fbpx

Szivárványgyermek tanfolyam

Kolozsi Mariannal

Mi az a Szivárványgyermek tanfolyam?

A Szivárványgyermek tanfolyam az a lehetőség, ahol egyszerre fejleszted az önbizalmad, az önbecsülésed, az önértékelésed, ahol fejlesztjük intuitív képességeidet és engeded el a legmélyebb sérüléseid, és esélyt kapsz az új minőségű életre!

Ez után a tanfolyam után többen új életet kezdtek, légy Te a következő!

Anikó rájött, hogy nem a saját céljaiért küzdött eddig, csupán szülői elvárásoknak és a párjának akart megfelelni, ezért nem ért el sikereket.
. Fejleszteni fogjuk a kommunikációdat, a célkitűzést

Miről szól a Szivárványgyermek tanfolyam?

Ez egy egyedülálló és különleges lehetőség, hogy a pszichikai képességeidet fejleszd. Ezzek a képzéssel finomíthatod az intuitív képességeidet 15 különböző gyakorlat segítségével.

Biztonságot és bátorságot hoz az életedbe azáltal, hogy megismered a különleges képességeidet amelyekkel már rendelkezel.

Ez a képzés egy biztos alapot nyújt ahhoz, hogy biztonsággal tudd kezelni ezeket. Így könnyedén és sokkal gyorsabban tudod fejleszteni az intuitív képességeidet és készségeidet és sokkal könnyebben elő tudnak jönni a félelmek és korlátozások mögül a különleges tudások, amik ott rejlenek még benned.

Ez a képzés gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt elérhető és javaslom -abban az esetben, ha vannak különleges képességeid vagy szeretnéd a különleges képességeidet megedzeni , biztonságos módon – szabály szerint használni és ha még nem tudod használni őket, akkor pedig ezen a képzésen lehetőséged van felfedezni őketés kinyitni az eddig lezárt tehetségeidet.

A képzés során erősítjük az önbizalmad, az önbecsülésed,  az önértékelésed és gyógyulhatnak a mélyebb sérüléseid – akár a szégyennel,titkokkal, “nem mered felvállalni magad”-dal, “nem mersz kiállni magadért”-tal kapcsolatban.

Semmilyen előképzettség nem szükséges, viszont a tanfolyam elvégzése után számos képességedre rátalálsz. A tanfolyam segítségével jobban megismered önmagad, és kezedbe veheted az eddig rejtett képességeid.

Mit ad neked a képzés?

A szivárvány gyermekek és az indigó gyermekek érzékenyek és intuitívak gyermekként és felnőttként is. Hatalmas tudással rendelkeznek, azonban nem mindig tudják ezt a tudást kifejezni vagy jól használni.

Ez a képzés segítséget nyújt számodra, hogy jól tudd használni a képességeidet és biztonságosan tudd alkalmazni azokat az életedben, vagy mások segítségére.

Ez a képzés egy igazi kaland lehet számodra, ha szeretnéd kinyitni önmagad az új  világ lehetőségeire. 

A tanfolyam 4 napja alatt 15 gyakorlaton keresztül fogod egyre  jobban kibontani saját magad és a tehetségeid.

 

 • Empatikus készségek fejlesztése

 • Tárgyak empatikus leolvasása, mások érzéseinek felfedezése

 • Gyönyörű lelket simogató vezetett meditáció

 • A Létezés hét síkjának bemutatása és kapcsolódás hozzájuk az ásványokon, a növényeken, a tündéreken, az állatokon, a szellemi vezetőkön, felemelkedett mestereken, a törvényeken és a Feltétel Nélküli Szeret Terén át.

 • Tündérekkel munka
 • Hitrendszeri és érzelem munka bemutatása, gyakorlása.

 • Rendkívül erős és hatékony csoportgyógyító munka elsajátítása

 
 • Pozitív letöltések az élet minden területével kapcsolatosan.

 • Őrangyalokkal való beszélgetés

 • Tisztánlátást elősegítő gyakorlatok: az aura látás gyakorlása

 • kártya leolvasás

 • Állatok és emberek leolvasásának gyakorlása

 • Erőállat és Totemállat gyakorlat

 • A kristály elhelyezés gyakorlat.

 • Emlékezz a jövődre gyakorlat.

 • Telekinézis gyakorlása. Tárgymozgatás az elme segítségével.

Mit ad neked a képzés?

A gyerekek nagyon magas intuícióval és tisztánlátó képességgel rendelkeznek. Ezeket  a képességeket tudod aktivizálni ennek a tanfolyamnak a segítségével.

