Örökölt családi minták oldása – félelmek, érzések és viselkedésminták, melyeket tudtodon kívül átvettél az őseidtől

Szabadítsd fel magad az örökölt sors alól!

Felszabadító, komfortzóna tágító, nagy megértéseket és felismeréseket hozó intenzív életmegváltoztató 2 napos tréning.

2019. Szeptember 7-8.

Kinek az életét éled? Kinek a szavait, gesztusait használod?
Olykor-olykor rajtakapod magad, hogy úgy viselkedsz, mint az édesanyád vagy az édesapád?
Észrevetted, hogy mennyi minden ismétlődik őseid életéből forgatókönyvszerűen a saját életedben?

Ha igen, itt a lehetőség, hogy felszabadítsd magad az örökölt családi mintáidból!

Visszajelzések ügyfeleimtől, akikkel családi mintáik feldolgozásán dolgoztunk:

„Nem hittem volna, hogy családi traumákat élek újra az életemben, és azért van elakadva a magánéletem és a pénzügyeim, mert a szüleim sem tudták ezeket megoldani és vittem tovább a mintát. Mariann segítségével felismertem ezeket, megszabadultam tőlük és most már szabadon élem új mintákkal az életem. Hatalmas a különbség az eddigi életem és a mostani között. A felismerés is, amikor rájössz arra, ami eddig láthatatlan volt előtted. Mariannban megvan a képesség, hogy meglássa és megtalálja ezeket.”

Tamás

„ Amikor ráébredsz arra, hogy felszabadíthatod magad a generációkon átívelő öröklődő minták alól, és ebben egy támogató segítőd is van Mariann személyében, akkor úgy érzed, erre vártál egész életedben. Én megtettem, léptem, rengeteget nyertem vele és most nagyon hálás vagyok, hogy elég bátor voltam.” 

Ildikó

„Sosem hittem ezekben a dolgokban, de a saját bőrömön kellett megtapasztalnom, hogy működik.  Ugyanazokat a hibákat követtem el, mint az apám anno. Egyik kapcsolatom ment tönkre a másik után. Megcsaltam a párom, mint az apám anyám. Aztán a barátnőm elkezdett Mariann-hoz járni. Egy évig ellenálltam és elleneztem is. Aztán elmentem egy tréningre és leesett az állam. Az amire rájöttem, alapjaiban változtatta meg az életem. Elvégeztem több tanfolyamot, tréninget Mariannál mindvégig úgy, hogy kételkedtem. Rengeteget változtam, mélyültem. Ma már tudom mi a dolgom, mit kell megtanulnom, milyen mintákat hoztam a családomból és fel is dolgoztam őket. Végre nyugodt vagyok és elmondhatom hogy boldog. A párom is boldog, mert ezzel együtt elmúltak a dühkitöréseim és az agresszivitásom is – amit ma már tudok hogy az apám dühéből eredtek amit vittem tovább. Hitetlen voltam ezekkel kapcsolatban. Ma már én vagyok az egyik aki a legjobban bizonyítja, hogy működik amit Mariann csinál. Nélküle már tönkrement volna a jelenlegi kapcsolatom és sokminden más is az életemben. Köszönöm. 

Józsi

Neked szól a tréning?
Igen, ha...

 • van mit javítanod a családi kapcsolataidon
 • felfedezed magadon a szüleid szavait, gesztusait, viselkedését
 • sikertelennek, boldogtalannak és értelmetlennek érzed az életed
 • feltűnt, hogy hasonlít az életed a szüleidéhez, nagyszüleidéhez
 • nem tudod elfogadni a családod, hosszú idő fentáll egy ellentét köztetek
 • ha kakukktojásnak érzed magad
 • ha fáradtnak és energiahiányosnak érzed magad
 • önbizalomhiánnyal küzdesz
 • elveszettnek érzed magad
 • szeretnél boldogabb lenni és feloldani a tudatalattidban megbújó örökölt mintákat

Miért is küzdünk ennyi problémával a 21. században?

