Tanfolyamok

Szeretnéd megváltoztatni az Életed?
Szeretnél boldog, egészséges és sikeres lenni?
Akkor itt a helyed!

Mit kaphatsz a tanfolyamokon:

  • Magabiztosságod erősítését
  • Határozottságod erősítését
  • Önbizalmad erősítését
  • Életed egyensúlyának fejlődését
  • Önszereteted fejlődését
  • Támogató közösséget
  • Családias hangulatot

Itt minden tanfolyamról részletes információt találsz.

THETA HEALING ALAPTANFOLYAM

Hogyan gyorsíthatod a bőség beáramlását az életedbe?

Ez az alapja a Theta Healingnek, és a későbbi tanfolyamoknak. Az alaptanfolyam elvégzése előtt erősen ajánlott, és érdemes részt venni egy Theta Healing kezelésen vagy workshopon a saját élmény, tapasztalat, és a könnyebb elsajátítás miatt. Az Alaptanfolyam után bármilyen problémádat meg fogod tudni oldani egyedül. (Egészség, munka, pénz, párkapcsolat).

Előképzettség nélkül részt vehetsz rajta.

Részletek itt →

THETA HEALING HALADÓ TANFOLYAM

Ez a tanfolyam tovább fejleszti intuitív és gyógyítási képességeid.

Mélyebb tudásod lesz a síkokról, és rengeteg gyakorlaton keresztül sokkal magabiztosabb leszel a Theta Healingben. Első este több száz pozitív letöltést kapsz, melyek elősegítik képességeid fejlődését, és nagy gyógyulást, tisztulást adnak. Megtanulod a kristálygyógyászatot, a növénygyógyítást, állatgyógyítást, elhalt ősökkel beszélgetést, “Bébi az anyaméhben gyakorlatot”, amivel a terhesség és a szülés során átélt negatív hatásokat tudod tisztítani. Roppant erős és hatékony gyakorlat. “Szabadon szálló emlékek” gyakorlatot is elsajátítod ezen a tanfolyamon, amivel képes leszel a műtéteid, ájulásaid során kapott negatív hatásokat közömbösíteni. Ezután a tanfolyam után biztonsággal dolgozhatsz másokkal is. Akár egy héttel az Alaptanfolyam után végezhető.

Előképzettség szükséges: Theta Healding Alaptanfolyam

Részletek itt →

THETA HEALING GAME OF LIFE TANFOLYAM

Ezt a tanfolyamot Amerikában és Japánban egyszerűen csak a SIKER tanfolyamának hívják.

Bármilyen álmod, célod van, van egy recept (a Game of life tanfolyam anyaga) amit ha végigcsinálsz, garantált a végeredmény!

Ezt látom nemcsak a saját, de tanítványaim életében is. Aki eddig elvégezte a tanfolyamot, elindult a céljai felé vezető úton, és sokan már beszámoltak álmaik megvalósításáról, és újabb célok kitűzéséről.

Bármilyen álmod, vágyad lehet (egészségügyi, párkapcsolat, pénz, utazás, vállalkozás, jobb munkahely, gyermek, stb).

A tanfolyam eredetileg üzleti tanfolyam volt, vállalkozók és üzletemberek végezhették el, de hamarosan rájött Vianna Stibal és Hiro Myazaki, hogy valójában az élet bármely területén lehet alkalmazni a siker receptet.

Innentől nincs megállás! Egyedül Rajtad múlik milyen célra dolgozol, és azt mikor valósítod meg!

Akár vállalkozó vagy, akár alkalmazott, ez a tanfolyam kötelező, ha igazán sikeres szeretnél lenni a munkádban!

Előképzettség szükséges: Theta Healing Alap és Haladó tanfolyam

Részletek itt →

SZIVÁRVÁNYGYERMEK TANFOLYAM

Sorsfordító tanfolyam: aki eddig elvégezte nálam, mindenkinek megváltozott az élete nagymértékben pozitív irányba.

