Erősítsd meg a női önbizalmad!

Nőként több fronton is nehezedik ránk olyan teher, ami el tudja nyomni az önbizalmunkat.

Ez az önbizalom ha sérül, könnyedén kialakul tőle a megfelelési kényszer, a folyamatos alárendeltségi szerep és vezet a nőiességünk elvesztéséhez, felerősödött stresszhez és még sorolhatnánk....

Erről lesz szó ezen a díjmentes előadáson!

Tarts velem, ha úgy érzed, itt az idő rendbetenni a női önbizalmad!

Mindannyian szeretnénk, ha nőiességünk, női önbizalmunk a helyén lenne. Ha úgy néznénk a tükörbe, “csinos vagyok, szeretem magam, tisztelem magam, képes vagyok mindenre!” A hétköznapok mókuskereke, a monotonitás és az ingergazdag hétköznapok azonban jelentős csorbát tudnak ütni ezen.
A sok “férfias inger” ami éri a  dolgozó nőket magával hozza a megfelelési kényszert, a stresszt és sok egyéb mást, amitől az önbizalmunk negatív irányba indul.

 

De mi kell ahhoz, hogy az önbizalmad a helyére állítsd?
Mi kell, hogy a tükörbe nézve is azt mondd: csinos vagyok, képes vagyok mindenre; nem kell megfelelnem senkinek , hiszen én diktálom a tempót saját magamnak.

Ha mindezeken dolgozol, egy igazi önbizalomteljes, nőies, pozitív kisugárzású nő lehetsz, aki mentes a megfelelési kényszertől, az önszabotázstól, a negatív családi mintáktól…

 

Tisztítsd meg magad azoktól a blokkoktól, téves nézőpontoktól, múltbéli sérülésektől, csalódásoktól, melyek megakadályoznak abban, hogy megéld az igazi kiteljesedett női önbizalmat és nőiességet!

Ha úgy érzed, erősíteni kell a női önmbizalmad, megfelelési kényszerrel küzdesz, akár már meg is tapasztaltad ezt korábban, megtapasztaltad, vagy csak szeretnél még mélyebben beleásni ebbe a témába, akkor tarts velem a következő díjmentes előadáson, ami a női önbizalomról fog szólni.

Az előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Ezt mondták, akik már megnézték korábbi előadásomat ebben a témában:

Időpont:

2021. Március 2. 17:00

nap
óra
perc
másodperc