fbpx

Zárd le a múltat és tedd szebbé a jövőd!

Itt az idő a múlt lezárásának és az új elkezdésének, a megújulásnak!

 

A tavaszi napéjegyenlőség minden évben az új korszakot, az új időszámítást, az életed újjászületésének lehetőségét hozza el. Megújulhatsz, felfrissülhetsz, új energiákkal, impulzusokkal dúsíthatod az életed. Új életet kezdhetsz.

 

Itt az idő hosszú távú terveket készíteni és elkezdeni dolgozni rajtuk – amikhez lehet, hogy eddig nem volt erőd, energiád, hited, bátorságod. Érezhető, hogy ahogy a természet új erőre ébred, éledezik, úgy Te is egyre több erőt, energiát fedezel fel magadban, igaz?

Bizseregnek a fák, csiripelnek a madarak, a nap is egyre tovább ontja ránk melegét – Minden éledezik, új életre kel.  Szüless újjá te is!

Újítsd meg az életed, rázd le magadról a régi, poros, idejétmúlt energiákat és frissítsd fel önmagad, az életed.

Itt az idő!

Ráadásul most a tavaszi napéjegyenlőség egybeesik a teliholddal, ami most egyben szuperhold is.

Különleges és kivételes lehetőség ez önmagad megújítására, egy új, teljesebb, boldogabb, emelkedettebb életminőség megtapasztalására, ha megengeded magadnak és úgy döntesz.

 

A változásokat lehet már elkezdted észrevenni magadon, kardinális változások indulhatnak most el, ha igent mondasz rájuk. Az idei év a kapcsolatokról, párkapcsolatokról szól. Ebben a témában is itt a lehetőség az elindulásra, az új lehetőségek, megélések megtapasztalására – a kérdés már csak az: Elég bátor vagy hozzá?

Itt a lehetőség, hogy aktívan tegyél magadért, az életedért és a párkapcsolati boldogságodért.

Meditálj velünk a tavaszi napforduló és szuperhold alkalmából március 21-én este 18:00-tól, és meglátod, sokkal gyorsabban, gördülékenyebben jönnek majd a változások az életedbe.

Élőben és online is részt vehetsz a meditáción, ahol a megújuláson és az újjászületésen lesz a fő hangsúly. A meditáció felvételét is igényelheted és később is alkalmazhatod.

Részletek és jelentkezéshez katt ide

 

Megújulás, újjászületés. Új időszak következik a tavaszi napfordulóval az életedbe.

Az elmúlt időszakban én is megújultam.
Láthatod, hogy új profilképem van, új képeket készítettünk nemrég egy jó hangulatú fotózáson, megújult a honlap, a facebook, az instagram oldalam, de ami a legfontosabb: újjászülettem, megújultam én magam is!

Időről időre érdemes Neked is megvizsgálnod, hogy jó úton haladsz-e, jó irányba mész? Boldog vagy?

Most itt egy kiváló lehetőség, tökéletes időzítés ehhez:

Tavaszi napéjegyenlőség – szuperhold – telihold alkalmából MEGÚJULÁS meditáció márc. 21. 18:00-tól élőben és online.

Triplázunk ezen az estén – élünk mindhárom esemény hatásaival! Fantasztikus lehetőség az újjászületésre, életed megújítására, a felfrissülésre! 🙂

Tarts velünk!

Mit érdemes tudnod a tavaszi napéjegyenlőségről?

  • A születés, az új dolgok elkezdésének időminősége az év körén. Pont, ahogyan egy nap elkezdődik.
    Ez az évszakok között a tavasz, amikor kirügyeznek a fák, elindul újra a természetben az élet, a növekedés a fény hatására.
  • A március 21. – június 21-ig tartó időszakban képesek lehetünk mi is elindítani, megnöveszteni valamit magunkban, az életünkben. Ez lehet egy új tulajdonság, képesség, tudás, élethelyzet, munka, bőség, szerelem, bármi, amit szeretnél.
  • Minden, amit kívánunk (újként) a magunk számára egy év alatt, azt most idézzük meg, hogy elindulhasson az idő útján felénk, hogy majd a térben is megnyilvánulhasson. Most van itt az ideje, ezen a napon, hogy megnevezzük, magunkhoz hívjuk.

Ezért fogunk egy AJÁNDÉK bőség meditációt is végezni, ha velünk tartasz 😉

A tavaszponton ez az új dolgok megszületésének, táplálásának, gondozásának ideje. A megújulás, az újjászületés időszaka.

 

Ha szeretnél Te is megújulni, megújítani az életed, szeretettel várunk élőben és online is.

Az online részvétel egy zárt csoportban lesz elérhető – a felvételt rögzítjük és egy hétig lehetőséged lesz újra megcsinálni a meditációt, ha szeretnéd.

A helyek száma korlátozott, még 15 fő számára van lehetőség a csatlakozásra. A helyedet a részvételi díj utalásával tudod biztosítani.

Részletek itt

Ha szeretnéd, lehetőség van egy rögzített MEGÚJULÁS meditáció megvásárlására, ha ebben az időpontban pont nem tudsz velünk tartani, amelyet bármikor fel tudsz dolgozni, meg tudsz hallgatni.
Transzformáló hatású!

Ha szeretnéd a hanganyagot, írj emailt az [email protected] email címre.

Hozd ki magadból a legjobbat!

 

Ugye velünk tartasz?

 

Szép napot kívánok!

Kolozsi Mariann

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a cikk is érdekelhet:

Több mint testőr – TV2

 Nemrég egy elképesztően jó hangulatú forgatáson voltam.  A TV2 Több mint testőr c. műsorába kaptam meghívást, ahol az önszabotázsról, önbizalom hiányáról beszélgettünk.A hétköznapok mókuskerekében egyre gyakoribb,

Őszintén a Valentin Napról

Valentin nap. Minden évben eljön ez a nap. Bevallom nem várom. Nem szeretem. Soha nem voltam oda érte. Párkapcsolatban vallom, hogy ne ez legyen az