Rólam

Kövess a közösségi oldalaimon:

Szia, Kolozsi Mariann vagyok.

2013 óta segítek az embereknek, hogy boldogabban és sikeresebben éljék az életüket. Hogy kihozzák magukból a legjobb énjüket, hogy azt az életet éljék, amit megérdemelnek és amire régóta vágynak.

6 év alatt teljesen megváltoztattam az életem. Life- és business coach, Theta Healing tanár lettem, megalapítottam a Tréningközpontot és felépítettem egy hatalmas tudásanyagot, ami sokaknak segített elérni a boldogabb életet.

Rengeteg sikertörténetnek vagyok a tanúja, amiért szívből hálás vagyok Nektek!

Sajnos az önfejlesztést nem tanítják az iskolában. Nem tanítják meg a legfontosabb dolgokat, mint:

- Hogyan ismerd meg önmagad
- Hogyan kommunikálj jól
- Hogyan válassz jól párt
- Ki illik hozzád és ki nem
- Hogyan teremts boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatot

A pénzügyek kezeléséről, az egészséged megőrzéséről és a gyereknevelésről sincs semmilyen oktatás. Pedig ezek lennének szerintem a legfontosabb alapok, hogy egy boldog, elégedett életet alakíthassunk ki saját magunk és családunk számára.

Sajnos ezt a tudást sokan nem kaptuk meg sem az iskolában, sem a családban. Korán felismertem: ha boldog szeretnék lenni, ezt a tudást el kell sajátítanom. Hosszú évek alatt, rengeteg képzésen és rengeteg önfejlesztéssel sajátítottam el azt a tudást, ami oda segített, ahol most vagyok.

Imádom a hivatásom, felépítettem azt az életet, amiről fiatal koromban álmodtam, megalapítottam a Tréningközpontot, ahol jó hangulatban fejleszthetjük magunkat közösen. És itt még nincs vége!

Eljött az idő, hogy átadjam mindazt a tudást, ami hozzásegített ahhoz, ahol most vagyok. Itt a lehetőség, hogy Te is valóra váltsd az álmaidat és megvalósítsd azt az életet, amiről mindig is álmodtál!

Célom, hogy hozd ki magadból a legjobb éned és éld azt az életet, amit megérdemelsz!

Tucatnyi helyen osztom meg az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat. Követhetsz a blogomon, a Facebookon, a Youtube-on, az Instagramon és várlak szeretettel a tanfolyamaimon is.

Kolozsi Mariann
Fejlesztő pedagógus
Nőiesség & Business coach
Theta Healing® tanár
Kolozsi Mariann Tréning Központ alapítója

 

Kinek tudok segíteni?

Azoknak tudok segíteni, akik nyitottak a fejlődésre és egy minőségibb, boldogabb életre. Akik nem félnek a változástól. Szeretnének is változtatni, csak nem tudják hogyan. Akiknek vannak céljaik. Akik nem a kifogásokat keresik, hanem a megoldást.

Szerintem te is megérdemled, hogy megvalósítsd önmagad, kihozd magadból a legjobb éned, és azt az életet éld, amit megérdemelsz és megálmodtál magadnak. Ne feledd: azt utat mutatom, de az úton neked kell végigmenned!

A második egyetem elvégzése után, 25 évesen alapítottam a cégem. Azóta többezer embernek segítettem személyesen. Rengeteg tapasztalatot szereztem. Közben folyamatosan fejlesztettem magam, hogy még hatékonyabban tudjak segíteni.

Abban hiszek, amit én is átéltem, megoldottam, megtapasztaltam. Kizárólag olyan dolgokat tanítok, amik nekem is beváltak.  Mindig dolgozom valamin és mindig tanulok valamit.

Sikerorientált ember vagyok, és hatalmas örömmel tölt el, amikor egy általam mentorált nőnek vagy férfinek jobb lesz élete, eléri a célját, megfejlődi magát. Nekem ez adja a motivációt, az energiát, a hajtóerőt. Ez visz előre. Az ügyfeleim sikereit mindig egy kicsit a saját sikeremnek is élem meg.

Szakmai képzések

Eredeti végzettségem szerint történész, fejlesztő pedagógus vagyok. Történészként és kommunikáció szakos szakemberként végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd az ELTE-n képeztem magam tovább, történelem szakos tanárként és fejlesztő pedagógusként végeztem. Az egyetemen tanult pedagógia, pszichológia és a fejlesztő pedagógusi végzettségem ad erős szakmai alapot a hozzám fordulók segítésében.

2012 óta személyiségfejlesztéssel foglalkozom.

Amerikában, és külföldön több helyen: Dubaiban, Horvátországban, Spanyolországban, Svájcban stb. sajátítottam el magas szinten a Theta Healing technikát. 2013 óta oktatom, folyamatosan magas minőségű oktatást végzek, gyakran járok ki a technika alapítójához, Vianna Stibalhoz tanulni, fejleszteni magam.

2013 óta Life coachinggal is foglalkozom, 2016-ban pedig Business Coach végzettséget szereztem. Ezzel nemcsak a saját vállalkozásom tudom még jobban fejleszteni, de vállalkozó ügyfeleim életében is hatékonyan tudok segíteni nemcsak magánéleti, de szakmai kérdésekben is.

Eredeti végzettségem erős szakmai alapot ad. Majd a stresszkezelő, meditációs technika és a coaching, illetve a különböző személyiségfejlesztő technikák ötvözésével a visszajelzések alapján nagyon hatékonyan tudom segíteni a hozzám fordulókat. 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin.

Az elmúlt években több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról, vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Tucatnyi helyen osztom meg az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat. Követhetsz a blogomon, a Facebookon, a Youtube-on, az Instagramon és várlak szeretettel a tanfolyamaimon is.

Rólam mondták:

Itt találkozhattál velem eddig:

Így kezdd el az önfejlesztést! →

Érdekel az önfejlesztés és az, hogy hogyan építheted fel a saját boldogságod?

A siker lépcsőfokai!

 

Járd végig a siker lépcsőfokait a Life Coachinggal!

-Ingyenes gyorstalpaló-

Élj úgy, ahogy igazán szeretnél!

Emeld magasabb szintre az életed Theta Healinggel!

-Ingyenes gyorstalpaló-

"Hozd ki magadból a legjobb éned!"

Kolozsi Mariann