fbpx

Online anyagok

Önfejlesztés otthonról kényelmesen

Neked szól, ha szeretnéd mélyíteni az önismereted, oldani a blokkjaid és fejleszteni saját magad a saját időbeosztásod szerint

Az Önfejlesztő Akadémia online tananyagai neked szólnak, ha:

Messze vagy

Mindig is el akartál jönni egy élő programunkra, de fizikailag messze vagy, és nem tudod megoldani, hogy élőben velünk tarts

Nincs időd

Mindig is el akartál jönni egy élő programunkra, de fizikailag messze vagy, és nem tudod megoldani, hogy élőben velünk tarts

Nem akarsz utazni

Otthon munka után már nincs időd még utazni is, gyermeked mellett kell lenned, ezért otthoni önfejlesztést segítő anyagokat keresel – ne keress tovább, megtaláltad őket!

 

Saját tempóban haladnál

Otthon munka után már nincs időd még utazni is, gyermeked mellett kell lenned, ezért otthoni önfejlesztést segítő anyagokat keresel – ne keress tovább, megtaláltad őket!

 

Ha mindig is bele akartál vágni az önfejlesztésbe, személyiségfejlesztésbe a A SAJÁT IDŐBEOSZTÁSOD SZERINT, akkor ezek az ONLINE ANYAGOK neked szólnak!

Miért hasznosak az ONLINE ANYAGOK?

Otthonról, kényelmesen tudsz fejlődni, haladni a saját tempódban

Akkor foglalkozol az előadással, amikor szeretnél és időd van rá

Semmire nincs szükséged a számítógépeden/laptopodon/tableteden/telefonodon kívül

Bármikor visszahallgathatod

Kijegyzetelheted

Önállóan tanulhatsz, fejlődhetsz Téged érdeklő témákban otthonról kényelmesen akkor is, ha éppen nem tudsz otthonról kimozdulni

Nem vagy helyhez kötve, a világ bármely pontján fejlődhetsz

Mit tartalmaznak az anyagok?

Minden alkalommal egy-egy fontos témát fogunk kibontani, amiről rengeteg új, hasznos információt osztok meg a felvételeken. (pl. hatékony kommunikáció, párkapcsolat, bőség, önismeret, önbizalom fejlesztés, stb).

Visszajelzéseitek alapján nagy igény van arra, hogy helyszíntől függetlenül is tudj haladni, fejlődni a saját tempódban, ezért hoztuk létre a bárhol meghallgatható, magaddal vihető online workshopokat.

Így akár az otthonodban, kényelmesen, anélkül, hogy ki kellene mozdulnod, velünk tudsz lenni.

Így hasznos, értékes tudáshoz jutsz a számítógépeden keresztül az internet segítségével.

A cél, hogy segítsük önmagad megértését, elfogadását, az elindulást ezen az úton, vagy ha már úton vagy, támogassunk, motiváljunk, inspiráljunk a haladásban, a folyamatos fejlődésben.

Az előadáson támpontokat kapsz az otthoni, önálló fejlődéshez, és természetesen ha kérdésed van, felteheted e-mailben vagy a zárt facebook csoportunkban, és örömmel segítünk.

Hogyan épül fel egy online workshop?

#1. RÉSZ

  • Minden online workshop 60 perc időtartamú, az első része egy 30 perces önismereti részből áll kérdésekkel, melyeket a legjobb, ha felírsz magadnak, és őszintén kidolgozod. Így rengeteget fejlődhet és mélyülhet az önismereted, és a tudásod a témában 

#2. RÉSZ

  • A második rész egy Theta Healing meditációból áll. Semmilyen előképzettség nem szükséges a meditáció meghallgatásához, az instrukciókat a felvételen hallani fogod.
  • Minden online workshop eszerint a tematika szerint épül fel, kivéve a Vedd észre a jeleket online workshop, ami egy élő workshop felvétele, ezért hosszabb is, az eredeti 60 perc helyett 90 perc.

Hogyan tudod meghallgatni az online workshopokat?

A felvételt le tudod játszani mind számítógépen/laptopon/tableten és telefonon. Semmilyen szoftver vagy külön program nem szükséges hozzá.

Köszönjük szépen a bizalmad, reméljük gondolatébresztő információkat fogsz hallani a felvételen, és pozitív irányba segíti az életed alakulását. Többen beszámoltak már a pozitív változásokról, szemléletváltásról a workshopok hatására.

 

A megrendelést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.