fbpx

Nőiesség webinar

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”48″ font_font=”Verdana” font_style=”normal” font_color=”%23ff6666″ width=”850″]Nőiesség webinár[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”28″ font_font=”Arial” font_style=”normal” font_color=”%234f4f4f” width=”850″ line_height=”25″]Mitől lehetsz igazi nő 21. században?

Hogyan egyensúlyozz a munka – magánélet között?

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”26″ font_style=”bold” font_color=”%23ff7666″ top_padding=”10″ bottom_padding=”10″ width=”850″ line_height=”25″]2019. November 20.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″ font_font=”Arial” font_style=”300″ font_color=”%23595959″ width=”475″ line_height=”25″]

 

Az egyéni konzultációkon egyre többen osztják meg velem, hogy ma milyen nehéz igazi nőnek lenni.

Nem tudod, hogyan legyél igazi nő, hogyan éld meg a nőiességed?

Párkapcsolati problémák, meddőség, nőgyógyászati problémák nehezítik meg az életed?

Itt az idő, hogy megoldd végre, újra rátalálj a nőiességedre és megéld azt!

 

[/text_block]

Szuperintenzív, megoldás-orientált webinár a nőiességed felfedezésére és megélésére.

Neked való a Nőiesség webinár?
Igen, ha…

 • Fájdalmas szakításon, váláson vagy túl és úgy érzed romokban a nőiességed és az önbizalmad
 • Úgy érzed nem tekintenek nőnek a környezetedben, otthon, a munkahelyeden, és mindig neked kell „erősnek” lenned, mert úgyis megcsinálod
 • Nincs igazi erős női önbizalmad férfiakkal kapcsolatban. Nem tudod hogyan kommunikálj velük, vagy már régóta nincs párkapcsolatod
 • Egy párkapcsolatban nem tudod magad igazán nőnek érezni, felszabadultan élvezni a szexualitásod, pedig vágysz a szenvedélyes együttlétekre
 • Nőgyógyászati problémákkal küzdesz (ciszta, mióma, fertőzések, meddőség, petevezeték elzáródás, PCOS, menstruációs problémák, vetélés, abortusz, rák)

Amiért érdemes részt venned a webináron…

„Édesanyám és a nagyszüleim nem voltak nagy betűs nők. Inkább férfias nők voltak. Ők irányítottak és mindennek úgy kellett lennie, ahogy ők akarták. Nem tudtam kitől megtanulni a nőiességet. Hogy hogyan tudok nő lenni. Hogy egyáltalán szabad megélnem és lehetek más, mint ők. Mariann felnyitotta a szemem. Mióta letettem a családi mintáim, azóta teljesen más ember lettem. Szabad, boldog és független. Minden egyes percet megért az erre szánt munka. Csak azt bánom, hogy miért nem kezdtem el hamarabb.”

Márta

„Mariannal felfedeztük a nőiességemet gátló blokkokat és feloldottuk őket. Azóta sokkal felszabadultabb vagyok, elmúltak a nőgyógyászati problémáim és bátrabban ismerkedek. Végre élvezem, hogy nő vagyok. Nagyon hálás vagyok, köszönöm!” 

Gabi

„Soha nem volt önbizalmam, ha párkapcsolatról, ismerkedésről, férfiakról volt szó. A nőiességemet sem tudtam megélni, nem is tudtam mi az. Mariannal évek óta együtt dolgozunk, és mióta ez a téma van fókuszban, én se hiszem el – pedig el kéne – van egy udvarlóm, és olyan, akit szerettem volna magam mellé. Nagyon boldog vagyok.”

Marika

„Egy csúnya válás után kerestem meg Mariannt, hogy újraépítsük a nőiességem és az önbizalmam. A segítségével gyorsabban fel tudtam dolgozni a válásom és újra tudtam építeni az önértékelésem. Soha nem gondoltam volna, hogy boldogabb leszek a válásom után, mint előtte. Igazi áldásnak érzem a közös munkánk.”

Kata

Nőként miért is küzdesz ennyi problémával a 21. században?

— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_font=”Arial” font_color=”%23636363″]Nőként néha hajlamos vagy olyan viselkedésre és kommunikációra, amelyet a környezetedből veszel fel (idegesség, stressz) vagy a családból sajátítasz el és nem a sajátod (kiabálás, türelmetlenség)?

Hiányzik az életedből a biztonság, a szeretet, a nyugalom, a törődés?
Félsz, szorongsz, aggódsz, idegeskedsz és bizonytalan vagy. Nem érzed magad biztonságban, tisztelve és támogatva?Ezért sokszor kétségbeesetten harcolsz, duzzogsz és össze vagy zavarodva? Ezzel is véded magad és túlélsz… De szíved mélyén tudod, hogy nem ezt az életet szeretnéd élni.
Szeretnéd megélni a nőiességed, a lágyságod, a nőies erőd, a finomságod, kecsességed, a nőies bájad, a puhaságod.

Vágyod azt, aki vagy, csak nagyon mélyen, belül, és lehet, hogy még soha nem is találkoztál az igazi női éneddel. Mert karcos betonfalak választanak el önmagadtól.
Fedezd fel önmagad![/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_font=”Verdana” font_style=”bold” font_color=”%23707070″]Ismerősek ezek a kérdések igaz?[/text_block]
— SPACER —

 • Hogyan éljek harmóniában munka és család mellett?
 • Családanyaként vagy a munkában teljesedhetek ki jobban? Melyiket válasszam? (Választanom kell?)
 • Hogyan tudom megélni a nőiességem?
 • Nem jó a párkapcsolatom, a szex, mit tegyek?
 • Már megint nőgyógyászati problémám van, de mitől?
[text_block style=”style_1.png” align=”center” width=”800″]

 

Most a 21. században minden lehetséges. Lehetsz családanya, egyedülálló nő, élhetsz házasságban, párkapcsolatban, egyedül.

Ha jól csinálod, a munkát és a magánéletet is össze tudod egyeztetni, ahogy neked jó.
Sok nőben mégis kétségek, félelmek és szorongás van ezzel kapcsolatban. [/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”30″ font_font=”Verdana” font_style=”normal” font_color=”%23d28484″]Tudom mit érzel, hogy miért van a bizonytalanság…[/text_block]
 • Hetente kapod a kedves kérdéseket: Van párod?
  Ha igen -> Mikor lesz esküvő? -> Ha volt már -> Mikor jön a gyerek? Csak nincs valami baj?
  Ha nincs párod -> De azért szeretnél? Siess, mert ketyeg a biológiai órád, te sem leszel mindig fiatal. Csupa „kedves és tapintatos” kérdés, amivel időről-időre szembe találod magad, igaz? Az egyéni konzultációkon és tréningeken ezekről számoltok be a leggyakrabban.
— SPACER —

 • Megfelelési kényszer, teljesítménykényszer és folyamatos bizonyítási vágy munkálkodik benned, ami ömlik rád a médiából, a társadalomból, a családodtól és a barátoktól.
— SPACER —

 • Kétségbeesetten próbálsz párt találni, megalapozni az életed anyagilag, teljesíteni a munkahelyeden, sportolni, időt tölteni a családoddal és a barátaiddal és közben jól érezni magad. (Kétségbeesetten nem fog menni)
— SPACER —

 • Folyamatos párkapcsolati kudarcok miatt már azt sem tudod ki vagy igazán és mit szeretnél, és már abban sem vagy biztos, egyszer lesz-e párod.
 • Aláásod a saját önbecsülésed, nőiességed mikor megalkudsz egy olyan társsal, akivel nem vagy boldog igazán, csak azért, hogy legyen melletted valaki, és végre békén hagyjanak. Majd egészségügyi és nőgyógyászati problémákat teremtesz, mert a lelked és a tested nem tudod becsapni.
— SPACER —

 • Bizonytalan vagy és állandó bizonyítási vágy feszül benned, ezért nem tudsz hallgatni a megérzéseidre és a női intuíciódra, ami vezetne, segítene téged.
— SPACER —

 • Összehasonlítod magad más nőkkel vagy a barátnőiddel, akik teljesen máshogy élik meg a nőiességüket.
— SPACER —

