Régi párkapcsolati minták elengedése tréning

Kísértenek a régi párkapcsolataid rossz tapasztalatai?
Úgy érzed újra-és-újra ugyanazokba a boldogtalan helyeztekbe kerülsz?

2019. február 23. (szombat) 13:00 - 17:00

Akkor tanuld meg elengedni a régi párkapcsolati mintáid, a társadalmi elvárásokat, családi mintákat, és teremtsd meg az életedben az új párkapcsolati minőséget. Akár keresed még a társad, akár megtaláltad, emeld magasabb szintre a kapcsolat minőségét!

Kiknek való a tréning:

  • Ha nem vagy boldog a párkapcsolatodban
  • Ha nincs kapcsolatod és szeretnél
  • Ha nem tudod hogyan éld meg a boldogságot a pároddal
  • Ha elmúlt a szerelem, kihűlt a láng
  • Ha szeretnél boldogabb párkapcsolatban élni

Az esemény házigazdája

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Gyere el a tanfolyamomra és bizonyosodj meg róla személyesen!

Itt találkozhattál velem eddig:

Erről lesz szó a tréningen:

  • Megnézzük a társadalmi elvárásokat, a te saját elvárásaidat, és milyen kapcsolat tesz téged boldoggá.
  • Elmondom, hogy milyen gondolataid, érzéseid, szokásaid törhetik ketté a párkapcsolati boldogságod.
  • Elmagyarázom, hogy milyenek a régi, elavult párkapcsolati minták, amik már nem működnek, és mik az új energiák új minőségű párkapcsolati minták.

A fentiek megismerésével és alkalmazásával javulni fog a párkapcsolatod, visszatér a szerelem/szenvedély, újraéled a kommunikáció és beköszöntenek a nyugodtabb, békésebb hétköznapok!

Nézz bele hogy zajlik nálunk egy tanfolyam

Időpont, helyszín, részvételi díjak:

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.

Részvételi díj:

29 990 Ft.
de koránkelő kedvezménnyel jan. 30-ig utalva csak 24 990 Ft

A korán kelő kedvezmény eddig tart:


Fizetési mód: átutalás


Kérdésed van?

Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-20-842-0139 számon

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-4082-816 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  (csengő: 38)

Céginformáció:

Solution Training and Consulting Kft.
1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  (csengő: 38)