Örökölt családi minták oldása tréning

Szabadítsd fel magad az örökölt sors alól!

Felszabadító, komfortzóna tágító, nagy megértéseket és felismeréseket hozó intenzív életmegváltoztató 2 napos tréning.

Online

- Előképzettség nélkül! -

Észrevetted, hogy mennyi minden ismétlődik őseid életéből forgatókönyvszerűen a saját életedben?

Ha igen, itt a lehetőség, hogy felszabadítsd magad az örökölt családi mintáidból!

Örökölt családi minták témában több médiumba is meghívtak interjúra, köztük a Hegyvidék TV-be, valamint a Kossuth Rádióba is.

A felvételt alább megtekinthető:

Visszajelzések ügyfeleimtől, akikkel családi mintáik feldolgozásán dolgoztunk:

„Nem hittem volna, hogy családi traumákat élek újra az életemben, és azért van elakadva a magánéletem és a pénzügyeim, mert a szüleim sem tudták ezeket megoldani és vittem tovább a mintát. Mariann segítségével felismertem ezeket, megszabadultam tőlük és most már szabadon élem új mintákkal az életem. Hatalmas a különbség az eddigi életem és a mostani között. A felismerés is, amikor rájössz arra, ami eddig láthatatlan volt előtted. Mariannban megvan a képesség, hogy meglássa és megtalálja ezeket.”

Tamás

„ Amikor ráébredsz arra, hogy felszabadíthatod magad a generációkon átívelő öröklődő minták alól, és ebben egy támogató segítőd is van Mariann személyében, akkor úgy érzed, erre vártál egész életedben. Én megtettem, léptem, rengeteget nyertem vele és most nagyon hálás vagyok, hogy elég bátor voltam.” 

Ildikó

„ Szia Mariann! Nagyon szépen köszönöm neked ezt a tréninget! Annyira jó volt.

Ez a meditáció teljesen más volt mint eddig bármelyik. Annyi energiám lett, pedig mostanában mindig sok van, de ez teljesen felpörgetett. Itt vagyok 3 éjszaka után, semmi fáradtság, semmi álmosság, szinte már sok ez az energia, mintha folyamatosan emelne valami felfelé..”

Edit

„Sosem hittem ezekben a dolgokban, de a saját bőrömön kellett megtapasztalnom, hogy működik.  Ugyanazokat a hibákat követtem el, mint az apám anno. Egyik kapcsolatom ment tönkre a másik után. Megcsaltam a párom, mint az apám, anyám. Aztán a barátnőm elkezdett Mariann-hoz járni. Egy évig ellenálltam és elleneztem is. Aztán elmentem egy tréningre és leesett az állam. Az, amire rájöttem, alapjaiban változtatta meg az életem. Elvégeztem több tanfolyamot, tréninget Mariannál, mindvégig úgy, hogy kételkedtem. Rengeteget változtam, mélyültem. Ma már tudom, mi a dolgom, mit kell megtanulnom, milyen mintákat hoztam a családomból és fel is dolgoztam őket. Végre nyugodt vagyok és elmondhatom, hogy boldog. A párom is boldog, mert ezzel együtt elmúltak a dühkitöréseim és az agresszivitásom is – amit ma már tudok, hogy az apám dühéből eredtek, amit vittem tovább. Hitetlen voltam ezekkel kapcsolatban. Ma már én vagyok az egyik, aki a legjobban bizonyítja, hogy működik, amit Mariann csinál. Nélküle már tönkrement volna a jelenlegi kapcsolatom és sok minden más is az életemben. Köszönöm! 

József

"Pedagógus vagyok, számomra roppant fontos, hogy a képzés logikusan legyen felépítve. Ez a tréning ilyen. A feladatok egymásra épülnek, logikus minden, ráadásul a hangvétel is rendkívül közvetlen. Minden érthető, kézzel fogható, előzetes tanulmányok nélkül is emészthető. Elismerésem."

Szilvi

Neked szól a tréning?
Igen, ha...

 • felfedezed magadon a szüleid szavait, gesztusait, viselkedését
 • feltűnt, hogy hasonlít az életed a szüleidéhez, nagyszüleidéhez
 • ha fáradtnak és energiahiányosnak érzed magad
 • önbizalomhiánnyal küzdesz
 • elveszettnek érzed magad
 • szeretnél boldogabb lenni és feloldani a tudatalattidban megbújó örökölt mintákat

Miért is küzdünk ennyi problémával a 21. században?

Életedet legnagyobb részt a családi, generációs mintáid befolyásolják, amelyeket magaddal hoztál fogantatásod óta.

Sokszor nem is tudjuk, hogy egy-egy viselkedésünk nem is saját magunktól ered, hanem már egész kisgyermek korban ellestük, eltanultuk a szüleinktől vagy megörököltük elődeinktől.