Gyere és fedezd fel az önmagadban lévő képességeket és tehetségeket.

A kurzus során támogató környezetben bontakoztathatod ki a különleged tehetségedet. 

A gyakorlatok úgy lettek összeállítva, hogy  lépésről lépésre egyre nagyobb önbizalommal és megértéssel leszel önmagad és mások felé –  ezáltal növelve az önbizalmad, az önértékelésed és az önbecsülésed.

A kurzus során szerzett önbizalom nem csak önmagaddal szemben lesz jobb kapcsolatban, hanem életed minden területén pozitív hatással lesz rád.

A tanfolyam után többen munkahelyet váltottak, volt aki lakhelyet, életmódot váltott, volt aki családot alapított, de minden esetben pozitív, nagy előrelépések történtek a tanfolyamot követően a résztvevők életében.

A kurzus segít abban is, hogy elsajátítsd azt a képességed, hogy hogyan tudod a saját gyermekeidet vagy a környezetedben lévő fiatalokat jobban támogatni a saját képességeid kibontakozásában, a saját élményed és tapasztalataid alapján, illetve a kurzuson elsajátított tudásod alapján amelyet a szivárványgyermekekről elsajátítasz. 

Ez egy hatalmas segítség tud lenni szülőként, nagyszülőként vagy tanárként, pedagógusként a fiatalokkal végzett munkádban tapasztalataim szerint.

A képzés egyedülálló, egyedi élményt nyújt, erősödnek a gyógyítói képességeid -sokkal intuitívabbá, nyitottabbá válsz, miközben játékosan fejleszted magad.

Ha szeretnél egy különleges élmény részese lenni, akkor ez a képzés neked szól.

Ezt a képzést ritkán tartom, ezért érdemes élni a lehetőséggel most, ha szeretnél részese lenni.

Mi vár rád a tanfolyamon?

Ez a négy napos képzés kinyitja számodra a világot a képességeidre, gyógyítói és intuitív lehetőségeidre. Gyere és élj a csodával!

16 játékos gyakorlaton keresztül fejlesztjük az intuíciód és a képességeid.

Megtanulsz empatikusan érzékelni.

Megismerheted, kik a szivárványgyermekek és hogyan válhatsz Te is szivárványgyermekké

Megtanulod, mit képviselnek a csakrák

Vezetett meditációkon veszel részt.

Vidámság és játék: Visszatérsz a benned élő gyermekhez.

Eléred a gyógyítói képességeid és intuíciód magasabb szintjét.

Kitágul a tudatosságod.

Nagy mértékben fejlődnek a tisztán látó és pszichikai képességeid.

Elsajátítod a Theta Healing technikát.

Mégnagyobb spontaneitást, könnyedséget teremthetsz az életedbe.

Megkapod a kulcsot ahhoz, hogy könnyebben tudj kapcsolódni a szivárványgyermekekhez. Hogyan tudsz az ő nyelvükön beszélni.

Előző életedbe utazhatsz.

Megtanulsz összekapcsolódni a mesterekkel.

Megtanulsz összekapcsolódni az erőállatoddal.

Megtanulhatod leolvasni a tárgyakat, ékeszereket és információkat kapni ezekről.

Megtanulhatod hogyan gyógyíts növényeket és állatokat.

Ezt mondták akik már ott voltak a tanfolyamon....

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • Magyar nyelvű Theta Healing szivárványgyermek tanfolyam munkafüzet.
 •  Részvétel a négynapos intenzív tanfolyamon, ahol segítő előadó és pozitív,támogató légkör vár
 •  Az összes folyamat lépésről lépésre megtanítva átadva folyamatos támogatással.
 • Folyamatos kérdezési lehetőség, ha elakadnál.
 •  Hozzáférés a zárt Facebook csoporthoz, ahol tovább fejlesztheted a tudásod.
 • Nemzetközileg elismert oklevél, amit a tanfolyam elvégzéséért kapsz.

Foglald le a helyed most!

ELŐKÉPZETTSÉG NÉLKÜL IS CSATLAKOZHATSZ!

Theta Healing szivárványgyermek tanfolyam időpontja:

2021. Május 8-11.

A szivárványgyermek tanfolyam díja:

229.990 Forint

190.000 Forint

Részletfizetéssel kapcsolatban írj az [email protected] email címre.

Következő időpont

2021. Május 8-11.

nap
óra
perc
másodperc

Kérlek add meg az adataidat, hogy elküldhessünk Neked minden információt!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Írj nekünk E-mailt, ha elakadtál és mi segítünk!

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.