fbpx

Milyen eredményekre számíthatsz a haladó Theta Healing tanfolyam után?

Önmagunkba fektetni a legjobb befektetés a világon.

Önmagunkba fektetni a legjobb befektetés a világon. Én ezt hiszem, vallom és tapasztaltam saját magamon és az ügyfeleimnél is.

Az alap Theta Healing tanfolyam olyan, mintha belépnénk egy ház előszobájába.

Ott állunk a kis helyiségben, és látjuk, mennyi szoba van még előttünk. A haladó tanfolyam már a következő szint, a következő szoba. Egy hétvége alatt intenzíven megágyazunk a gyorsabb és hatékonyabb önmunkának.

Meg fogsz döbbeni az eredményeken! 🙂

Nézzük meg, hogyan élték meg a korábbi résztvevők a Theta Healing haladó tanfolyamot. Te is hasonló változásokra és érzésekre számíthatsz.


Felszabadulás és könnyedség vár rád


„Az elmúlt 3 nap elképesztő hatást gyakorolt rám. Az ásásom egy kicsit berozsdásodott, nem ma végeztem az alaptanfolyamot, épp ideje volt felfrissíteni.

Nos… az elmúlt 3 napban akkora felszabadulásban volt részem, hogy el nem tudom szavakkal mondani!!!

Olyan dolgokra jöttem rá, ami a magánéletemet teljesen megváltoztatta, és úgy érzem sokkal jobban vagyok.

Köszönöm Neked, Mariann, nagyon hálás vagyok érte!”

A cél: egy teljes életminőségbeli változás.

Ahogy a visszajelzésből is láthatod, elérhető!

A Theta Healing technika és kellő tapasztalat elsajátítása után az önismereted egy sokkal magasabb szintre léphet és te magad is segítővé válhatsz.


Teljes újjászületés három nap alatt


„Az élmény, amikor összeomlassz, kioldasz, és újjászületsz, és mindezt néhány órán belül… Na ez az, ami semmihez sem hasonlítható! De ez még mind semmi ahhoz képest, ahogy ki fog ez hatni a jelen életem minden területére.

Én most gyakorolni fogom ezt a módszert, mert tudjátok, a gyakorlat teszi a Mestert!

Amint meglesz a kellő tapasztalatom szívesen állok mindazok rendelkezésére, akik elérkezettnek látják az időt arra, hogy letegyék végre azokat a tudatos és tudattalan akadályokat, programokat, hitrendszereket, amelyek akadályozzák a pozitív létezésben való megtapasztalást.”

Teljes újjászületés.

Pozitív változás minden életterületen.

Igaz, milyen jól hangzik?

Tulajdonképpen mindez csak egy karnyújtásnyira van tőled. Az önismereted egy sokkal magasabb szintre léphet. Arról nem beszélve, hogy a Theta Healing technika és kellő tapasztalat elsajátítása után te magad is segítővé válhatsz.


Könnyedség az élet minden területén


„Erősödött a hitem, megkönnyíti az életem” – Ez a rövidke visszajelzés magába foglal mindent. 🙂

Láthatod, hogy a visszajelzések többségében a könnyedség és a felszabadulás szó olvasható. Nem kell ennél jobb bizonyíték arra, hogy rád is ez vár.

Gyere, változtassunk együtt!


Megoldódnak a problémák


„A Theta olyan folyamatokat indított be nálam, amik egy két éve stagnáló helyzeten segítettek megoldást találni.

Ráadásul rávilágított arra is, hogy felelősséget tudok vállalni olyan dolgokért és helyzetekért, amiket eddig passzív szereplőként éltem meg.

Ezzel együtt azt is tudom most már, hogy mindig van lehetőségem megoldást találni és újra megélni a feltétlen szeretetet.

Igen, ez is egy eredmény!

Olyan problémák és nehézségek oldódhatnak meg a három nap alatt, amelyek évek óta beragadva állnak.

Eszedbe jutott erről valami? Van esetleg olyan akadályozó tényező az életedben, amelyet egyedül nem tudtál megoldani? Gyere el a Theta Healing haladó tanfolyamra, és dolgozzunk rajta együtt, közös erővel.

Segítek! 🙂

Imádom látni a fejlődéseket, az átalakulásokat, mert mind egy sokkal pozitívabb élet felé visz.


Ez lehet az önismereti módszer, amit régóta keresel


​„Én nem mondom, hogy magunkon dolgozni könnyű dolog, de azt érzem, hogy érdemes, mert ha megtapasztalod milyen, tudni fogod milyen végre az a felszabadulás, amiről álmodtál, amikor az energiádat valóban az álmaidra fókuszálhatod.

A szeretteiddel lévő gondokat megoldhatod, és rájössz, hogy a félelmeid egyszerű félreértéseken alapulnak, és ez tartott vissza eddig attól az élettől, amilyet mindig is akartál.

Érdemes ezen az úton haladni? Én azt gondolom, hogy IGEN!

Ami nekem az ásások során átjött, amit éreztem, hogy ez működik, azt a tanfolyam letisztította, helyre rakta. Tudni akartam, hogy működik, és használni, mert érzem, hogy ez az a módszer, amit nagyon régóta keresek.”

Ez egy csodálatos visszajelzés!

Imádom, amikor ehhez hasonló üzeneteket, leveleket vagy szóbeli véleményeket kapok tőletek. Ilyenkor érzem igazán, hogy megéri! Imádom látni a fejlődéseket, az átalakulásokat, mert mind egy sokkal pozitívabb élet felé visz.

Ahogy a visszajelzésben is olvashatod:

„Érdemes ezen az úton haladni? Én azt gondolom, hogy IGEN!”

És természetesen én is ezt gondolom! 🙂

Nagyon örülök, hogy a résztvevők, az ügyfeleim is látják, hiszen a saját bőrükön tapasztalták meg a változást. Szeretném, ha te is megtapasztalhatnád. Minden vágyam, hogy elvezesselek egy felszabadultabb, könnyedebb és nyugodtabb életbe.

Menjünk együtt!


Miről szól a Theta Healing haladó tanfolyam?


A három nap során a Theta Healing technikával egy magasabb szintre lépünk. Megtanulod felgyorsítani a saját fejlődésedet, megtalálni és megoldani az életed blokkjait.

Képes leszel felszabadítani a negatív blokkokat, pontosan fogod tudni, milyen hitrendszerek akadályoznak, és azt is megtanulod, hogyan válj energikussá.

A tanfolyam során átbeszéljük és begyakoroljuk a Theta Healing kérdezéstechnikát, a különböző ásástechnikákat, és több száz fantasztikus letöltést is kapsz. Plusz a tanfolyam elvégzése után több Theta Healing tanfolyam is elérhetővé válik számodra.

Jelentkezz az elsők között!

Kattints ide!

Szeretettel várlak!

Szép napot!

Mariann

***

Hasznosnak vagy figyelemfelkeltőnek találtad a cikket? Küldd tovább annak az ismerősödnek, akinek szintén segítséget jelenthet.

***

Ha érdekelnek a tréningjeim, képzéseim, kattints az Eseménynaptárra.

Itt pedig az online is elérhető tananyagokat találod. Nézd meg az eseménynaptáramat, és várlak szeretettel azon a programon, amit megszólít, amit magadénak érzel.Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szólj hozzá!

Ez a cikk is érdekelhet:

Párkapcsolat bármi áron? II. rész

A Párkapcsolat bármi áron? I. részét itt éred el! Meddig látjuk a meséket? Mindig az első randiig vagy az esküvőig, amit ráadásul úgy rendeznek meg, hogy a két fél nem