Hogyan sajátítsd el a Theta Healing alapjait
egy hétvége alatt?

EGY HÉTVÉGÉS INTENZÍV TANFOLYAM, AHOL MINDENT MEGTANULSZ, AMI SZÜKSÉGES
AZ OTTHONI MEDITÁLÁSHOZ ÉS STRESSZKEZELÉSHEZ – AKÁR 5, AKÁR 25 PERCET SZÁNNÁL RÁ!

Győzd le a 21. század népbetegségeit a Theta Healing meditációs és önfejlesztő módszerével!

Rólam

Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Gyere el a tanfolyamomomra és bizonyosodj meg róla személyesen!

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Itt találkozhattál velem eddig:

Mi az a Theta Healing és miben segíthet neked?

Világszerte ismert és elismert

Egy világszerte ismert és elismert technika, melyet Vianna Stibal, egy amerikai hölgy foglalt rendszerbe és oktatja 1995 óta. Azóta rengeteg tapasztalat, gyógyulás, életminőség változás fűzhető a Theta Healing technika nevéhez.
A technikát Japánban kórházakban alkalmazzák sikeresen, Indiában iskolákban vezették be és oktatják. Több országban a társadalombiztosító által elismert technika, igénybe vehető szolgáltatás.
A módszer jogvédett és csak olyan okleveles Theta oktatók taníthatják, mint Én.

Mély és komplex

A technika alapja a theta agyhullámot használó meditáció, ahol megnyílik a tudattalan, és tudatosan meg tudjuk változtatni a tudattalanban lévő érzéseinket és gondolatainkat.
Mivel minden az életünkben a gondolatainkból és érzéseinkből indul ki és épül fel, ezért olyan hatékony és gyors a módszer – mivel a probléma gyökerét tudja feloldani. Így ez a technika adja eddig a legkomplexebb megoldást a stresszkezelésre, testi és lelki gyógyulásra, személyiségfejlődésre, az érzések és gondolatok kezelésére, a blokk feloldására, mind fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten.

Az egyik legjobb önfejlesztő technika

Remek lehetőség az önfejlesztésre, negatív gondolatok, érzések elengedésére, a stressz, feszültség kezelésére, párkapcsolati és kommunikációs problémák megoldására, pénzügyi és kialakult egészségügyi problémák kezelésére. Szorongás, félelmek, aggódás elengedésére, az életcélod, a hivatásod megtalálására, a céljaid gyorsabb eléréséhez, és a vágyott életminőség megteremtéséhez.

Ezen a tanfolyamon megtanulod

 • Hogyan ismerd fel az életedben a negatív érzéseidet, gondolataidat (blokkokat) és meg tudod oldani őket.
 • Megtanulod elengedni a negativitást. Könnyen és gyorsan tudod majd elengedni és lecserélni a negatív blokkokat, és új, pozitív, téged támogató gondolatokká és érzésekké alakítani.
 • Sokkal jobb kapcsolatokat leszel képes kialakítani a pároddal, rokonaiddal, és mindenkivel, mivel megérted az érzéseidet, és tudni fogod hogy kezeld.
 • Kevesebb lesz a konfliktusod, mivel felismered, milyen érzések vannak benned, és mi zajlik a másikban. A konfliktusokat pedig jobban fogod kezelni.
 • Megtanulod fejleszteni az érzelmi intelligenciád. Ma ez az egyik legfontosabb személyiségfejlesztő képesség. A következő részben elmondom miért.

A stressz csökkenése és az érzelmi intelligenciád fejlődése az alábbi jótékony hatással lesz az életedre

Mit profitálhatsz még a módszerből?

Nézd meg videó üzenetemet, hogy még jobban megismerhesd, hogy miben tudok segíteni!

 • Megtanulsz a tudatalattival dolgozni és gyorsabban elérni a céljaidat
 • Megtanulod feldolgozni a téged ért traumákat. Legyen szó elbocsájtásról, válásról vagy más traumáról
 • Megtanulod negatív érzések nélkül élni az életed és képessé válsz a pozitív élmények jobb megélésére

A módszer birtokában milyen problémákat
fogsz tudni megoldani?

