Legyél újra az a felszabadult, boldog és önbizalommal teli nő,
aki legbelül mindig is voltál!

Kiutat keresel egy szakításból, válásból, munkahely elvesztéséből vagy valamilyen olyan traumából, ami megingatta a nőiességet, a magadba vetett hitedet és csak a bizonytalanságot hagyta maga után?
Akkor a "Találd meg önmagad" programot neked találtam ki.

Kiknek ajánlott ez a program:

  • Szakítás vagy válás után vagy és nem találod önmagad. Elvesztetted az önbizalmad és nem tudod hogy lehetnél újra boldog.
  • Elvesztetted a munkahelyed és emaitt értéktelennek, kihasználtnak és eldobottnak érzed magad. Még csak kedved sincs új munkát keresni, de szeretnél felállni a helyzetből.
  • Valamilyen más, olyan traumát éltél át, ami megrendített. Legyen szó egy szeretett személy elvesztéséről, vetélésről vagy meddőségről, ezek bizony olyan sokkolóan hatnak ránk nőkre, hogy segítség kellhet a talpra álláshoz.

Rólam

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Próbáld ki a programomat és bizonyosodj meg róla személyesen!

Itt találkozhattál velem eddig:

Miből áll a találd meg önmagad program:

A program három nagyon fontos fejezetből áll, ami 3 betonbiztos tartópillére lesz az új, önbizalommal teli énednek.

Mindhárom témát letölthető, otthon feldolgozható hanganyag formátumban kapod.

Képek a mindennapjaimból

Töltsd ki a lenti űrlapot és rendeld meg most!

Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.

A program díja:

A 3 téma összesen 3 x 15 000Ft. lenne,
de most korlátozott ideig csak
egyszeri 7 990 Ft.


Fizetési mód: átutalás


Kérdésed van?

Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-20-4082-816 számon

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-4082-816 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5. (csengő: 38)

Céginformáció:

Training Consulting Kft.
1027 Budapest, Margit körút 64/A  3/5.