fbpx

önbizalom e-book

Erősítsd az önbizalmad hatékonyan!

Vedd kezedbe az életed!

Erősítsd  hatékonyan az önbizalmad és emeld vele az életminőséged.

Mit tartalmaz az e-book?

  • Hogyan ismerhető fel a kevés önbizalom?
  • Mire van szükséged az önbizalom erősítéséhez?
  • Hogyan tudod a célkitűzésed sikeresen megtenni?
  • Hol rontod el az önbizalmad és hogyan tudod javítani?
  • Leghatékonyabb önbizalomnövelő módszerek

Rendeld meg most kedvezményesen!

 

Rendeld meg az önbizalom e-bookot most!

Önbizalom e-book díja:

9990 Forint helyett 1490 Forint

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Írj nekünk E-mailt, ha elakadtál és mi segítünk!

  • +30 70 420 5855
  • info@kolozsimariann.hu
  • 1027 Budapest, Margit körút 64/a 3/5.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.