Életedet legnagyobb részt a családi, generációs mintáid befolyásolják, melyeket magaddal hoztál fogantatásod óta. Sokszor nem is tudjuk, hogy egy-egy viselkedésünk nem is saját magunktól ered, hanem már egész kisgyermek korban eltanultuk a szüleinktől, vagy megörököltük elődeinktől.

Az életed legmeghatározóbb színtere és eredő pontja a születési családod, és legmeghatározóbb szereplője anya és apa. Ők állnak ennek a 2 napos tréningnek a középpontjában, amiben a saját életed nagy elakadásain tudsz dolgozni és végre felszabadítani magad. Eljött az idő!

Jó tudnod, hogy anyukád az első kötődési minta, és anya és apa kapcsolata a párkapcsolati minta. Az is mind alapjaiban határozza meg az életed, hogy miként fogantál, hogy vártak-e, hogy édesanyád aggódott-e az anyagiak, lakhatás stb miatt. Nagyon fontos minta, hogy milyen volt a születésed körülményei, hogy törődtek-e veled, támogattak-e, vagy elismertek-e első éveidben. Ezek a minták alapjaiban határozzák meg az életed, és rakják le életutad alapköveit.

A tudatalatti mintáid megismerésével és újraírásával felül tudod írni az eredeti mintáid. Ezen a tréningen ebben segítek neked.

Nem mindegy, hogy a szüleid követendő vagy rossz példát mutattak neked? Olyan akarsz lenni, mint ők, vagy épp ellenkezőleg? Mit tanítottak neked az életükkel az életről, önmagadról? Miért hibáztatjuk őket? Milyen szerepet játszanak ma az életedben?

Itt az idő, hogy letisztázd, és megértd, mit örököltél és kaptál tőlük. Mi az a támogat, segít az utadon, és mit szeretnél megváltoztatni. Itt a lehetőség a tréningen megváltoztatni azokat a programokat és mintákat, melyek már nem támogatnak.

Ha problémáid vannak a kapcsolódással, a kötődéssel, a kommunikációval. Ha nem kielégítő a párkapcsolatod, vagy szülőként vannak rossz tapasztalataid, gyere el, és változtassuk meg közösen azt a képet, amire az eddigi életedet felfűzted!

A szüleid mellett dolgozunk a nagyszüleid és a dédszüleid által továbbadott mintákkal, energiákkal is.

A két nap során gyógyítani fogod a belső gyermekedet, dolgozunk őseink negatív mintáival és kapcsolódunk pozitív tapasztalataikhoz. Foglalkozunk a testvérekkel, és saját szülői minőségünkkel is.

Honnan ered a rengeteg testi és lelki problémánk, párkapcsolati és pénzügyi gondunk?