Az életed legmeghatározóbb színtere és eredő pontja a születési családod, és legmeghatározóbb szereplője anya és apa. Ők állnak ennek a 2 napos tréningnek a középpontjában, amiben a saját életed nagy elakadásain tudsz majd dolgozni és végre felszabadítani magad. Eljött az idő!

A tudatalatti mintáid megismerésével és újraírásával felül tudod írni az eredeti mintáidat. Ezen a tréningen ebben segítek neked.

Itt az idő, hogy letisztázd és megértsd, hogy mit örököltél és kaptál tőlük. Mi az ami támogat, segít az utadon, és mit szeretnél megváltoztatni. Itt a lehetőség a tréningen megváltoztatni azokat a programokat és mintákat, amelyek már nem támogatnak.

A szüleid mellett dolgozunk a nagyszüleid és a dédszüleid által továbbadott mintákkal, energiákkal is.

A két nap során gyógyítani fogod a belső gyermeked, dolgozunk őseink negatív mintáin és kapcsolódunk pozitív tapasztalataikhoz. Foglalkozunk a testvérekkel és saját szülői minőségünkkel is.

Ha problémáid vannak a kapcsolódással, kötődéssel, a kommunikációval. Ha nem kielégítő a párkapcsolatod, vagy szülőként vannak rossz tapasztalataid, gyere el, és változtassuk meg közösen azt a képet, amire az eddigi életedet felfűzted!

Honnan ered a rengeteg testi és lelki problémánk, párkapcsolati és pénzügyi gondunk?

 • Családi kapcsolataid minden életterületedre hatással vannak. A (negatív) minták, amiket a családodtól örökölsz, akár 7 generációra visszamenőleg is hatnak. A tudomány szerint 3-4 generációt mindenképp vizsgálni kell, mert ebben az időtávban egyértelműen kimutathatóak az ősöktől örökölt minták az életünkben.
 • Ha belegondolsz, szüleid és nagyszüleid nem igazán foglalkoztak családi és érzelmi blokkok oldásával. Ezek a minták és blokkok csak halmozódtak, gyűltek és most itt az idő, hogy végre elsőként a családodban elkezdd rendbe tenni ezeket! Most már tudod, miért van ennyi problémád.Mert eddig mindenki csak „gyűjtögetett” a családban. Itt az idő rendet tenni!
 • Tapasztalataim szerint, aki nem rendezte a kapcsolatát a szüleivel, egyfajta állandó bizonytalansággal és bizonyítási vággyal küzd. Ezzel aláásod nemcsak a saját önbecsülésedet, de később az egészségedet és kapcsolataidat is.
 • Az is komoly stressz ránk nézve, ha folyamatosan versengünk a környezetünkkel, szüleinkkel, testvéreinkkel, ahelyett, hogy egyensúlyt találnánk velük.
 • Amerikai kutatások egyértelmű párhuzamot fedeztek fel a gyermekkori anyai kötődés sérülései és a későbbi párkapcsolati problémák között. Ugyanígy arra is rájöttek, hogy akinek rendezetlen a viszonya a szüleivel, annál 50%-kal nagyobb az esélye középkorban különböző betegségek kialakulásának. (A háttérben a negatív érzelmek, ön- és a szülő elfogadásának hiánya, harag, düh, fájdalom, hiányérzet áll.)
 • Feldolgozatlan múltad, érzelmeid és örökölt mintáid hatással vannak a pénzügyeidre, a karrieredre, párkapcsolatodra, önbizalmadra. Nagyon fontos, hogy térképezd fel és dolgozz ezeken a mintáidon, ha teljesebb, boldogabb életet szeretnél élni. Csak ezek megoldásával érheted ezt el.
 • Jellemző minták pl., amelyek problémát okozhatnak: „Meg kell felelnem anyám/apám/nagyszülőm elvárásainak. Nem mondhatok nemet a családomnak. Anyának/apának/nagyszülőnek büszkének kell lennie rám. Anyám/apám előrébb való mint én. Megsemmisülök, ha a családom visszautasít engem, stb.”

A tréning célja hogy felismerd ezeket a mintákat és elengedd őket.
Ezáltal felszabadulsz és a saját életedet élheted sokkal boldogabban, elégedettebben és szabadabban.
Ezzel a családod tagjait is segíted, hiszen ők is felszabadulnak a minták alól. Mindenki nyer.

