanul.

Ezek szinte minden egyes alkalommal valami tudat alatti blokkhoz vezethetők vissza. Az önszabotázzsal elvágod magadat attól a pozitív jövőtől, amelyet a szíved mélyén azonban remélsz.

Csípd fülön az ismétlődő mintákat!

Nézd meg, miért „lépsz mindig ugyanabba a folyóba”.

Amennyiben a fenti kérdéseket és az önszabotázst rendbe teszed magadban, sokkal, de sokkal könnyebb lesz a pártalálás is. Válaszd a meditációt vagy a coaching folyamatot, mindkettő segíteni fog Neked ebben.

Hajrá, veled vagyok.

 

Szeretettel, 

Mariann

 

***

 

Ha érdekel a személyiségfejlesztés, vagy mások segítése ezen az úton, vagy egyszerűen csak úgy érzed, hogy egy kis támogatásra van szükséged, akkor gyere el az ingyenes nyílt napra.

Sőt, akkor is várlak szeretettel, ha bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy a tréningjeim neked valók-e. Ismerj meg személyesen, szívesen válaszolok a kérdéseidre is.

 

Emellett készültem Neked két AJÁNDÉKKAL:

Az egyik az 5 részes „A siker lépcsőfokai!” anyag, a másik pedig a 3 részes Theta Healing gyorstalpaló, az „Élj úgy, ahogy igazán szeretnél!”. Szerezd be mindkettőt!

 

***

Ha hasznos vagy figyelemfelkeltő lenne ez a cikk egy ismerősödnek, kérlek küldd el neki.

***

 

Ha érdekelnek a tréningjeim, képzéseim, kattints az Eseménynaptárhoz.

Itt pedig az online is elérhető tananyagokat találod.

 

 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szólj hozzá!

Ez a cikk is érdekelhet:

Mit jelent értékes alkalmazottnak lenni?

Hogyan légy TE a legértékesebb alkalmazott a cégnél?

Mit jelent értékes alkalmazottnak lenni? Mi köze mindehhez az önfejlesztésnek? És miért kell egyáltalán erről beszélni? Szeretném a magyar cégvezetőket, vállalkozókat és alkalmazottakat szemléletmódváltásra ösztönözni. Én ezt tűztem ki célul,

Érdekelnek az örökölt családi minták?

Íratkozz fel a díjmentes tudásanyagomra!