Rólam

Nemzetközi Theta Healing oklevelem

Szia!

Kolozsi Mariann vagyok. Eredeti végzettségem szerint történész, fejlesztő pedagógus. Történészként és kommunikáció szakos szakemberként végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd az ELTE-n képeztem magam tovább, történelem szakos tanárként és fejlesztő pedagógusként végeztem. Az egyetemen tanult pedagógia, pszichológia és a fejlesztő pedagógusi végzettségem ad erős szakmai alapot a hozzám fordulók segítésében.

2012 óta személyiségfejlesztéssel foglalkozom, Amerikában, és külföldön több helyen: Dubaiban, Horvátországban, stb. sajátítottam el magas szinten a Theta Healing technikát. 2013 óta oktatom, folyamatosan magas minőségű oktatást végzek, gyakran járok ki a technika alapítójához tanulni, fejleszteni magam.

2013 óta Life coachinggal is foglalkozom, 2016-ban pedig Business Coach végzettséget szereztem. Ezzel nemcsak a saját vállalkozásom tudom még jobban fejleszteni, de vállalkozó ügyfeleim életében is hatékonyan tudok segíteni nemcsak magánéleti, de szakmai kérdésekben is.

Eredeti végzettségem erős szakmai alapot ad, majd a stresszkezelő, meditációs technika és a coaching, illetve a különböző személyiségfejlesztő technikák ötvözésével a visszajelzések alapján nagyon hatékonyan tudom segíteni a hozzám fordulókat. 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin.

Az elmúlt években több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról, vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Tucatnyi helyen osztom meg az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat. Követhetsz a blogomon, a Facebookon, a Youtube-on, az Instagramon és várlak szeretettel a tanfolyamaimon is.

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Itt találkozhattál velem eddig:

Itt tudod felvenni velem a kapcsolatot →

"Motiváló idézet"

Kolozsi Mariann