fbpx

Új párkapcsolati minták beengedése és megélése tréning

online - otthonról, kényelmesen!
kizárólag nők számára!

Mit ad a párkapcsolati Tréning?

Minden párkapcsolatban – még a legkülönlegesebben is – egy idő után, néhány hónap vagy év elteltével törvényszerűen előjönnek a párkapcsolati problémák.

Ezek lehetnek kisebb-nagyobb zavaró tényezők a másikban, rossz szokások, eltérő családi háttér vagy értékrend, világlátás.  Ezenkívül lehetnek anyagi gondok, kommunikációs problémák és az egymásra szánt minőségi idő hiánya is, illetve különböző családi problémák.

Szeretnéd megteremteni az életedben az igaz szerelemet, és a boldog párkapcsolatot, amire mindig is vágytál, azonban nem tudod, hogyan csináld?
Folyamatosan olyan párkapcsolataid vannak, melyek nem sikerülnek?

Nem csak a jelenleg meglévő párkapcsolatodat tudod magasabb szintre emelni, de abban is segít, ha társ nélkül vagy, megtaláld a párod. Segít abban, hogyan nyílj meg, hogyan legyen nagyobb önbizalmad és magabiztosságod az ismerkedésben nőként.

Derítsd ki, mi akadályozhatja a boldog és harmonikus szerelmet az életedben!

 

Mi vár rád a Párkapcsolati tréningen?

 • Ezen a tréningen közösen megnézzük, hogy melyek azok a gondolatok és érzések, működési módok és téves elgondolások, amit célszerű megvizsgálnod és lecserélned, hogy boldog párkapcsolatod lehessen.

 • Ez a tréning abban segít neked, hogy felismerd a boldog párkapcsolat működési elveit és alapköveit. Rájössz, hogy mire van ehhez szükséged, miben érdemes fejlődnöd, mire érdemes figyelned.

 • Szó lesz a párkapcsolati feszültségek és stressz megoldásairól, csökkentéséről.
 • Új sikeresen alkalmazható megoldási lehetőségeket kaphatsz a párkapcsolati problémáid megoldására.

 • A tréning segítségével felismerheted, hogy hogyan tudod erősíteni a párkapcsolatod.

 • Sokkal megértőbb, elfogadóbb, megértőbb tudsz lenni a tréningen kapott tudás által a kapcsolatodban. Ezáltal boldogabbá tudod varázsolni a párkapcsolatod.

 • Jobban oda tudsz figyelni majd a párodra, az igényeire, mert pontosan látni fogod mire van igénye, szüksége. Ugyanígy Te is jobban fogod látni neked mire van igényed és jobban meg fogod tudni élni.
 • A képzésen elsajátított tudást és tapasztalatot nem csak a párkapcsolatodban de életed egyéb kapcsolataiban is kamatoztathatod, ezáltal felvirágoztathatod az életed.

A tréningen választ kapsz a következő kérdéseidre:

Erre számíthatsz a párkapcsolati tréningen

 • Mi tudok én nyújtani a páromnak?
 • Mire van szükségem a páromtól?
 • Hogyan kezeljünk egy vitát?
 • Hogyan legyünk megértőbbek?
 • Miért veszekedünk?
 • Honnan ismered fel, hogy nem vagy elég fontos?
 • Miért fontosak a közös célok?

Hitrendszereid megváltoztatása után meglátod, hogy megváltozik a szerelmi életed is. A tréning során feltérképezzük a párkapcsolati mintákat, és megváltoztatjuk őket egy tudatalattit tisztító meditációban.

Felismerjük a mozgató rugókat, melyek akadályozzák a kapcsolatod, kapcsolataid boldog megélését. Könnyebben találsz rá arra az emberre, társra, akár lelkitársadra, aki az igazi párod.

Mire számíthatsz a tréningen?

 • Ki fogunk deríteni olyan blokkokat, limitáló gondolatokat, érzéseket, amelyek akadályoznak téged abban, hogy az igazi társaddal boldogan élj.