 • Családi kapcsolataid minden életterületedre hatással vannak. A (negatív) minták, amiket a családodtól örökölsz, akár 7 generációra visszamenőleg is. A tudomány szerint 3-4 generációt mindenképp vizsgálni kell, mert ebben az időtávban egyértelműen kimutathatóak az ősöktől örökölt minták az életünkben.
 • Ha belegondolsz, szüleid és nagyszüleid nem igazán foglalkoztak családi és érzelmi blokkok oldásával. Ezek a minták és blokkok csak halmozódtak, gyűltek és most itt az idő, hogy végre elsőként a családodban elkezd rendbetenni ezeket! Most már tudod, miért van ennyi problémád. Mert eddig mindenki csak „gyűjtögetett” a családban. Itt az idő rendet tenni!
 • Tapasztalataim szerint aki nem rendezte a kapcsolatát a szüleivel, egyfajta állandó bizonytalansággal és bizonyítási vággyal küzd. Ezzel aláásod nemcsak a saját önbecsülésülésedet, de később az egészségedet és kapcsolataidat is.
 • Az is komoly stressz ránk nézve, ha folyamatosan versengünk a környezetünkkel, szüleinkkel, testvéreinkkel, ahelyett, hogy egyensúlyt találnánk velük.
 • Amerikai kutatások egyértelmű párhuzamot fedeztek fel a gyermekkori anyai kötődés sérülései és a későbbi párkapcsolati problémák között. Ugyanígy arra is rájöttek, hogy akinek rendezetlen a viszonya a szüleivel, annál 50%-kal nagyobb az esélye középkorában különböző betegségek kialakulásának. (a háttérben a negatív érzelmek, ön- és a szülő elfogadásának hiánya, harag, düh, fájdalom, hiányérzet áll)
 • Feldolgozatlan múltunk, érzelmeink és örökölt mintáink hatással vannak a pénzügyeidre, a karrieredre, párkapcsolatodra, önbizalmadra. Nagyon fontos, hogy fedezd fel és dolgozz ezeken a mintáidon, ha teljesebb, boldogabb életet szeretnél élni. Csak ezek megoldásával érheted ezt el.
 • Jellemző minták pl, melyek problémát okozhatnak: „Meg kell felelnem anyám/apám/nagyszülő elvárásainak. Nem mondhatok nemet a családomnak. Anyának/apának/nagyszülőnek büszkének kell lennie rám. Anyám/apám előrébb való mint én. Megsemmisülök ha a családom visszautasít engem, stb.”

A tréning célja hogy felismerd ezeket a mintákat és elengedd őket.
Ezáltal felszabadulsz és a saját életedet élheted sokkal boldogabban, elégedettebben és szabadabban.
Ezzel a családod tagjait is segíted, hiszen ők is felszabadulnak a minták alól. Mindenki nyer.

A tréningen milyen megoldásokról lesz szó:

 • Az örökölt családi mintákat sejtszinten átíró és alapjaiban megváltoztató tréningre várlak
 • Összefüggések, ismétlődő mintázatok fognak megmutatkozni előtted ezen a két intenzív napon
 • Rádöbbensz majd a ismétlődő családi mintáidra, melyek generációk óta öröklődnek és keserítik meg a családod életét és végre kiléphetsz belőlük
 • Végre megértheted a családod történetében a miért-eket ezáltal a saját életedben, és végre tiszta szívvel megbocsájthatsz magadnak és a családod tagjainak is
 • Teljes újjászületést adhatsz magadnak ezáltal a program által, ha tiszta szívvel, őszintén veszel részt a gyakorlatokban

Szeretnék segíteni neked, hogy elmélyítsd önismeretedet, megismerd családi örökségeidet, melyek feltehetőleg hatottak életed, személyiséged, világlátásod alakulására.

Olyan gyakorlatokat, feladatokat dolgoztam ki, melyek segítenek felszínre hozni transzgenerációs mintáidat, kapcsolati forgatókönyveidet, és kötődési mintáidat.

A tréning első napja a tudásanyag átadásáról szól. Lehetőség van csak az első napon való részvételre is élőben és online is. A második nap előfeltétele az első napon való részvétel. A második nap gyakorlat orientált, de sok hasznos elméleti magyarázattal is szolgálok, hogy megértsd mi zajlik benned, és te hogyan alakítod életed eseményeit.

A tréningre készülnöd egyáltalán nem szükséges, sőt az a legszerencsésebb, ha elengeded a korábbi ismereteidet,  gondolataidat, és csak hagyod, hogy hasson rád az élmény. Ez a tréning mérföldkő lesz az életedben!

Tudnod kell, hogy bár hiszek a csodák létezésében, azt azonban nem tudom garantálni, hogy ezen a kétnapos tréningen meg is fog történni. Az önismeret általában egy hosszú folyamat, ráadásul nincs benne vége tábla.

Minden életszakasz, minden élethelyzet újabb és újabb feladatokat, fejlődési lehetőségeket hoz. A tréning az önismereti út egy állomása lesz.

