fbpx

női kommunikáció& Nőiesség tréning

így legyél igazi NŐ a 21. században

Szuperintenzív, megoldás-orientált tréning a nőiességed felfedezésére és megélésére.

Neked való a Női kommunikáció tréning?

Igen, ha...

Fájdalmas szakításon, váláson vagy túl és úgy érzed romokban a nőiességed és az önbizalmad

Úgy érzed nem tekintenek nőnek a környezetedben, otthon, a munkahelyeden, és mindig neked kell „erősnek” lenned, mert úgyis megcsinálod

Nincs igazi erős női önbizalmad férfiakkal kapcsolatban. Nem tudod hogyan kommunikálj velük, vagy már régóta nincs párkapcsolatod

Egy párkapcsolatban nem tudod magad igazán nőnek érezni, felszabadultan élvezni a szexualitásod, pedig vágysz a szenvedélyes együttlétekre Nőgyógyászati problém

Nőgyógyászati problémákkal küzdesz (ciszta, mióma, fertőzések, meddőség, petevezeték elzáródás, PCOS, menstruációs problémák, vetélés, abortusz, rák)

Amiért érdemes részt venned a tréningen...

A nőiesség tréning után teljesen megváltozik a nőiességed.

Nőként miért is küzdesz ennyi problémával a 21. században?

Nőként néha hajlamos vagy olyan viselkedésre és kommunikációra, amelyet a környezetedből veszel fel (idegesség, stressz) vagy a családból sajátítasz el és nem a sajátod (kiabálás, türelmetlenség)?

Hiányzik az életedből a biztonság, a szeretet, a nyugalom, a törődés?
Félsz, szorongsz, aggódsz, idegeskedsz és bizonytalan vagy. Nem érzed magad biztonságban, tisztelve és támogatva?Ezért sokszor kétségbeesetten harcolsz, duzzogsz és össze vagy zavarodva? Ezzel is véded magad és túlélsz… De szíved mélyén tudod, hogy nem ezt az életet szeretnéd élni.
Szeretnéd megélni a nőiességed, a lágyságod, a nőies erőd, a finomságod, kecsességed, a nőies bájad, a puhaságod.

Vágyod azt, aki vagy, csak nagyon mélyen, belül, és lehet, hogy még soha nem is találkoztál az igazi női éneddel. Mert karcos betonfalak választanak el önmagadtól.
Fedezd fel önmagad!

 

Ismerősek ezek a kérdések, igaz?

Hogyan éljek harmóniában munka és család mellett?

Hogyan tudok megszabadulni a társadalmi elvárásoktól, előítéletektől, megfelelési kényszertől?

Hogyan tudom megélni a nőiességem?

Nem jó a párkapcsolatom, a szex, mit tegyek?

Már megint nőgyógyászati problémám van, de mitől?

Most a 21. században minden lehetséges. Lehetsz családanya, egyedülálló nő, élhetsz házasságban, párkapcsolatban, egyedül.

Ha jól csinálod, a munkát és a magánéletet is össze tudod egyeztetni, ahogy neked jó.
Sok nőben mégis kétségek, félelmek és szorongás van ezzel kapcsolatban.

 

Tudom mit érzel, hogy miért van a bizonytalanság...