Az interneten számtalan módszer igéri hamisan, hogy máról holnapra minden gondodtól bajodtól megment, a korpás hajtól az alacsony fizetésig. Én semmiképpen sem szeretném ezt a látszatot kelteni.
Viszont azt tudnod kell, hogy mivel a Theta Healing egy átfogó meditációs módszer, ami segít minden blokkot feloldani a tudatalattidban, ezért rendkívül sok területére az életednek pozitív hatással lehet. Például:

 • Párkapcsolati probléma
 • Munkahelyi probléma
 • Pénzügyi probléma
 • Stressz
 • Lelki traumák, megoldatlan érzelmek
 • Testi fájdalmak, fennálló betegségek
 • Depresszió, pánikbetegség
 • Önbecsülés, önbizalom probléma
 • Spirituális fejlődés elakadásai
 • Személyiségfejlődési problémák

Nézd meg mit mondanak, akik már elvégezték

Nézz bele hogy zajlik nálunk egy tanfolyam

Mit tartalmaz a Theta Healing alaptanfolyam részvételi csomag

 • Részvétel a két és fél napos intenzív alaptanfolyamon, ahol segítő előadó és pozitív/támogató légkör vár
 • Magyar nyelvű Theta Healing Alaptanfolyam munkafüzet.
 • Nemzetközileg elismert oklevél, amit a tanfolyam sikeres elvégzéséért kapsz
 • Kényeztető ellátás. Egész napos snack, csoki, tea és kávé fogyasztási lehetőség
 • Hozzáférés a zárt körű Facebook csoporthoz, ahol tudsz kérdezni, és beszélhetsz a korábbi résztvevőkkel a tapasztalatokról. Plusz rendszeresen osztok meg videókat is itt.

EZ IS FONTOS 
A tanfolyam elvégzése után nem hagylak magadra, folyamatosan kapcsolatban vagyunk, folyamatos programokon fejlesztheted magad és a tudásod, találkozhatsz csoporttársaiddal, és újakkal ismerkedhetsz meg. Folyamatos továbbképzési lehetőségek vannak nyitva Számodra minden hónapban. A lehető legtöbb segítséget biztosítom Számodra!

BÓNUSZOK

5 000 Ft-os kupon

A képzés mellé 5.000 Ft-os ajándék kupont adunk, melyet későbbi programjainkon fel tudsz használni!

Még egy értékes ajándék

Hatalmas kedvezmény a Haladó tanfolyam díjából, hogy támogassuk a fejlődésed, és a gyors haladásod!

Árak, helyszín és időpont

Árak

A tanfolyam díja 120 000 Ft. de most annak érdekében, hogy időben lássuk a létszámot, a korai jelentkezőknek jelentős kedvezményt adunk.
Így most csak 76 200 Ft.

FIGYELEM: A korai kedvezmény határideje: 2019. január 17.

A kedvezményes helyek száma limitált, az első 10 befizetőnek tudjuk biztosítani – érdemes most biztosítanod a kedvezményes helyed!
Bármilyen kérdésed van, írj, hívj bátran, bizalommal, örömmel segítek!
E-mail: info@kolozsimariann.hu

Időpont

2019. január 25-27. Menetrend:
péntek este 18:00 - 20:00-ig
szombat 10:00 - 17:00-ig
vasárnap 10:00 - 17:00-ig

Helyszín

Boldogság Központ

1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.

Korán kelő kedvezmény

A tanfolyam díja 120 000 Ft. de most annak érdekében, hogy időben lássuk a létszámot, a korai jelentkezőknek jelentős kedvezményt adunk.
Így most csak 76 200 Ft.

FIGYELEM: A kedvezmény ennyi idő múlva lejár:


Kérdésed van?

Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-20-842-0139 számon


Fizetési mód

Átutalás

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-842-0139 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38

Céginformáció:

Solution Training and Consulting Bt.
1027 Budapest Margit körút 64/A  3/5