Kinek szól ez a tréning, avagy kik profitálnak belőle a legtöbbet?

Nem érted meg magad a családod tagjaival?
Ha belefáradtál a családi vitákba, konfliktusokba, vagy nem érted miért vagy te kakukktojás?

 • ha nem jók a családi kapcsolataid
 • ha sok a konfliktusod
 • ha kakukktojásnak érzed magad
 • ha sokszor támadnak a körülötted lévők
 • ha fáradtnak és energiahiányosnak érzed magad
 • bizonytalan vagy
 • félelmeid vannak
 • stresszes vagy
 • önbizalomhiányos vagy
 • elveszettnek érzed magad

Kinek NEM szól ez a tréning?

 • aki instant, azonnali megoldást keres a problémáira anélkül, hogy tenne a megoldásért
 • akinek boldog párkapcsolata van, bőségben, boldogságban, egészségben él, és elégedett az életével
 • aki csodát vár
 • aki azt várja, hogy más fogja megoldani a problémáit és semmit nem kell tennie, fejlődnie
 • aki nem akar fejlődni, jobbá és többé válni
 • aki nem akar magasabb életminőségen élni és boldogabbnak lenni
 • aki nem akar kilépni a panaszkodás – szorongás – stressz mókuskerekéből
 • akinek jó az, ami most van, ahogyan most él

"Nem származásunk, hanem döntéseink árulkodnak arról, kik vagyunk."

/Raana Raas/

Ezt mondták, akikkel dolgoztam családi blokkok oldása témában:

Kibékültem a családommal, és ezzel az egészségem is megjavult. Sose gondoltam volna, hogy kapcsolatban van a kettő, de én vagyok az élő példa, hogy igen. Köszönöm a segítséget!

Gabi

Mariannal megtaláltuk a családomban öröklődő szegénység és boldogtalanság programot. Mindenki e szerint a program szerint élt, én is. Mióta megoldottuk, jobban keresek, és rám talált a boldogság a párom személyében. Működik. Köszönöm!

Anett

„Édesanyám nem volt túl jó anya. Nem tudta kimutatni az érzéseit, ezért én sem tudtam megtanulni. Már 10 éve szerettünk volna gyereket a párommal, de nem sikerült. Mariannal elkezdtünk az édesanyámmal való kapcsolatomon dolgozni, és én sem akartam elhinni, de fel tudtam dolgozni a gyerekkorom, ahogy éreztem hogy felszabadulok, ezzel egyidőben megérkezett a gyermekünk is. Csoda. Bele sem merek gondolni, ha nem kezdem el az önfejlesztést, lehet, hogy soha nem érkezett volna meg. Nagyon hálás vagyok és hatalmas segítség Mariann tapasztalata.”

Bea

Mit kapsz, ha eljössz, és mennyibe kerül mindez?

A meditációs nap után a következőkre számíthatunk (ezek általános tapasztalatok, egyénenként a hatás eltérő lehet):

javuló családi kapcsolatok

• nyíltabb, szeretetteljesebb kommunikáció

• javuló anyagi helyzet

• megszűnik a félelem a változástól, változtatástól

• növekvő önbizalom

• nőiességgel és férfiassággal kapcsolatos betegségek esetleges javulása

• nőiesség/férfiasság növekedése, nagyobb fokú megnyilvánulása

• eddigi negatív kapcsolatok rendeződése

• energiaszint növekedése

• nagyobb fokú teremtési képesség

• harmónia az élet minden területén

 

Az örökölt családi minták oldása tréning díja 79.990 Ft.

Maximális létszám: 20 fő

Most korán kelő kedvezménnyel az első 10 befizetőnek 59.990 Ft.

Egy 60 perces egyéni konzultáció velem 40.000 Ft, azaz 2 egyéni konzultáció díjából elvégezheted a tanfolyamot, amivel rendelkezel azzal a tudással és információval, amivel kezedbe veheted az életed.