A tréningen milyen megoldásokról lesz szó:

 • Az örökölt családi mintákat sejtszinten átíró és alapjaiban megváltoztató tréningre várlak
 • Összefüggések, ismétlődő mintázatok fognak megmutatkozni előtted ezen a két intenzív napon
 • Rádöbbensz majd a ismétlődő családi mintáidra, amelyek generációk óta öröklődnek és keserítik meg a családod életét, és végre kiléphetsz belőlük
 • Végre megértheted a családod történetében a miért-eket, ezáltal a saját életedben is, és végre tiszta szívvel megbocsáthatsz magadnak és a családod tagjainak is
 • Teljes újjászületést adhatsz magadnak ezáltal a program által, ha tiszta szívvel, őszintén veszel részt a gyakorlatokban

Szeretnék segíteni neked, hogy elmélyítsd önismeretedet, megismerd családi örökségeidet, amelyek feltehetőleg hatottak életed, személyiséged, világlátásod alakulására.

Olyan gyakorlatokat, feladatokat dolgoztam ki, amelyek segítenek felszínre hozni transzgenerációs mintáidat, kapcsolati forgatókönyveidet és kötődési mintáidat.

A tréning első napja a tudásanyag átadásáról szól. Lehetőség van csak az első napon való részvételre, élőben és online is. A második nap előfeltétele az első napon való részvétel. A második nap gyakorlat orientált, de sok hasznos magyarázattal is fogok szolgálni, hogy megértsd mi zajlik benned, és Te hogyan alakítod életed eseményeit.

A tréningre készülnöd egyáltalán nem szükséges, sőt az a legszerencsésebb, ha elengeded a korábbi ismereteidet, gondolataidat és csak hagyod, hogy hasson rád az élmény. Ez a tréning mérföldkő lesz az életedben!

Tudnod kell, hogy bár hiszek a csodák létezésében, azt azonban nem tudom garantálni, hogy ezen a kétnapos tréningen meg is fog történni. Az önismeret általában egy hosszú folyamat, ráadásul nincs benne VÉGE tábla.

Minden életszakasz, minden élethelyzet újabb és újabb feladatokat, fejlődési lehetőségeket hoz. A tréning az önismereti út egy állomása lesz.

Kinek szól ez a tréning, avagy kik profitálnak belőle a legtöbbet?

Nem sikerül megértetned magad a családod tagjaival?
Belefáradtál a családi vitákba, konfliktusokba vagy nem érted miért vagy Te a kakukktojás?

 • ha nem jók a családi kapcsolataid
 • ha sok a konfliktusod
 • ha kakukktojásnak érzed magad
 • ha sokszor támadnak a körülötted lévők
 • ha fáradtnak és energiahiányosnak érzed magad
 • bizonytalan vagy
 • félelmeid vannak
 • stresszes vagy
 • önbizalomhiányos vagy
 • elveszettnek érzed magad

Kinek NEM szól ez a tréning?

 • aki instant, azonnali megoldást keres a problémáira anélkül, hogy tenne a megoldásért
 • akinek boldog párkapcsolata van, bőségben, boldogságban, egészségben él, és elégedett az életével
 • aki csodát vár
 • aki azt várja, hogy más fogja megoldani a problémáit és semmit nem kell tennie, fejlődnie
 • aki nem akar fejlődni, jobbá és többé válni
 • aki nem akar magasabb életminőségen élni és boldogabbnak lenni
 • aki nem akar kilépni a panaszkodás – szorongás – stressz mókuskerekéből
 • akinek jó az, ami most van, ahogyan most él

"Nem származásunk, hanem döntéseink árulkodnak arról, kik vagyunk."

/Raana Raas/

Ezt mondták, akikkel dolgoztam családi blokkok oldása témában:

Szia drága Mariann! Most ertem a végére a 2 napos online örökölt családi mintáknak, később tudtam megnézni. De nem is ez a lényeg ,rengeteg felismerés,waoo erzes,ismétlődés. Érzem és tudom,hogy jó úton vagyok. Nem tudom a csapattársaim mennyit írtam de én rengeteget, több mint 6 oldalt!

Ildi

Mariannal megtaláltuk a családomban öröklődő szegénység és boldogtalanság programot. Mindenki e szerint a program szerint élt, én is. Mióta megoldottuk, jobban keresek, és rám talált a boldogság a párom személyében. Működik. Köszönöm!

Anett

Kibékültem a családommal, és ezzel az egészségem is megjavult. Sose gondoltam volna, hogy kapcsolatban van a kettő, de én vagyok az élő példa, hogy igen. Köszönöm a segítséget!

Gabi

„Édesanyám nem volt túl jó anya. Nem tudta kimutatni az érzéseit, ezért én sem tudtam megtanulni. Már 10 éve szerettünk volna gyereket a párommal, de nem sikerült. Mariannal elkezdtünk az édesanyámmal való kapcsolatomon dolgozni, és én sem akartam elhinni, de fel tudtam dolgozni a gyerekkorom, és ahogy éreztem, hogy felszabadulok, ezzel egyidőben megérkezett a gyermekünk is. Csoda. Bele sem merek gondolni, hogy ha nem kezdem el az önfejlesztést, lehet, hogy soha nem érkezett volna meg. Nagyon hálás vagyok és hatalmas segítség Mariann tapasztalata.”

