fbpx

Nőiesség tréning

Mitől lehetsz igazi nő 21. században?

Hogyan egyensúlyozz a munka - magánélet között?

Az egyéni konzultációkon egyre többen osztják meg velem, hogy ma milyen nehéz igazi nőnek lenni.

Nem tudod, hogyan legyél igazi nő, hogyan éld meg a nőiességed?

Párkapcsolati problémák, meddőség, nőgyógyászati problémák nehezítik meg az életed?

Itt az idő, hogy megoldd végre, újra rátalálj a nőiességedre és megéld azt!

Szuperintenzív, megoldás-orientált tréning a nőiességed felfedezésére és megélésére.

Neked való a Nőiesség tréning?

Igen, ha...

Fájdalmas szakításon, váláson vagy túl és úgy érzed romokban a nőiességed és az önbizalmad

Úgy érzed nem tekintenek nőnek a környezetedben, otthon, a munkahelyeden, és mindig neked kell „erősnek” lenned, mert úgyis megcsinálod

Nincs igazi erős női önbizalmad férfiakkal kapcsolatban. Nem tudod hogyan kommunikálj velük, vagy már régóta nincs párkapcsolatod

Egy párkapcsolatban nem tudod magad igazán nőnek érezni, felszabadultan élvezni a szexualitásod, pedig vágysz a szenvedélyes együttlétekre

Nőgyógyászati problémákkal küzdesz (ciszta, mióma, fertőzések, meddőség, petevezeték elzáródás, PCOS, menstruációs problémák, vetélés, abortusz, rák)

 

Amiért érdemes részt venned a tréningen...

A nőiesség tréning után teljesen megváltozik a nőiességed.

„Édesanyám és a nagyszüleim nem voltak nagy betűs nők. Inkább férfias nők voltak. Ők irányítottak és mindennek úgy kellett lennie, ahogy ők akarták. Nem tudtam kitől megtanulni a nőiességet. Hogy hogyan tudok nő lenni. Hogy egyáltalán szabad megélnem és lehetek más, mint ők. Mariann felnyitotta a szemem. Mióta letettem a családi mintáim, azóta teljesen más ember lettem. Szabad, boldog és független. Minden egyes percet megért az erre szánt munka. Csak azt bánom, hogy miért nem kezdtem el hamarabb.”

Márta

„Mariannal felfedeztük a nőiességemet gátló blokkokat és feloldottuk őket. Azóta sokkal felszabadultabb vagyok, elmúltak a nőgyógyászati problémáim és bátrabban ismerkedek. Végre élvezem, hogy nő vagyok. Nagyon hálás vagyok, köszönöm!” 

Gabi

„Soha nem volt önbizalmam, ha párkapcsolatról, ismerkedésről, férfiakról volt szó. A nőiességemet sem tudtam megélni, nem is tudtam mi az. Mariannal évek óta együtt dolgozunk, és mióta ez a téma van fókuszban, én se hiszem el – pedig el kéne – van egy udvarlóm, és olyan, akit szerettem volna magam mellé. Nagyon boldog vagyok.”

Marika

„Egy csúnya válás után kerestem meg Mariannt, hogy újraépítsük a nőiességem és az önbizalmam. A segítségével gyorsabban fel tudtam dolgozni a válásom és újra tudtam építeni az önértékelésem. Soha nem gondoltam volna, hogy boldogabb leszek a válásom után, mint előtte. Igazi áldásnak érzem a közös munkánk.”

Kata

Nőként miért is küzdesz ennyi problémával a 21. században?

Nőként néha hajlamos vagy olyan viselkedésre és kommunikációra, amelyet a környezetedből veszel fel (idegesség, stressz) vagy a családból sajátítasz el és nem a sajátod (kiabálás, türelmetlenség)?

Hiányzik az életedből a biztonság, a szeretet, a nyugalom, a törődés?
Félsz, szorongsz, aggódsz, idegeskedsz és bizonytalan vagy. Nem érzed magad biztonságban, tisztelve és támogatva?Ezért sokszor kétségbeesetten harcolsz, duzzogsz és össze vagy zavarodva? Ezzel is véded magad és túlélsz… De szíved mélyén tudod, hogy nem ezt az életet szeretnéd élni.
Szeretnéd megélni a nőiességed, a lágyságod, a nőies erőd, a finomságod, kecsességed, a nőies bájad, a puhaságod.

Vágyod azt, aki vagy, csak nagyon mélyen, belül, és lehet, hogy még soha nem is találkoztál az igazi női éneddel. Mert karcos betonfalak választanak el önmagadtól.
Fedezd fel önmagad!

 

Nőként miért is küzdesz ennyi problémával a 21. században?

Ismerősek ezek a kérdések igaz?

Hogyan éljek harmóniában munka és család mellett?

Hogyan tudok megszabadulni a társadalmi elvárásoktól, előítéletektől, megfelelési kényszertől?