 • Beszélünk arról, hogyan tudod megteremteni az életedben az igaz szerelmet, társat, akivel minden szinten támogatni tudjátok egymást.

 • Megvizsgáljuk a szerelem, a párkapcsolat témakörét több nézőpontból.

 • Kidolgozhatod magadból azokat a limitáló hitrendszereket, amik megakadályozzák azt, hogy az igazi párod beléphessen és társad lehessen az életedben.

 • Megnézzük az igényeidet a szerelemben, párkapcsolatban és tisztába jössz azzal, hogy melyek a Te valódi vágyaid és mit tudsz nyújtani Te a társadnak.

Ezt fontos tisztázni ahhoz, hogy egy minőségi párkapcsolatot alakíthass ki.

Ezen a tréningen felismered a megfelelő lépéseket, hogy lebontsd azokat a falakat, melyek miatt eddig nem tudtad közel engedni magadhoz a társad. Ezután a tréning után pontosan fogod tudni mit kell tenned. Ha megteszed a megfelelő lépéseket, ezután már csak hagynod kell, hogy az energiák behozzák az a boldogságot az életedbe – akár párkapcsolatban élsz, akár még várod a párod.

A program végére felismerd, neked miben érdemes fejlődnöd és hogyan, anélkül, hogy hibáztatnád magad azért, mert nem vagy tökéletes.

Ezeknek a felismeréseknek és elsajátított tudásnak a segítségével egyre kevésbé fogsz belemenni a tipikus párkapcsolati játszmákba, a férfi-női versengésbe és a párkapcsolatokban előforduló önértékelési problémákba, az egymáson uralkodni vágyásban.

A tudás segítségével végre elengedheted a féltékenykedést, a csiki-csuki helyzeteket, a tehetetlenséget. Ha pedig már megtaláltad a párod, és vele élsz sokkal harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb és szerelemben, szexualitásban gazdagabb életed lehet  a tréningen elsajátított tudás által.

A program előképzettséget nem igényel, mindenki számára nyitott, csak facebook hozzáférésre van szükséged.

Ha nem tudsz élőben velünk lenni, elérhető tesszük számodra a felvételt.

Mindenkinek lehetősége van megtalálni az igaz szerelmet, majd megtartani boldog és harmonikus párkapcsolatban. Ehhez csak tanulnunk, fejlődnünk, tapasztalnunk kell.

Számos esetben találkozol jó néhány hétköznapi akadállyal, melyek képesek meggátolni, blokkolni a kiegyensúlyozott házas életet, párkapcsolat és szerelmet. Ekkor jönnek a valójában sokszor felesleges viták, félreértések, veszekedések, melyekkel újabb szeretet sérülések alakulnak ki mindkét félben szívében. Valljuk be, senki nem erre vágyik.

Mindenki harmóniát, boldogságot, békét, szeretetet, szerelmet, támogatást és meghittséget szeretne megélni a párkapcsolatában, gondolom Te is.

Ez a tréning egy új kapcsolati minőség felfedezése lehet számodra.

Boldogság látni, amikor Ti is felismeritek, és meglátjátok a nap végére a minőségi változást és a fejlődést önmagatokban, a kapcsolatotokban a tréning által.

Tarts velünk, és emeld Te is az életed és párkapcsolatod minőségét magasabb szintre!

Következő időpont

2021. Február 20-21.
13:00-17:00

nap
óra
perc
másodperc
working-macbook-computer-keyboard-34577

Foglald le a helyed most!

Párkapcsolati tréning időpontja:

2021. február 20-21.

Párkapcsolati tréning helyszíne:

Online

Párkapcsolati tréning díja:

csatlkozás az első napra:

59.990 Ft
Korán kelő kedvezménnyel  most: 44.990 Ft

csatlakozás mindkét napra:

119.990 Ft
Korán kelő kedvezménnyel  most: 89.990 Ft

A workshop FB helyszínéről 1-2 nappal a programot megelőzően tájékoztatunk!

Milyen előnyei vannak az ONLINE programnak?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Írj nekünk E-mailt, ha elakadtál és mi segítünk!

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.