 • A szüleidtől / nagyszüleidtől örökölt generációs mintákat és családi sérüléseket cipeled és nem szabadítod fel alóluk magadat, és így nem a saját életedet éled.
— SPACER —

 • Esetleg több női betegséggel is küzdesz (meddőség, daganatos betegségek, pajzsmirigy problémák, ciszták, miómák, súlyproblémák) és nem tartottál eddig még ki, hogy a végére járj, milyen lelki blokk miatt alakult ki és mit akarsz megtanulni belőle.
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”30″ font_font=”Verdana” font_style=”normal” font_color=”%23e49595″]Emiatt sérül az önbizalmad, a nőiességed……

Úgy érzed itt az idő, elég volt, oldjuk meg? Akkor olvass tovább![/text_block]

A webinár célja, hogy a női teremtő energiáid és a megerősödött nőiességed ismét veled legyen!

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_font=”Verdana” font_color=”%23ffffff” width=”800″]Ne feledd, hogy boldog nőként képes vagy új dolgokat létrehozni, tartalmas kapcsolatokat teremteni, alkotni és motiválni. Nevelni és tanítani, gyógyulni és gyógyítani.
Érezni és érzelmeket adni, befogadni és teljességben lenni!
BOLDOG, KITELJESEDETT NŐKÉNT ÉLNI![/text_block]

Hogyan segít Neked a Nőiesség webinár?

— SPACER —

 • 1

  Milyen az igazi nő?

  Megnézzük és tudatosítjuk a társadalomból és a családodból felvett eddigi női mintákat, és kialakítjuk a saját igazi női mintádat, ami örömön és szabadságon alapszik.

 • 2

  Legnagyobb terhek nőként

  Az alábbi minták alól szabadulhatsz fel a tréning hatására: mártírság, feláldozni magam a családért, nőként mindenről le kell mondani, nincs időd magadra, vagy szétszakadás a munka és a gyereknevelés között.

 • 3

  Boldogság és elakadások nőként

  Átbeszéljük a női betegségek és a boldogtalanság összefüggéseit, kialakulásának logikáját, és rájössz, hogy hol és mit érdemes változtatnod, hol vannak az egyéni elakadásaid.

 • 4

  Milyen személyiséged van?

  A tréning a segítségedre lesz abban, hogy megértsd a személyiséged jellemzőit. Meglátod majd a pozitív oldaladat és megérted, hogy miért vannak nehézségeid a női energiáid megélésében.

 • 5

  Női szexualitás nyomában

  Mivel korábbi szexuális partnereid energiáit hordozhatod 7 évig az energetikai rendszeredben, és ezek problémát okozhatnak a női nemi szerveidben, meditációban elengedjük ezeket a régi energiákat is, hogy végre felszabadulj, megtisztulj és újult erővel élhesd meg a nőiességed.

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”22″]

 

Hatalmas előrelépés lesz nőként ez a tréning, ha bátor vagy velünk tartani és végre IGEN-t mondani magadra, kiteljesíteni a nőiességedet.[/text_block]

“A szépség és a nőiesség kortalan.”

/Marilyn Monroe/

<a name="mit-kapsz-ha-eljossz"></a>

Mit kapsz, ha eljössz, és mennyibe kerül mindez?

— SPACER —

 

Mennyit ér neked, ha boldog párkapcsolatban élsz és nem állandó veszekedésben, félreértésben és önbizalmat romboló kapcsolatban?

– Mennyit ér, ha egészséges, erős önbizalmad van nőként, ismered az értékeidet és ki tudsz állni magadért?

– Mennyit ér, ha pozitív, sikeres mintát adsz át a gyermekeidnek, és boldog, kiteljesedett életet éltek mindannyian?

– Mennyit ér, ha végre megszületik a régen várt gyermeked, miközben az orvosok szerint meddő vagy, és megszűnnek az állandó nőgyógyászati problémáid és újra élvezheted az életed?

Megfizethetetlen!