Ez a tréning nem kerül százezrekbe és milliókba, mert célom, hogy ezt a tudást minél több emberhez eljuttassam, és minél többen éljék azt az életet, amit szeretnének és megérdemelnek.

Ha mi boldogok vagyunk, a gyermekeinkre is boldogabb jövő vár.

A tréninghez való csatlakozás 2 formában lehetséges:

Fizetés egy összegben:

 • Részvétel a kétnapos tréningen, ahol segítő előadó és pozitív,támogató légkör vár
 • Széleskörű tudásanyag a családi mintákról,blokkokról.
 • Folyamatos kérdezési lehetőség.
 • Kényeztető ellátás. Egész napos snack, csoki, tea és kávé fogyasztási lehetőség

A kétnapos tréning díja:

79.990 Ft

Koránkelő kedvezménnyel az első 10 befizető számára:

59.990 Ft

Részt veszek!

Fizetés 2 részletben:

 • Részvétel a kétnapos tréningen, ahol segítő előadó és pozitív,támogató légkör vár
 • Széleskörű tudásanyag a családi mintákról,blokkokról.
 • Folyamatos kérdezési lehetőség.
 • Kényeztető ellátás. Egész napos snack, csoki, tea és kávé fogyasztási lehetőség

A kétnapos tréning díja:

2 x 45.995 Ft

Részt veszek!

Részvétel élőben és online is lehetséges!

Ne maradj le, foglald le a helyed!

A képzés időpontja és helyszíne:


Helyszín: Kolozsi Mariann Tréningközpont,
1027 Budapest, Margit körút 64/a 3/5.

Időpont: 2019.09.7-8. [Szombat- Vasárnap]

Lehetőség van egy napra is jönni!
1. nap: Előadás 13:00-17:00
2. nap: Gyakorlatok 10:00-16:00 (csak azok számára akik résztvettek az 1.napon)

Részvétel: Élőben vagy online (ha online szeretnél résztvenni kérjük jelezd felénk a megjegyzés rovatban)

Több kisebb szünet is van a gyakorlatok és előadások között.

Töltsd ki az űrlapot a jelentkezéshez!

Jelentkezés lezárul:

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

Kérdésed van?

Küldd el az info@kolozsimariann.hu-ra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Meddig kell a részleteket befizetni? +

Az második részletnek legkésőbb a tanfolyam előtti napig meg kell érkeznie. A tanfolyamon akkor tudsz részt venni, hogyha az utolsó részlet ki van fizetve.

 

Mit jelent a kezelési költség részletfizetés esetén? +

A kezelési költség az egy összegben fizetendő árhoz adott 15% felár, amely részletfizetés esetén fizetendő. A fentebb megadott részletfizetési lehetőségben feltüntetett ár már tartalmazza a 15% kezelési költséget így azon felül plusz költség nem terhel.

Cégben el lehet-e számolni a tréning díját? +

Igen,a képzést bármilyen vállalkozás el tud számolni. A tréning díjának befizetésekor állítjuk ki a számlát, ezért kérlek, hogy jelentkezéskor számlázási címként azt a nevet és címet tüntesd fel, amelyre szeretnéd hogy a számlát kiállítsuk.

Garantált, hogy a tréning végén minden megváltozik? +

Bármennyire is szeretném garantálni, ez a Te hozzáállásodtól függ. Ha valóban szeretnél eredményeket elérni, akkor a tréningen kapott feladatok feldolgozásával és a megújulás, az új életed megengedésével biztos, hogy jelentős lépéseket tudsz tenni az új életed felé. Sőt, ehhez minden támogatást meg is kapsz a tréningen. Kérdezhetsz, megoszthatsz, beszélgethetsz a tréning ideje alatt és utána is.

Nincs több kérdésem, ott leszek!

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-842-0139 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38

Céginformáció:

Solution Training and Consulting Bt.
1027 Budapest, Margit körút 64/a 3.em 5.