Találd meg az életcélod!

Ha Te is éveket, évtizedeket töltöttél már azzal, hogy vajon mi a te utad, miért jöttél, és mit kell tenned, akkor üdv a klubban! Én is éveket töltöttem ennek a kérdésnek a megválaszolásával - több évet pedig azzal, hogy megtaláljam az életcélom. Megtaláltam, és évek óta ebben segítem a hozzám fordulókat is.

Online tréning | 2019. február 25-től

Jelentkezem!

Erről lesz szó a tréningen:

 • A technika segítségével online videók, feladatlapok segítségével egy szuper csapatban most Te is megadhatod magadnak az esélyt, hogy megtaláld azt, amiért itt vagy, és végre szívből, szenvedélyből élj minden egyes nap.
 • A tréningen megismerheted az én utamat is (eddig még nem osztottam meg nagyközönség előtt) és sok tapasztalatot megosztok, hogy könnyebben és gyorsabban haladj.
 • Sok-sok évet, évtizedet spórolhatsz meg kétségbeesés keresés helyett boldog tudatban, hogy tudod az utad, a célod. Én az elmúlt egy évben újra végigmentem ezen a folyamaton, az újabb életcélom bontakozott ki előttem, és most már bátran állok elébe (ez a program is ennek az eredménye)

Miből áll az online tréning

 • Heti egy élő videó

  A tréningen heti egy élő videó, ahol a felmerülő kérdéseiteket megválaszolom, folyamatos támogatást kapsz, emellett heti feladatok, feladatlapok segítik az elmélyült munkát.
  Egy évek alatt kidolgozott sikeresen működő, bevált tematika alapján anyagok várnak készen, hogy végre megtaláld az igazi önmagad és a szívbéli célod!

 • Zárt FB csoport

  A tréning online fog zajlani, egy zárt FB csoportban, ahol támogató közösség vár.

 • Korlátlanul elérhető anyagok

  Az anyagok korlátlanul elérhetőek, bármikor megnézheted, feldolgozhatod őket. Újra és újra előveheted, ha úgy érzed jól jönne egy kis támogatás, iránymutatás.
  Hatalmas segítség és előre lépés lesz az életedben, ha IGEN-t mondasz magadra!

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és én nagyon sok időt, éveket töltöttem ennek a kérdésnek a megválaszolásával, és amikor végre megtaláltam, rá kellett jönnöm, hogy bizony ez is változik. Mert ha beteljesíted, ami egy életszakaszodra feladatod, életcélod volt, akkor érdemes megtalálnod az újabb életcélod.

Mert bizony egy embernek az életében több életcélja is lehet, akár 4-5 is. Hogyan fogod ezeket megtalálni, ha még az elsőt sem találtad meg? Hogyan tudod megtalálni az igazi feladatod, amit szívből tudsz boldogan, örömmel csinálni?
Ebben segít neked ez a tréning!

Itt találkozhattál velem eddig:

Időpont, helyszín, részvételi díjak:

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.

Részvételi díj

Befektetés: 34.990 Ft + áfa.

 

Fizetési mód: átutalás


Kérdésed van?

Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-20-842-0139 számon

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

Időpont, helyszín, részvételi díjak:

További információkat szeretnél mielőtt döntesz?

Töltsd ki ezt az érdeklődő űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

arrow

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-842-0139 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38

Céginformáció:

Solution Training and Consulting Bt.
1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38