Ugyanakkor több százezer és több millió forint, ha ezeket ERŐBŐL próbálod megoldani – és lehet, hogy el sem éred a célod (egy válás, egy lombikprogram nagy anyagi teher).
Ügyfeleim közül többen százezreket, és vannak, akik milliókat költöttek segítőkre, tanfolyamokra, mielőtt eljöttek hozzám és megtalálták a működő megoldást a problémájukra. Közös együttműködésünk és a Kolozsi Mariann Tréningközpontban töltött idejük többszörösen megtérült.

Egy kismama megosztotta velem, hogy mielőtt hozzám eljöttek, egy ház árát, több, mint 20 millió forintot költöttek a lombik programban beültetésre, különböző kezelésekre, tanfolyamokra. Közös munkánk eredményeként természetes úton megfogant kisfia, és azóta boldog családként élnek. Ehhez “csak” a lelki blokkokat és a félelmeit kellett elengednie az anyasággal kapcsolatban.

Nőiesség webinár díja 17.990 Ft

Ez a webinár nem kerül százezrekbe és milliókba, mert célom, hogy ezt a tudást minél több emberhez eljuttassam, és minél többen éljék azt az életet, amit szeretnének és megérdemelnek.

 

Ha mi boldogok vagyunk nőként, a párunkra és a gyermekeinkre is boldogabb jövő vár.

A webinárhoz való csatlakozási lehetőségek:

<a name="anyaseb-arak"></a>

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”29″ font_font=”Verdana” font_style=”normal” font_color=”%23e6a8a9″]Fizetés egy összegben:[/text_block]
— SPACER —

 • Részvétel a webináron, ahol támogató előadó – Kolozsi Mariann és pozitív, támogató légkör vár
 • Széleskörű tudásanyag a nőiességről
 • Folyamatos kérdezési lehetőség
 • Életedet és nőiességedet megváltoztató gyakorlatok és tapasztalatok.
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”26″ font_color=”%23000000″]A webinár díja:[/text_block]
17.990 Ft
— SPACER —

Ne maradj le, foglald le a helyed!

November

20.

 • 2019. November 20.
 • Online, Zárt csoportban

Töltsd ki az űrlapot a jelentkezéshez!

[custom_html]

[/custom_html]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”32″ font_style=”bold” font_color=”%2327282a”]Jelentkezés lezárul:[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.[/text_block]

Kérdésed van?

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]Küldd el az info@kolozsimariann.hu-ra![/text_block]

Gyakran Ismételt Kérdések

Meddig kell a részleteket befizetni?

+

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left”]Az második részletnek legkésőbb a tanfolyam előtti napig meg kell érkeznie. A tanfolyamon akkor tudsz részt venni, ha az utolsó részlet is ki van fizetve.

 

[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

Mit jelent a kezelési költség részletfizetés esetén?

+

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left”]A kezelési költség az egy összegben fizetendő árhoz adott 15% felár, amely részletfizetés esetén fizetendő. A fentebb megadott részletfizetési lehetőségben feltüntetett ár már tartalmazza a 15% kezelési költséget így azon felül plusz költség nem terhel.[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

Vállalkozásban el lehet-e számolni a tréning díját?

+

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left”]Igen, a képzést bármilyen vállalkozás el tudja számolni. A tréning díjának befizetésekor állítjuk ki a számlát, ezért kérlek, hogy jelentkezéskor számlázási címként azt a nevet és címet tüntesd fel, amelyre szeretnéd hogy a számlát kiállítsuk – és a cég bankszámlájáról érkezzen az átutalás.[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

Garantált, hogy a tréning végén minden megváltozik?

+

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left”]Bármennyire is szeretném garantálni, ez a Te hozzáállásodtól függ. Ha valóban szeretnél eredményeket elérni, akkor a tréningen kapott feladatok feldolgozásával és a megújulás, az új életed megengedésével biztos, hogy jelentős lépéseket tudsz tenni az új életed felé. Sőt, ehhez minden támogatást meg is kapsz a tréningen. Kérdezhetsz, megoszthatsz, beszélgethetsz a tréning ideje alatt és utána is.[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″]A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.[/text_block]

Kapcsolat:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-70-420-5855 (hétköznap 9-16 között)
Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/A, 3. emelet, 5. ajtó, csengő:38[/text_block]

Céginformáció:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Tréningcég Bt.
1027 Budapest, Bem József utca 9.[/text_block]