fbpx

Szia, Kolozsi Mariann vagyok.

Önfejlesztő & Nőiesség mentor,  Life és Business coach.

2013 óta segítek az embereknek, hogy boldogabban és sikeresebben éljék az életüket. Hogy kihozzák magukból a legjobb énjüket, hogy azt az életet éljék, amit megérdemelnek és amire régóta vágynak.

6 év alatt teljesen megváltoztattam az életem. Life- és business coach, Theta Healing tanár lettem, megalapítottam a Tréningközpontot és felépítettem egy hatalmas tudásanyagot, ami sokaknak segített elérni a boldogabb életet.

Rengeteg sikertörténetnek vagyok a tanúja, amiért szívből hálás vagyok Nektek!

 

Sajnos az önfejlesztést nem tanítják az iskolában. Nem tanítják meg a legfontosabb dolgokat, mint:

– Hogyan ismerd meg önmagad
– Hogyan kommunikálj jól
– Hogyan válassz jól párt
– Ki illik hozzád és ki nem
– Hogyan teremts boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatot

A pénzügyek kezeléséről, az egészséged megőrzéséről és a gyereknevelésről sincs semmilyen oktatás. Pedig ezek lennének szerintem a legfontosabb alapok, hogy egy boldog, elégedett életet alakíthassunk ki saját magunk és családunk számára.

Sajnos ezt a tudást sokan nem kaptuk meg sem az iskolában, sem a családban. Korán felismertem: ha boldog szeretnék lenni, ezt a tudást el kell sajátítanom. Hosszú évek alatt, rengeteg képzésen és rengeteg önfejlesztéssel sajátítottam el azt a tudást, ami oda segített, ahol most vagyok.

Imádom a hivatásom, felépítettem azt az életet, amiről fiatal koromban álmodtam, megalapítottam a Tréningközpontot, ahol jó hangulatban fejleszthetjük magunkat közösen. És itt még nincs vége!

Eljött az idő, hogy átadjam mindazt a tudást, ami hozzásegített ahhoz, ahol most vagyok. Itt a lehetőség, hogy Te is valóra váltsd az álmaidat és megvalósítsd azt az életet, amiről mindig is álmodtál!

Célom, hogy hozd ki magadból a legjobb éned és éld azt az életet, amit megérdemelsz!

Tucatnyi helyen osztom meg az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat. Követhetsz a blogomon, a Facebookon, a Youtube-on, az Instagramon és várlak szeretettel a tanfolyamaimon is.

Kolozsi Mariann
Fejlesztő pedagógus
Nőiesség & Business coach
Theta Healing® tanár
Kolozsi Mariann Tréning Központ alapítója

Kinek tudok segíteni?

 

Azoknak tudok segíteni, akik nyitottak a fejlődésre és egy minőségibb, boldogabb életre. Akik nem félnek a változástól. Szeretnének is változtatni, csak nem tudják hogyan. Akiknek vannak céljaik. Akik nem a kifogásokat keresik, hanem a megoldást.

Szerintem te is megérdemled, hogy megvalósítsd önmagad, kihozd magadból a legjobb éned, és azt az életet éld, amit megérdemelsz és megálmodtál magadnak. Ne feledd: azt utat mutatom, de az úton neked kell végigmenned!

A második egyetem elvégzése után, 25 évesen alapítottam a cégem. Azóta többezer embernek segítettem személyesen. Rengeteg tapasztalatot szereztem. Közben folyamatosan fejlesztettem magam, hogy még hatékonyabban tudjak segíteni.

Abban hiszek, amit én is átéltem, megoldottam, megtapasztaltam. Kizárólag olyan dolgokat tanítok, amik nekem is beváltak.  Mindig dolgozom valamin és mindig tanulok valamit.

Sikerorientált ember vagyok, és hatalmas örömmel tölt el, amikor egy általam mentorált nőnek vagy férfinek jobb lesz élete, eléri a célját, megfejlődi magát. Nekem ez adja a motivációt, az energiát, a hajtóerőt. Ez visz előre. Az ügyfeleim sikereit mindig egy kicsit a saját sikeremnek is élem meg.

 

Miért jó, ha elkezded fejleszteni magad és elsajátítod az önfejlesztés alapjait?

Egyre több tudományos kutatás irányul az agyunk, az idegrendszerünk, a gondolkodásunk és a viselkedésünk feltérképzésére.

Ma már tudományosan bizonyított tény – lehet, hogy Te is tudod – hogy elménknek két fő része van. A tudatos elménk, és a tudattalan elménk.
A fontos – és egyben megdöbbentő az az adat – hogy a tudatalatti az elménk 95-98%-át teszi ki, míg a tudatos rész a fennmaradó 2-5%-ot.

Ez csak azért érdekes, mert ezzel a 2-5%-kal gondolkozunk, dolgozunk, éljünk a mindennapjainkat. A lényegi rész pedig láthatatlanul irányítja az életed.

Engem nagyon megfogott anno ez az információ, amikor először találkoztam vele, és szenvedélyesen kezdtem kutatni minden ezzel kapcsolatos információt.