Hogyan tudom megélni a nőiességem?

Nem jó a párkapcsolatom, a szex, mit tegyek?

Már megint nőgyógyászati problémám van, de mitől?

Most a 21. században minden lehetséges. Lehetsz családanya, egyedülálló nő, élhetsz házasságban, párkapcsolatban, egyedül.

Ha jól csinálod, a munkát és a magánéletet is össze tudod egyeztetni, ahogy neked jó.
Sok nőben mégis kétségek, félelmek és szorongás van ezzel kapcsolatban.

 

Tudom mit érzel, hogy miért van a bizonytalanság...

Hetente kapod a kedves kérdéseket: Van párod?
Ha igen -> Mikor lesz esküvő? -> Ha volt már -> Mikor jön a gyerek? Csak nincs valami baj?
Ha nincs párod -> De azért szeretnél? Siess, mert ketyeg a biológiai órád, te sem leszel mindig fiatal. Csupa „kedves és tapintatos” kérdés, amivel időről-időre szembe találod magad, igaz? Az egyéni konzultációkon és tréningeken ezekről számoltok be a leggyakrabban.

Megfelelési kényszer, teljesítménykényszer és folyamatos bizonyítási vágy munkálkodik benned, ami ömlik rád a médiából, a társadalomból, a családodtól és a barátoktól.

Kétségbeesetten próbálsz párt találni, megalapozni az életed anyagilag, teljesíteni a munkahelyeden, sportolni, időt tölteni a családoddal és a barátaiddal és közben jól érezni magad. (Kétségbeesetten nem fog menni)

Folyamatos párkapcsolati kudarcok miatt már azt sem tudod ki vagy igazán és mit szeretnél, és már abban sem vagy biztos, egyszer lesz-e párod.

Aláásod a saját önbecsülésed, nőiességed mikor megalkudsz egy olyan társsal, akivel nem vagy boldog igazán, csak azért, hogy legyen melletted valaki, és végre békén hagyjanak. Majd egészségügyi és nőgyógyászati problémákat teremtesz, mert a lelked és a tested nem tudod becsapni.

Bizonytalan vagy és állandó bizonyítási vágy feszül benned, ezért nem tudsz hallgatni a megérzéseidre és a női intuíciódra, ami vezetne, segítene téged.

Összehasonlítod magad más nőkkel vagy a barátnőiddel, akik teljesen máshogy élik meg a nőiességüket.

A szüleidtől / nagyszüleidtől örökölt generációs mintákat és családi sérüléseket cipeled és nem szabadítod fel alóluk magadat, és így nem a saját életedet éled.

Esetleg több női betegséggel is küzdesz (meddőség, daganatos betegségek, pajzsmirigy problémák, ciszták, miómák, súlyproblémák) és nem tartottál eddig még ki, hogy a végére járj, milyen lelki blokk miatt alakult ki és mit akarsz megtanulni belőle.

Emiatt sérül az önbizalmad, a nőiességed……

Úgy érzed itt az idő, elég volt, oldjuk meg? Akkor olvass tovább!

A tréning célja, hogy a női teremtő energiáid és a megerősödött nőiességed ismét veled legyen!

Ne feledd, hogy boldog nőként képes vagy új dolgokat létrehozni, tartalmas kapcsolatokat teremteni, alkotni és motiválni. Nevelni és tanítani, gyógyulni és gyógyítani.
Érezni és érzelmeket adni, befogadni és teljességben lenni!
BOLDOG, KITELJESEDETT NŐKÉNT ÉLNI!

 

Hogyan segít Neked a Nőiesség tréning?

A tréning során körbejárjuk a nőiesség kiteljesedését akadályozó tényezőket

 • 1

  Milyen az igazi nő?

  Megnézzük és tudatosítjuk a társadalomból és a családodból felvett eddigi női mintákat, és kialakítjuk a saját igazi női mintádat, ami örömön és szabadságon alapszik.

 • 2

  Legnagyobb terhek nőként

  Az alábbi minták alól szabadulhatsz fel a tréning hatására: mártírság, feláldozni magam a családért, nőként mindenről le kell mondani, nincs időd magadra, vagy szétszakadás a munka és a gyereknevelés között.

 • 3

  Boldogság és elakadások nőként

  Átbeszéljük a női betegségek és a boldogtalanság összefüggéseit, kialakulásának logikáját, és rájössz, hogy hol és mit érdemes változtatnod, hol vannak az egyéni elakadásaid.

 • 4

  Milyen személyiséged van?

  A tréning a segítségedre lesz abban, hogy megértsd a személyiséged jellemzőit. Meglátod majd a pozitív oldaladat és megérted, hogy miért vannak nehézségeid a női energiáid megélésében.

