fbpx

Önfejlesztő tábor

3 napos Nyári elvonulás

Kolozsi Mariann-nal!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_style=”bold” font_color=”%23525252″ top_padding=”10″ bottom_padding=”10″ width=”850″]Augusztus 23. péntek 18:00, vasárnap – augusztus 25. 12 óra – utána szabadon lehet még maradni amíg jól esik[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”20″ font_font=”Arial” font_style=”300″ font_color=”%23000000″ width=”850″]

Hotel Annabella Beach Resort | Balatonfüred.

8230 Balatonfüred, Deák Ferenc u. 25[/text_block]

— SPACER —

Mi vár Rád, ha csatlakozol?

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23212121″]A 3 napos Nyári Elvonulás közkívánatra kerül megrendezésre, ahol a résztvevőkre

– tartalmas pihenés,
– teljes kikapcsolódás,
– intenzív játékok,
– elmélyülő önismeret,
– testi-lelki gyógyulás vár.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23212121″]Mindez a felüdülést jelentő Balaton partján wellness és strand szolgáltatásokkal, korlátozott résztvevő létszámmal, nyitott és barátságos emberek társaságában.

A 3 nap fokozatosan elmélyülő felismeréseket, megtapasztalásokat kínál.

Kis létszámú csoportokban lehet majd belemerülni az önismeret izgalmas világába.

A programot Kolozsi Mariann irányítja és felügyeli, és igény esetén lehetőség van rövid személyes konzultációra is vele.

Az elvonulás játékos önismereti játékokat tartalmaz, és lehetőséget az önmagaddal való kapcsolódásra. Szakadj ki a hétköznapokból, és frissülj fel barátságos emberekkel a Balaton parton!

Pihenés, felismerések, aktív programok alkotják az elvonulást.

Ajánlom mindazoknak, akiket érdekel az önfejlesztés különleges világának alaposabb felfedezése, az önelfogadás és önszeretet témája, a test és lélek kapcsolata.

Eddigi elvonuláson eddigi résztvevőink általában nagyon pozitívan értékelték ezt a különleges programot. Van, aki magyarázatokat kap régi kérdéseire. Van, aki meglepően gyors változásról számol be. Van, aki lendületet kap sorsfordító változtatásokhoz. Van, aki életreszóló barátságokat köt. És van, akik egyszerűen csak jól érzi magát, és visszajár.

Az elvonuláson való részvételnek nincs előfeltétele, semmilyen előképzettség nem szükséges, csak nyitott szív, és barátságos, nyitott hozzáállás.[/text_block]

Tábor részvételi feltételei:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”%23000000″]A program részvételi díja 60.000 Ft helyett július 29-ig 39.990 Ft. Ez az összeg nem tartalmazza a szállás és étkezés díját!

A szállás és az étkezés díja közvetlenül a hotellel rendezendő. Ebben benne lesz a 2 éj szállás 1 ágyas ( 62 380 HUF / 1 Superior egyágyas szoba / 2 éjszaka – 31.190 ft / éj), 2 ágyas (78 860 HUF / 1 Superior kétágyas szoba / 2 éjszaka. Azaz 19.715Ft/fő/éj) szobákban.

Ez tartalmazza a szállást félpanziós ellátással. A gazdag büféreggeli 7:00-től 10:00-ig, a vacsora 18:00-tól 21:30-ig vehető igénybe a szálloda éttermében. (Az ellátás az érkezési napon vacsorával kezdődik.)

Ezen kívül tartalmazza az uszoda-, szauna- és strandhasználat, valamint vezeték nélküli Internet elérhetőség a szálloda egész területén, ÁFA, helyi idegenforgalmi adó (515 HUF/ felnőtt/ éj).

Az ebédről mindenki maga gondoskodik.

Lehetőség van gluten, laktóz, cukor, allergia, érzékenység, vegan, alternatív diéta esetén külön ellátást kérni  3500 Ft/felnőtt/nap + 10% szervízdíj díjon. Ha a napi kínálatból meg tudod oldani az étkezésed, nincs külön díja.

Reggeli:reggeli italok, pékáru, felvágott
Ebéd:1 leves, 1 főétel, 1 desszert
Vacsora:1 leves, 1 főétel 1desszert

A fizetéssel kapcsolatos részletek a jelentkezés után kiküldött automatikus válaszlevelünkben lesznek olvashatóak.

Fizetési információ

Jelentkezésedet a kedvezményes részvételi díj (39.990 forint) átutalásával tudod véglegesíteni, amihez a jelentkezés után automatikusan emailben elküldjük a szükséges adatokat.

Bármilyen kérdésed van, keress az info@kolozsimariann.hu email címen, szeretettel várunk, felszabadító élmény lesz![/text_block]

[custom_html]

[/custom_html]

Táborig hátralévő idő:

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″]A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.[/text_block]

Kapcsolat:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-842-0139 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38[/text_block]

Céginformáció:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Solution Training and Consulting Bt.
1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38[/text_block]