Szerettem volna tudni, hogyan tudok kihozni többet az életemből, hogyan tudok boldogabb, egészségesebb lenni.

Rájöttem. A tudattalan rendberakásával. Ide sokminden tartozik: a szüleinktől örökölt hitrendszerek (hitrendszer = érzések és gondolatok összessége) az iskolában, a társadalomban elsajátított tudás, szokások, elvárások, ítéletek.

Azok a rögzült minták, hogy „azért csináljuk így, mert mindenki így csinálja.” és még sorolhatnám. A rögzült gondolatok, negatív érzések, emlékek.

Ezekből alakul ki a személyiségünk, ezek alapján a múltbéli emlékek és hozott információk alapján döntünk, és alakítjuk az életünket.

Szerencsére bármikor tudunk változtatni. Nekem a hitrendszerekkel való munka rengeteg sikert, és olyan csodálatos eredményt hozott nemcsak a saját életembe, de az ügyfeleim életébe is, amiről korábban álmodni sem mertem. Ma már valóság.

Hivatás megtalálásától, párkapcsolati boldogságon át, csodás gyógyulásoknak, gyermekáldásnak, vállalkozás felvirágoztatásának és számtalan reményvesztett, megfáradt, szomorú ember újjászületésének voltam tanúja és kísérője.

Ezúton is nagyon köszönöm az eddigi és jövőbeni bizalmatokat! Hatalmas hála van a szívemben, hogy elindulsz az úton, teszel magadért, és szebb és jobb jövőben élsz és segíted a környezeted is.

Én ezért dolgozom. Hogy jobbá váljon az életünk, a jövőnk, boldogabbak legyünk, és örömteli kapcsolataink legyenek az életünkben.

Lehetséges, de tenni kell érte.

Egy boldogabb, tudatosabb élet megteremtése érdekében szükséged van arra, hogy megismerd önmagad és pontosan tudd, hogyan működsz. Miért úgy kommunikálsz ahogy, miért úgy viselkedsz, ahogy. Ez nagyon fontos tudás. Sok más fontos tudás mellett ezt sem tanítják sem az iskolában, sem otthon. Így felnőttként kell saját felelősségünkre elsajátítanunk ezt a kincset érő tudást, ha boldog és kiteljesedett életet szeretnénk élni – én ebben hiszek.

Hiszen egyéni és párkapcsolati boldogságunk, sikereink, bőségünk minden téren azon múlik, hogy mennyire ismerjük saját magunkat és működésünket. Ezen áll vagy bukik minden. Itt elsajátíthatod, hogyan tudod könnyebben megoldani a problémáidat, mint korábban, és gyorsabban felépíteni az új életed!

A megoldás az önismeret fejlesztés és a folyamatos önfejlesztés.

Kezdd el velem most!

 

 

Szakmai képzések

Eredeti végzettségem szerint történész, fejlesztő pedagógus vagyok. Történészként és kommunikáció szakos szakemberként végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd az ELTE-n képeztem magam tovább, történelem szakos tanárként és fejlesztő pedagógusként végeztem. Az egyetemen tanult pedagógia, pszichológia és a fejlesztő pedagógusi végzettségem ad erős szakmai alapot a hozzám fordulók segítésében.

2012 óta személyiségfejlesztéssel foglalkozom.

Amerikában, és külföldön több helyen: Dubaiban, Horvátországban, Spanyolországban, Svájcban stb. sajátítottam el magas szinten a Theta Healing technikát. 2013 óta oktatom, folyamatosan magas minőségű oktatást végzek, gyakran járok ki a technika alapítójához, Vianna Stibalhoz tanulni, fejleszteni magam.

2013 óta Life coachinggal is foglalkozom, 2016-ban pedig Business Coach végzettséget szereztem. Ezzel nemcsak a saját vállalkozásom tudom még jobban fejleszteni, de vállalkozó ügyfeleim életében is hatékonyan tudok segíteni nemcsak magánéleti, de szakmai kérdésekben is.

Eredeti végzettségem erős szakmai alapot ad. Majd a stresszkezelő, meditációs technika és a coaching, illetve a különböző személyiségfejlesztő technikák ötvözésével a visszajelzések alapján nagyon hatékonyan tudom segíteni a hozzám fordulókat. 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin.

Az elmúlt években több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról, vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Tucatnyi helyen osztom meg az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat. Követhetsz a blogomon, a Facebookon, a Youtube-on, az Instagramon és várlak szeretettel a tanfolyamaimon is.

 

Rólam mondták:

“Kolozsi Mariann neve garancia arra, hogy amibe belefog, azt sikerre viszi! Ezért járok a programjaira, érdemes tőle tanulni!”
Józsa Szilvi
“Mariann segít, hogy el tudjunk indulni abba az irányba, amerre a célunk van.Egyénileg is segít, így sokkal személyre szabottabb a tréning, pedig csoportban vagyunk.”
Varga Kata
“Mariann szakmai felkészültsége és elhivatottsága nagyon példaértékű és inspiráló!”
Kovács Balázs

Itt találkozhattál velem eddig

Olvastad már máshol a cikkeim? Láttad az interjúmat? Lehet, hogy hogy itt találkoztál valamilyen tartalmammal!