 • Hetente kapod a kedves kérdéseket: Van párod?
  Ha igen -> Mikor lesz esküvő? -> Ha volt már -> Mikor jön a gyerek? Csak nincs valami baj?
  Ha nincs párod -> De azért szeretnél? Siess, mert ketyeg a biológiai órád, te sem leszel mindig fiatal. Csupa „kedves és tapintatos” kérdés, amivel időről-időre szembe találod magad, igaz? Az egyéni konzultációkon és tréningeken ezekről számoltok be a leggyakrabban.
 • Megfelelési kényszer, teljesítménykényszer és folyamatos bizonyítási vágy munkálkodik benned, ami ömlik rád a médiából, a társadalomból, a családodtól és a barátoktól.
 • Kétségbeesetten próbálsz párt találni, megalapozni az életed anyagilag, teljesíteni a munkahelyeden, sportolni, időt tölteni a családoddal és a barátaiddal és közben jól érezni magad. (Kétségbeesetten nem fog menni)
 • Folyamatos párkapcsolati kudarcok miatt már azt sem tudod ki vagy igazán és mit szeretnél, és már abban sem vagy biztos, egyszer lesz-e párod.
 • Aláásod a saját önbecsülésed, nőiességed mikor megalkudsz egy olyan társsal, akivel nem vagy boldog igazán, csak azért, hogy legyen melletted valaki, és végre békén hagyjanak. Majd egészségügyi és nőgyógyászati problémákat teremtesz, mert a lelked és a tested nem tudod becsapni.
 • Bizonytalan vagy és állandó bizonyítási vágy feszül benned, ezért nem tudsz hallgatni a megérzéseidre és a női intuíciódra, ami vezetne, segítene téged.
 • Összehasonlítod magad más nőkkel vagy a barátnőiddel, akik teljesen máshogy élik meg a nőiességüket.
 • A szüleidtől / nagyszüleidtől örökölt generációs mintákat és családi sérüléseket cipeled és nem szabadítod fel alóluk magadat, és így nem a saját életedet éled.
 • Esetleg több női betegséggel is küzdesz (meddőség, daganatos betegségek, pajzsmirigy problémák, ciszták, miómák, súlyproblémák) és nem tartottál eddig még ki, hogy a végére járj, milyen lelki blokk miatt alakult ki és mit akarsz megtanulni belőle.

Emiatt sérül az önbizalmad, a nőiességed……

Úgy érzed itt az idő, elég volt, oldjuk meg? Akkor olvass tovább!

A tréning célja, hogy a női teremtő energiáid és a megerősödött nőiességed ismét veled legyen!

Ne feledd, hogy boldog nőként képes vagy új dolgokat létrehozni, tartalmas kapcsolatokat teremteni, alkotni és motiválni. Nevelni és tanítani, gyógyulni és gyógyítani.
Érezni és érzelmeket adni, befogadni és teljességben lenni!
BOLDOG, KITELJESEDETT NŐKÉNT ÉLNI!

 

Hogyan segít Neked a Női kommunikáció tréning?

A tréning során körbejárjuk a nőiesség kiteljesedését akadályozó tényezőket

 • 1

  Milyen az igazi nő?

  Megnézzük és tudatosítjuk a társadalomból és a családodból felvett eddigi női mintákat, és kialakítjuk a saját igazi női mintádat, ami örömön és szabadságon alapszik.

 • 2

  Legnagyobb terhek nőként

  Az alábbi minták alól szabadulhatsz fel a tréning hatására: mártírság, feláldozni magam a családért, nőként mindenről le kell mondani, nincs időd magadra, vagy szétszakadás a munka és a gyereknevelés között.

 • 3

  Boldogság és elakadások nőként

  Átbeszéljük a női betegségek és a boldogtalanság összefüggéseit, kialakulásának logikáját, és rájössz, hogy hol és mit érdemes változtatnod, hol vannak az egyéni elakadásaid.

 • 4

  Milyen személyiséged van?

  A tréning a segítségedre lesz abban, hogy megértsd a személyiséged jellemzőit. Meglátod majd a pozitív oldaladat és megérted, hogy miért vannak nehézségeid a női energiáid megélésében.

 • 5

  Női szexualitás nyomában

  Mivel korábbi szexuális partnereid energiáit hordozhatod 7 évig az energetikai rendszeredben, és ezek problémát okozhatnak a női nemi szerveidben, meditációban elengedjük ezeket a régi energiákat is, hogy végre felszabadulj, megtisztulj és újult erővel élhesd meg a nőiességed.

Hatalmas előrelépés lesz nőként ez a tréning, ha bátor vagy velünk tartani és végre IGEN-t mondani magadra, kiteljesíteni a nőiességedet.

Mit kapsz a Női kommunikáció tréningen?

Hasznos Tudásanyag

Gyakorlati tippek

Támogató közösség

Fő fókuszban a női kommunikáció, a női kisugárzás és a női erő fejlesztése.

"A szépség és a nőiesség kortalan."

/Marilyn Monroe/

Kérd a tréninget most!

Női kommunikáció & Nőiesség tréning díja:

Koránkelő kedvezménnyel 109.990 Ft helyett most:
89.990 Forint

A legtipikusabb vállalkozói és vezetői hibák

Ezt mondták, akik korábban Női kommunikáció tréningen voltak:

A nőiesség tréning után teljesen megváltozik a nőiességed.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Írj nekünk E-mailt, ha elakadtál és mi segítünk!