fbpx

Újhold – hasznos tanácsok

Mit érdemes tudni az Újholdról?

Az Újhold energiája minden új dolog kezdését, elindulását támogatja. Sikeresebben szabadulhatunk meg a rossz szokásainktól, negatív hitrendszereinktől, sokkal könnyebben és gyorsabban tehetjük le az Életünket akadályozó blokkokat, ha Újholdkor engedjük el őket, és kezdjük el új Életünket.

Újholdkor érdemes meditálni a céljainkról, vágyainkról, álmainkról. Az ebben az időben végzett teremtő meditáció a leghatékonyabb, mivel az Újhold energiája ilyenkor támogatja, erősíti a legjobban az új dolgok, célok létrejöttét, megvalósulását.

Theta Healing újhold meditáció Kolozsi Mariann

Ahogy Teliholdkor érdemes hálát adni, és letenni a terheket, úgy Újholdkor  a legjobb manifesztálni, és az új Élet megteremtéséhez megtisztulni, hátrahagyni a már minket nem szolgáló gondolatokat, tévhiteket.

Az Újhold után a Hold egy része a Nap felé fordul, és a Növő Hold kezdi meg erőteljes működését.

Hasznos tanácsok:

Újhold idején érdemes a testünkre is odafigyelni: a köröm, a haj lassabban nő, a sebek lassabban gyógyulnak.

Ha méregteleníteni szeretnél, ez a legjobb időszak erre, mert a test egyébként is ebben az időszakban méregtelenít a leghatékonyabban. Ha fogyókúrázni szeretnél, vagy egy rossz szokásodat hátrahagyni, kezd el Újholdkor.

Az Újhold energiái különösen támogatják, ha valami újba kezdesz, és könnyebben fogod venni az ezzel kapcsolatos esetleges  akadályokat.

Theta Healing Újhold meditáció Kolozsi Mariann

Együtt, közös erővel minden könnyebb – ezért minden Újholdkor meditációt tartok, ahol részesülhetsz a csoport energiájából, és együtt, közösen az energiák megtöbbszörözésével indulhatunk el új Életünk felé. Ilyenkor manifesztálunk, teremtünk, és tudatosan teremtjük Életünkbe vágyott álmainkat, vágyainkat.

Újhold idején Kiemelt kezelési napokat is tartok, ahol az Újhold energiáját felhasználva teheted le az Életedet gátló akadályokat, blokkokat. Érdemes élni az Újhold támogató erejével. Fantasztikus eredményeket érhetsz el, ha igazán szeretnéd, és teszel érte.

Sok szeretettel várlak és Újhold meditációimon, Tízmilliószoros napi meditációimon, Nyílt napon, a Hold hatásait szem előtt tartó Kiemelt kezelési napokon.

Pontos időpontokért kattints ide.

Kolozsi Mariann

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Ez a cikk is érdekelhet:

Fáklya Rádióban jártam: Dolgozzunk Magunkon

Hihetetlen élmény volt a Fáklya Rádióban  élőben megosztani a tapasztalataimat és a tudásomat az önfejlesztésről és arról, hogyan dolgozzunk magunkon. A rohanó 21. században méginkább nagyobb szükség van arra, hogy

Ne bízd a véletlenre a vállalkozásod sikerét

Marina Története… [Legyél A Vendégem! ]

Marina már régóta foglalkozik önfejlesztéssel, bátran (és büszkén) mondhatom, hogy hatalmas lépéseket tett meg, hogy eljusson egészen idáig. Marina beleegyezett abba, hogy a vendégem lesz és a következő interjúban az