 • 5

  Női szexualitás nyomában

  Mivel korábbi szexuális partnereid energiáit hordozhatod 7 évig az energetikai rendszeredben, és ezek problémát okozhatnak a női nemi szerveidben, meditációban elengedjük ezeket a régi energiákat is, hogy végre felszabadulj, megtisztulj és újult erővel élhesd meg a nőiességed.

Hatalmas előrelépés lesz nőként ez a tréning, ha bátor vagy velünk tartani és végre IGEN-t mondani magadra, kiteljesíteni a nőiességedet.

Mit kapsz a Nőiesség tréningen?

Hasznos Tudásanyag

Gyakorlati tippek

Támogató közösség

"A szépség és a nőiesség kortalan."

/Marilyn Monroe/

Ezt mondták, akik korábban nőiesség tréningen voltak:

„Döbbenetes és egyben felszabadító volt szembesülnöm a generációról generációra öröklődő mintával a családom női vonalán. Hihetetlen és egyben teljesen logikus miért tartok ott ahol a párkapcsolatomban, az egészségemben (cisztáim vannak és nem jön össze évek óta a baba). Rájöttem mi az oka ezeknek és most már tudom hogyan tudom megoldani. El sem tudom mondani, mennyit adott nekem ez a program, nagyon köszönöm! Felszabadított!”

Kati

„A nőiesség tréningre a miómiám miatt jöttem. Rájöttem, hogy hogyan tudom megoldani, és hogyan tudom végre nem elfojtani, hanem megélni a nőiességemet és pozitívan teremteni. Mindezt pozitív légkörben, elfogadó, nyitott, pozitív női társaságban. Életemben először tapasztaltam meg a pozitív női minőséget. Először éreztem életemben, hogy biztonságos nőként élnem. Nagyon köszönöm az élményt!”

Veronika

„Eddig a nőiességet tehernek éltem meg. Csak a negatív oldalát láttam és tapasztaltam meg, mert az anyám is így élte meg a saját nőiességet (most már látom és értem). A tréningen rájöttem, hogy van választásom, élhetek másképp, változtathatok. Nem kell egyedül élnem, lehet párom, sőt egy boldog párkapcsolatban élhetem meg a nőiességem. Soha nem gondoltam volna, hogy a meg nem élt nőiességem mennyi mindenre hatással van az életemben! Kíváncsian várom a pozitív változásokat!”

Ilona

„Egy csúnya válás után kerestem meg Mariannt, hogy újraépítsük a nőiességem és az önbizalmam. A segítségével gyorsabban fel tudtam dolgozni a válásom és újra tudtam építeni az önértékelésem. Soha nem gondoltam volna, hogy boldogabb leszek a válásom után, mint előtte. Igazi áldásnak érzem a közös munkánk.”

Melinda

A tréninghez való csatlakozás 2 formában lehetséges:

A legtipikusabb vállalkozói és vezetői hibák

Fizetés egy összegben:

 • Részvétel a kétnapos tréningen, ahol támogató előadó – Kolozsi Mariann és pozitív, támogató légkör vár

 • Széleskörű tudásanyag a nőiességről

 • Folyamatos kérdezési lehetőség

 • Életedet és nőiességedet megváltoztató gyakorlatok és tapasztalatok.

 

A kétnapos tréning díja:

79.990 Ft

Ne maradj le, foglald le a helyed!

Több kisebb szünet is van a gyakorlatok és előadások között.

Lehetőség van csak az első napon is részt venni. Itt a nőiességgel kapcsolatos hiánypótló tudás kerül átadásra. A második napon a nőiességgel kapcsolatos gyakorlatok következnek. A második napon való részvétel előfeltétele az első napon való részvétel.

Kérdésed van?

Küldd el az info@kolozsimariann.hu-ra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az második részletnek legkésőbb a tanfolyam előtti napig meg kell érkeznie. A tanfolyamon akkor tudsz részt venni, ha az utolsó részlet is ki van fizetve.

A kezelési költség az egy összegben fizetendő árhoz adott 15% felár, amely részletfizetés esetén fizetendő. A fentebb megadott részletfizetési lehetőségben feltüntetett ár már tartalmazza a 15% kezelési költséget így azon felül plusz költség nem terhel.

Igen, a képzést bármilyen vállalkozás el tudja számolni. A tréning díjának befizetésekor állítjuk ki a számlát, ezért kérlek, hogy jelentkezéskor számlázási címként azt a nevet és címet tüntesd fel, amelyre szeretnéd hogy a számlát kiállítsuk – és a cég bankszámlájáról érkezzen az átutalás.

Bármennyire is szeretném garantálni, ez a Te hozzáállásodtól függ. Ha valóban szeretnél eredményeket elérni, akkor a tréningen kapott feladatok feldolgozásával és a megújulás, az új életed megengedésével biztos, hogy jelentős lépéseket tudsz tenni az új életed felé. Sőt, ehhez minden támogatást meg is kapsz a tréningen. Kérdezhetsz, megoszthatsz, beszélgethetsz a tréning ideje alatt és utána is.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.