Ezen a négy napos tanfolyamon intuíció fejlesztés, gondolatolvasás, tárgymozgatás, aura látás, előző életbe utazás célzottan van terítéken. Megtanulod a kristályokat melyik mire való pontosan, az illóolajokat megismered jobban, és megtudod mi a különbség a kristály- és szivárványgyermekek között. Meg tudod nézni, Te is az vagy-e véletlenül?

Sorsfordító tanfolyam: aki eddig elvégezte nálam, mindenkinek megváltozott az élete nagymértékben pozitív irányba. Volt, aki nem merte meglépni a külföldi munkavállalást. A tanfolyam után nagyon gyorsan kapott állást, és kiköltözött külföldre. Volt, aki több, mint húsz éves kapcsolatából tudott a tanfolyam segítségével kilépni (évek óta nem tudta megtenni ezt a lépést). Volt aki komoly betegségből gyógyult fel a tanfolyam során, és volt, aki jelentős súlyfelesleget adott le a tanfolyam hatására. Volt, aki leszokott a dohányzásról, és volt, aki végre megtanult kiállni magáért, mert rájött a tanfolyam során a saját mozgatórugóira.

Volt, aki munkahelyi előléptetést kapott két héten belül a tanfolyam után, és volt, aki fizetésemelést. Ki mire dolgozott, mi volt a célja.

Egyik tanítványom elnevezte a tanfolyamot “mosógép” tanfolyamnak. Tény, hogy az egyik legerősebb tanfolyamok egyike, amely a legnagyobb problémádat ragadja meg és oldja ki belőled. Ha kész vagy rá, nagyon sok szeretettel várunk! Ez a tanfolyam kuriózum, csak ritkán tartom, ha szeretnél velünk tartani a következőn, jelentkezz rá már most!

Előképzettség NEM szükséges

Ajánlott előtte elvégezni: Theta Healing Alap és Haladó tanfolyamot – többet tudsz kivenni a tanfolyamból ezen tanfolyamok után

Részletek itt →

INTUITÍV ANATÓMIA TANFOLYAM

A Theta Healing egyik legmélyebb tudását adó 15 napos tanfolyama.

15 napon keresztül végigveszünk minden szervet, és több száz negatív érzéstől és gondolattól szabadulsz meg. Mély tudást kapsz a szervekről, hitrendszerek, érzések és betegségek kapcsolatáról, összefüggéseiről. A test, az elme, az agy, az antómia működéséről. Az érzelmekről és a teremtésről. A 15 nap egy hatalmas tisztítást ad Számodra is, és jövőbeni klienseid számára is. Nagyon mély tisztulást hoz, megváltozhat a tested pozitív irányba, lehetőséged van konkrét problémára, betegségre dolgozni ez alatt az idő alatt. Tapasztalatom, hogy ezalatt az idő alatt pozitív változások indulnak be életed minden területén, hiszen minden gondolatod, érzésed tisztítása hatással van életed minden területére!

Ha szeretnél mélyebb tudást a hormonokról, a testedről, az emberről, a betegségekről, akkor ez egy fantasztikus lehetőség Számodra! Kiválóan gyorsítja a Theta Healing munkát magadon és másokon, és sokkal jobban, mélyebben és gyorsabban fogsz tudni segíteni klienseidnek. Aki kliensekkel dolgozik, annak erősen ajánlott az Intuiítv Anatómia tanfolyam, hogy hatékonyan segíthessen az őt megkeresőknek.

Előképzettség szükséges: Theta Healing Alap és Haladó tanfolyam

Részletek itt →

A tanfolyamok további előnyei:

Bármilyen kérdésed van a tanfolyamokkal kapcsolatban, írj bátran, szívesen válaszolok!

Sok szeretettel várlak a tanfolyamaimon!

Garantálom, hogy életmegváltoztató tapasztalás lesz!

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

"Olyan vagy, mint a gyémánt - a nehéz idők tudnak igazán csiszolni - értékeld őket!"
Kolozsi Mariann