Pénz és bőség teremtő tréning

Így teremts bőséget és pénzt az életedbe 2019-ben!

2019. január 12. (szombat) 13:00 - 18:00

Nincs elég időd, energiád vagy pénzed, hogy olyan életet élj, amire mindig is vágytál? Nem akarsz kiszolgáltatott anyagi helyzetben lenni, hanem inkább saját kezedbe vennéd a bőség megteremtését az életedben? Akkor szeretettel várlak az alábbi tréningemen.

Kiknek való a pénz és bőség teremtő tréning:

  • Nincs elég időd, energiád vagy pénzed, hogy olyan életet élj, amire mindig is vágytál?
  • Nem akarsz kiszolgáltatott anyagi helyzetben lenni, hanem inkább saját kezedbe vennéd a bőség megteremtését az életedben?
  • Frusztrál a pénznek már a gondolata is?
  • Szeretnél olyan bőséget teremteni, hogy a munka mellett jusson idő a családra is, és soha többet ne kelljen választani?

Milyen érzések kerítenek hatalmukba, ha a pénzre, az anyagi javakra gondolsz?

Úgy érzed néha, hogy utálod a pénzt, vagy a pénz utál Téged? Nem jutsz dűlőre az anyagiakkal kapcsolatban, pedig rengeteget dolgozol? Még sincs meg minden, amit szeretnél?

Elgondolkoztál már azon, hogy lehet ennek az oka éppen saját magadban gyökerezik?

Ha úgy érzed, hogy negatív érzések és gondolatok bújnak meg benned, akkor itt egy remek alkalom arra, hogy ezeket megváltoztasd! Amíg negatív érzéseid és gondolataid vannak a pénzzel, a bőséggel, az anyagiakkal kapcsolatban, addig sajnos nem tudnak úgy áramolni az Életedbe, mint ahogy Te azt szeretnéd!

Ha 2019-ben szeretnéd jobban csinálni, akkor olvass tovább figyelmesen!

Az esemény házigazdája

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Gyere el a tanfolyamomra és bizonyosodj meg róla személyesen!

Itt találkozhattál velem eddig:

A tréningen milyen megoldásokról lesz szó:

  • Feltérképezzük a tudatalatti pénzt és bőséget akadályozó érzéseidet és gondolataidat
  • A "nem vagy elég jó" vagy "nem érdemled meg" programokat kihajítjuk az életedből
  • A tréningen körbejárjuk a szegénységtudatot, bőségtudatot, és megnézzük mik azok a negatív hitrendszerek, melyek távol tartanak Téged a bőségtől, és a pénztől
  • Ráhangolódunk a bőség frekvenciájára
  • Felkészülünk a jó és a bőség befogadására

EZ A TRÉNING HATALMAS VÁLTOZÁSOKAT HOZHAT AZ ÉLETEDBE, HA VELÜNK TARTASZ ÉS TESZEL MAGADÉRT!

A teremtés a gondolataiddal és az érzéseiddel kezdődik! Kezdj el bőséget teremteni az életedbe!

Előképzettség nélkül is jöhetsz bátran.
Várunk szeretettel

Nézz bele hogy zajlik nálunk egy tanfolyam

Időpont, helyszín, részvételi díjak:

AJÁNDÉK

Most egy évkezdő ajándékcsomaggal leplek meg, benne sok- sok meglepetéssel, ami beindítja az éved, és segít fenntartani a motivációd egész évben. (Boldogság Központ notesz, toll, hölgyeknek tükör, uraknak praktikus kulcstartó led-es világítással, táska, és motivációdat fenntartó idézetes poszter, az energiádat fenntartó édesség és frissítő).

Feltétele: Jelentkezz az első 10 között mind a Pénz és bőség tréningre, mind a Célkitűzés tréningre és utald el a tréning díját.

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.

Részvételi díj:

39 990 Ft.
Vagy jelentkezz január 4. éjfélig és
koránkelő kedvezménnyel csak 29 990 Ft.

Koránkelő kedvezmény lejár:


Fizetési mód: átutalás


Kérdésed van?

Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-20-842-0139 számon

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-842-0139 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38

Céginformáció:

Solution Training and Consulting Bt.
1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38