fbpx

Nőiesség workshop

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_font=”Arial” font_style=”300″ font_color=”%23ffffff” width=”850″]Nőiesség workshop[/text_block]
— SPACER —

Hogyan legyél újra az a magabiztos és boldog nő, aki mindig is akartál lenni?

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_style=”bold” font_color=”%23ffbc8a” top_padding=”10″ bottom_padding=”10″ width=”850″]2018. november 16. (péntek) 18:00 – 20:30[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″ font_font=”Arial” font_style=”300″ font_color=”%23ffffff” width=”850″]Szeretnél nőként magabiztosabb lenni? Szeretnéd jobban megélni a nőiességed? Egy párkapcsolatban szeretnéd végre igazi nőnek érezni magad? Szeretnéd a női problémákat (szakítás, válás, meddőség, érzelmi hullámok) könnyebben feldolgozni lelkileg?
Akkor itt a helyed a nőiesség workshopomon.[/text_block]

Kiknek való a nőiesség workshop:

 • Nem tudod megélni a nőiességedet a mindannapokban.
— SPACER —

 • Nincs önbizalmad.
— SPACER —

 • Egy párkapcsolatban nem tudod magad igazán nőnek érezni, pedig szeretnél felszabadultan, igazi nőként lenni.
— SPACER —

 • Nem tudod élvezni a szexuálitásodat, pedig vágysz a szenvedélyes együttlétekre.
— SPACER —

 • Női / nőgyógyászati problémákkal küzdesz (szakítás, válás, ciszta, mióma, rák).
— SPACER —

Nőként miért is küzdünk ennyi problémával?

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Nőként sokszor hajlamosak vagyunk olyan viselkedésre, melyek kibillentenek az egyensúlyunkból.
Sokszor harcolunk, sokszor tárolunk vélt vagy valós sérelmeket, duzzogunk és gyakran túl férfias viselkedéssel éljük az életünk. Mennyire érezzük ilyenkor jól magunk?
Egyre inkább észrevesszük, hogy valahogy változtatnunk kellene szokásunkon, jellemünkön, viselkedésünkön.
A nők évszázadokon keresztül egy olyan helyzetbe voltak belekényszerítve, mely az alárendelődésről szólt. A szerepük kimerült a szülésben, és az utódok gondozásában. Ha a történelmet nézzük, nem szólhattak bele a politikába, nem tölthettek be magas pozíciót.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_style=”bold”]Napjainkban azonban ennél sokkal több kérdés foglalkoztatja a hölgyeket:[/text_block]
— SPACER —

 • Hogyan éljek harmóniában?
 • Családanyaként vagy a munkában teljesedhetek ki jobban?
 • Mikor élük meg valódi női személyiséget?
 • Milyen a valóságos, mostani női archetípus, női minta?
 • Mikor értékes és mitől értékes a nő?
[text_block style=”style_1.png” align=”center” width=”800″]Most a 21. században minden lehetséges. Lehetsz családanya, egyedülálló nő, élhetsz házasságban, ha ügyes vagy a munkát és a magánéletet is össze tudod egyeztetni. A média is sugározza az általa ideálisnak tartott női képet, melyet a társadalom megfelelőnek tart.
Mégis sok nőben kétség van.[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_style=”bold”]Honnan ered a rengeteg kétségünk és lelki problémánk nőként?[/text_block]
 • Megfelelési kényszer munkálkodik bennünk.
— SPACER —

 • Aláássuk saját önbecsülésünket, majd egészségünket és kapcsolatainkat is az állandó bizonytalansággal és bizonyítási vággyal.
— SPACER —

 • Mivel évszázadokon keresztül a nőknek vagy megmondták mit csináljanak, vagy cselédek voltak és dolgoztak, ezért a mostani hölgyek egyik fele vagy agyon dolgozza magát vagy arra vár hogy valaki megmentse és eltartsa. Ezek egyike sem egészséges. Segítek megtalálni az ideális utat.
 • Versengünk a környezetünkkel, ahelyett, hogy egyensúlyt találnánk vele.
— SPACER —

 • Összehasonlítjuk magunkat más nőkkel, az anyukánkkal, a barátnőinkkel, az ismerősökkel akik máshogy élik meg a nőiességüket.
— SPACER —

 • A szüleinktől / nagyszüleinktől látott generációs mintákat és családi sérüléseket cipelünk.
— SPACER —

 • Rengeteg női betegséggel küzdünk (meddőség, daganatos betegségek, pajzsmirigy problémák, súlyproblémák), ami visszavezethető az eddig felsorolt lelki okokra.

Az esemény házigazdája

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Gyere el a tanfolyamomra és bizonyosodj meg róla személyesen![/text_block]

Itt találkozhattál velem eddig:

A workshopon milyen megoldásokról lesz szó:

— SPACER —

 • Megnézzük és feldolgozzuk, gyógyítjuk, melyek voltak eddig a “tipikus” női viselkedés mely jellemezte a családokat: mártíromság, feláldozás a családért, lemondás, túlzott áldozathozatal, vagy szétszakadás a munka és a gyereknevelés között.
— SPACER —

 • Átbeszéljük a női betegségeket, depressziót, boldogtalanságot és a “mi lett volna, ha…” érzéseket.
— SPACER —

 • Az este segítségedre lesz abban, hogy megértsd a személyiséged jellemzőit. Meglátod majd a pozitív oldaladat, és megérted, hogy miért vannak árnyoldalak a női energiák megélésében.
— SPACER —

 • Oldjuk a blokkokat, elengedjük a sérült lélekrészeket és negatív megéléseket, hogy egészségesebb és teljesebb női minőségben élhesd az életed!
— SPACER —

 • Hangsúlyt fektetünk a női betegségekre és a lelki okaira, valamint a szülés és születés negatív megéléseiből fakadó blokkokra.
— SPACER —

 • Hangsúlyt fektetünk a női betegségekre és a lelki okaira, valamint a szülés és születés negatív megéléseiből fakadó blokkokra.

Cél, hogy a női teremtő energiai, a kreativitás és a női harmónia ismét a mindennapjaid része legyen!

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_color=”%23ffffff” width=”800″]Ne feledd, hogy egészséges nőként képes vagy új dolgokat létrehozni, tartalmas kapcsolatokat teremteni, alkotni és motiválni, nevelni és tanítani, élni és megélni, érezni és érzelmeket adni, befogadni és teljességben lenni![/text_block]

Nézz bele hogy zajlik nálunk egy tanfolyam

 • Időpont:

  2018. november 16. (péntek) 18:00 – 20:30

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ left_padding=”0″]Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.[/text_block]
[custom_html]

[/custom_html]

— SPACER —

Részvételi díj:

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]15 000 Ft
vagy kupon kedvezménnyel 10 000 Ft

Fizetési mód: átutalás[/text_block]

— SPACER —

— SPACER —

Az eseményig hátralévő idő

— SPACER —

— SPACER —

Kérdésed van?

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-20-842-0139 számon[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”19″]A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″]A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.[/text_block]

Kapcsolat:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-70-420-5855 (hétköznap 9-16 között)
Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/A, 3. emelet, 5. ajtó, csengő:38[/text_block]

Céginformáció:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Tréningcég Bt.
1027 Budapest, Bem József utca 9.[/text_block]