Bea

Mit kapsz, ha eljössz, és mennyibe kerül mindez?

 

A meditációs nap után a következőkre számíthatunk (ezek általános tapasztalatok, a hatás eltérő lehet egyénenként):

javuló családi kapcsolatok

• nyíltabb, szeretetteljesebb kommunikáció

• javuló anyagi helyzet

• megszűnik a félelem a változástól, változtatástól

• növekvő önbizalom

• nőiességgel és férfiassággal kapcsolatos betegségek esetleges javulása

• nőiesség/férfiasság növekedése, nagyobb fokú megnyilvánulása

• eddigi negatív kapcsolatok rendeződése

• energiaszint növekedése

• nagyobb fokú teremtési képesség

• harmónia az élet minden területén

 

Az örökölt családi minták oldása tréning díja 79.990 Ft

Maximális létszám: 20 fő

Egy 60 perces egyéni konzultáció velem 40.000 Ft -> azaz 2 egyéni konzultáció árából elvégezheted a tanfolyamot, amivel megszerzed azt a tudást és információt, mellyel kezedbe veheted az életed.

Ez a tréning nem kerül százezrekbe és milliókba, mert célom, hogy ezt a tudást minél több emberhez eljuttassam, és minél többen éljék azt az életet, amit szeretnének és megérdemelnek.

Ha mi boldogok vagyunk, a gyermekeinkre is boldogabb jövő vár

A tréninghez való csatlakozás 2 formában lehetséges:

Fizetés egy összegben:

 • Részvétel a kétnapos tréningen, ahol segítő előadó és pozitív, támogató légkör vár
 • Széleskörű tudásanyag a családi mintákról, blokkokról
 • Folyamatos kérdezési lehetőség
 • Kényeztető ellátás. Egész napos snack, csoki, tea és kávé fogyasztási lehetőség
 • Ajándék családi minták oldása meditáció
 • Ajándék "Mire érdemes dolgozni?" E-book

A kétnapos tréning díja:

79.990 Ft

Részt veszek!

Fizetés 2 részletben:

 • Részvétel a kétnapos tréningen, ahol segítő előadó és pozitív, támogató légkör vár
 • Széleskörű tudásanyag a családi mintákról, blokkokról
 • Folyamatos kérdezési lehetőség
 • Kényeztető ellátás. Egész napos snack, csoki, tea és kávé fogyasztási lehetőség
 • Ajándék családi minták oldása meditáció
 • Ajándék "Mire érdemes dolgozni?" E-book

A kétnapos tréning díja:

2 x 45.995 Ft

Részt veszek!

- Előképzettség nélkül! -

Ne maradj le, foglald le a helyed!

A képzés helyszíne:


Online, Facebook zárt csoportban

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz:

Jelentkezés lezárul:

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

Kérdésed van?

Küldd el az info@kolozsimariann.hu-ra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Meddig kell a részleteket befizetni? +

Az második részletnek legkésőbb a tanfolyam előtti napig meg kell érkeznie. A tanfolyamon akkor tudsz részt venni, ha az utolsó részlet ki van fizetve.

 

Mit jelent a kezelési költség részletfizetés esetén? +

A kezelési költség az egy összegben fizetendő árhoz adott 15% felár, amely részletfizetés esetén fizetendő. A fentebb megadott részletfizetési lehetőségben feltüntetett ár már tartalmazza a 15% kezelési költséget, így azon felül plusz költség nem terhel.

Vállalkozásban el lehet-e számolni a tréning díját? +

Igen, a képzést bármilyen vállalkozás el tudja számolni. A tréning díjának befizetésekor állítjuk ki a számlát, ezért kérlek, hogy jelentkezéskor számlázási címként azt a nevet és címet tüntesd fel, amelyre szeretnéd hogy a számlát kiállítsuk - és a cég bankszámlájáról érkezzen az átutalás.

Garantált, hogy a tréning végén minden megváltozik? +

Bármennyire is szeretném garantálni, ez a Te hozzáállásodtól függ. Ha valóban szeretnél eredményeket elérni, akkor a tréningen kapott feladatok feldolgozásával és a megújulás, az új életed megengedésével biztos, hogy jelentős lépéseket tudsz tenni az új életed felé. Sőt, ehhez minden támogatást meg is kapsz a tréningen. Kérdezhetsz, megoszthatsz történetet, beszélgethetsz a tréning ideje alatt és utána is.

Nincs több kérdésem, ott leszek!

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-842-0139 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38

Céginformáció:

Solution Training and Consulting Bt.
1027 Budapest, Margit körút 64/a 3.em 5.