THETA HEALING GAME OF LIFE TANFOLYAM

Hogyan tedd sikeresebbé és elégedettebbé az életed?

2019. március 29-31. (péntek-szombat-vasárnap)

Sajátítsd el a siker univerzális szabályait a 3 napos Theta Healing Game of Life tanfolyamon, amely megmutatja a pontos utat az álmaid és céljaid megvalósításához.
Amerikában és Japánban ezt a képzést egyszerűen csak a SIKER tanfolyamának hívják – most már Magyarországon is elérhető ez a bevált siker recept!

GYŐZD LE A SIKERTELENSÉGET, A HALOGATÁST ÉS A SIKEREIDET GÁTLÓ TÉNYEZŐKET EGYSZER ÉS MINDENKORRA!

Előfordult már veled, hogy feladtad, vagy olyan akadályok gördültek eléd, amiket nem tudtál megoldani és emiatt nem érted el egy célodat?
Hidd el, ezzel nem vagy egyedül. Mindannyiunkkal megtörtént! A kérdés csak az, hogy ezek után utána jársz-e a siker receptjének, és alkalmazod-e a tudást a saját életedben lépésről lépésre?

Hiro Miyazaki és Vianna Stibal rájöttek arra, mik azok a hitrendszerek, melyek a legjobban megakadályozzák az életünkben a sikert. Összegyűjtötték ezeket, és összeállították a Game of life tanfolyam anyagát, melyben megosztják tapasztalataikat és tudásukat, hogy Te is elérhesd a sikert az életedben, amire vágysz!

Rólam

Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Gyere el a tanfolyamomra és bizonyosodj meg róla személyesen!

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Itt találkozhattál velem eddig:

Ez a tanfolyam neked szól, ha:

 • szeretnéd tudni a siker bevált receptjét, és hajlandó vagy tenni is érte
 • örömmel veszed, ha hatékonyabban haladsz: rövidebb idő alatt több száz akadályozó blokttól tudsz megszabadulni a tanfolyam során
 • mindig is sikeresebb szerettél volna lenni, csak nem tudtad pontosan hogyan csináld
 • nincs időd otthon annyit gyakorolni magadon, ezért szeretnél gyorsan, hatékonyan haladni, nagy hatásfokkal, fókuszáltan, miközben jól érzed magad
 • szeretnéd végre magad mögött hagyni a halogatást, a tökéletesség mániát és azokat szokásaidat melyek gátolják a siker megvalósulását az életedben

Amit kapsz, az a siker bevált receptje, melyet használhatsz a munkád, a vállalkozásod felvirágoztatására, a kapcsolataid harmonikusabbá tételére, a párkapcsolatodra, az egészségedre, az új életminőség kialakítására, és, amire csak szeretnéd!

THETA HEALING GAME OF LIFE TANFOLYAM

A SIKER tanfolyamát most a lehető leghatékonyabban sajátíthatod el, ráadásul mindössze három nap alatt!

Itt lépésről lépésre elsajátíthatod a sikerhez vezető 7 lépcsőt, melyet Vianna Stibal és Hiro Myazaki összeállítottak.

A Game of life tanfolyamot eredetileg Hiro, Japán Theta Healing képviselő állította össze, aki 18 évig az üzleti világban dolgozott. Felismerte az emberek legnagyobb félelmeit, a sikert akadályozó blokkokat, és összeállította azt a rendszert, amit ma Game of life tanfolyamként ismerünk.

Először az üzleti életben alkalmazták sikerrel, majd rájöttek, hogy életük minden területén működik a siker 7 lépcsős receptje.

Te mondod meg, hogy számodra mi a a siker!
Lehet például:

 • Egy jól menő vállalkozás
 • Egy fantasztikus munka
 • Egy csodálatos párkapcsolat
 • Boldog családi élet
 • Harmonikus mindennapok
 • Több szabadidő, utazás

Ezt mind elsajátíthatod a tanfolyamon:

 • hogyan valósítsd meg lépésről lépésre a vágyaid, ne csak álmodozz róluk
 • hogyan szabadulj meg a szüleid felé érzett túlzott kötelezettségektől
 • hogyan tudod elengedni évtizedek óta magaddal cipelt traumáidat
 • gyakorlati útmutatót kapsz az élethez, a munka világához, és a vállalkozáshoz
 • elsajátítod a képességét, hogyan tudod elengedni a társadalmi elvárásokat, és végre szabadon élni
 • hogyan tudod jobban kezelni a nyomást, a stresszt, a teljesítménykényszert
 • hogyan tapasztald meg a bőséget
 • ha saját vállalkozásod, üzleted van, a tanfolyam után képes leszel sikeresebbé tenni.
 • megtanulsz felkészülni, fogadni, és együtt élni a sikerrel. Sokaknak ez is nagy problémát jelent.
 • egy hét lépcsős folyamaton keresztül számtalan segítséget kapsz, hogy eltávolítsd az összes olyan blokkot, mely megakadályozza a bőség, siker, boldogság tartós jelenlétét.az életedben
 • elsajátítod a könnyed, játékos életszemléletet, hogy hogyan “játszd az életed”
 • hogyan engedd el a múlt traumáit hatékonyan az életedből, hogy ne akadályozzák a bőség és siker megtapasztalását többé
 • hogyan állj készen a sikerre, és tudd befogadni mindazt, amiért megdolgoztál
 • manifesztálás egy új technikájának elsajátítása

KÉSZÜLJ FEL A SIKERRE ÉS A KALANDRA!

Mit profitálhatsz még a módszerből?

Nézd meg videó üzenetemet, hogy még jobban megismerhesd, hogy miben tudok segíteni!

 • 7 lépcsőn keresztül dolgozunk a célok elérésére. Bármilyen életterületen alkalmazható.
 • Jobb munkahelyet szeretnél, vállalkozást indítanál, megtalálnád a nagy Őt, meddőségben szenvedsz, fogyni szeretnél? Akkor itt a helyed!
 • Az élet a komfortzónán túl kezdődik. Itt megtanulhatod, hogyan lépj rajta túl, és hogyan valósítsd meg az álmaidat!
 • Negatív hitrendszereket, blokkokat fogunk oldani, amik eddig akadályoztak a céljaid elérésében.
 • Olyan technikákat tanulsz meg itt, amik egyre nagyobb célok eléréséhez segítenek hozzá!

Vedd kezedbe az életed és válj végre életed irányítójává!

Érd el azt a sikert amire mindig is vágytál! Ez egy soha el nem évülő tudás, amit a kezedbe kapsz, és életed végéig profitálhatsz belőle! Rengeteg célod valósíthatod meg a segítségével zsákutcák nélkül!

Nézz bele hogy zajlik nálunk egy tanfolyam

Sikersztorik

Game of Life tanfolyamot végzettek visszajelzései

“A Game of life tanfolyam számomra egy komplett, minden területre kiterjedő rendszert adott. Eddig a legerőteljesebb önfejlesztő tréning volt számomra, pedig jó pár tréningen és képzésen részt vettem már. Rádöbbentem, hogy felelősséget kell vállalnom az életemért, saját magamért. Úgy érzem, hogy ez a tanfolyam megadta azt a lökést, amire mindig is vártam és ami eddig annyira hiányzott. Végre megteszem azokat a lépéseket az életemben, amikről mindig csak álmodtam!
Köszönöm Mariann!

Judit

Megváltozott az életem!
Ezeket profitáltam a Game of life tanfolyamon:

Nagyobb lett az önbizalmam.
Nagyobb lett a hitem.
Képes vagyok megvalósítani az álmaim és azt, amire vágyom!
Tudom, hogy lehetséges számomra a karrier.
Tudom, hogy nincsen lehetetlen.
Új lehetőségek nyíltak meg, melyeknek nincsen határuk.
Elismernek és értékelnek az emberek, megfizetik, amit kapnak tőlem.
Bármiben kedvezhetek magamnak, megajándékozhatom magam!
Szerethetem magam.
Ismerem a lehetőségeimet és ezeket ki is használom.
Tisztában vagyok a megvalósítás módjaival is.
Megváltozott az életem!
Köszönöm!”Ez alatt a 3 nap alatt újjászülettem és egy új életet kaptam!
“Szia Mariann! Szeretném megosztani veled, azt a felfedezést, amire rájöttem, hogy mennyi mindenben fejlődtem a Game of life tanfolyam óta.
Először is beengedtem az életembe a pozitivitást és felhagytam az önbüntetéssel, ez hatalmas siker a számomra. Eddigi életemben folyamatosan büntettem önmagam mindenért. Sokkal jobb így élni.
Másrészt megengedem magamnak az örömöt az életemben, csak úgy azért, mert élek. Nagyon köszönöm, hogy ez felismerhettem általad. Sokkal reálisabb képet kaptam önmagamról, megismertem önmagam. Tudom miért nem voltak eddig céljaim, és tudom hogyan legyenek. Ez fantasztikus!
Tudom miért volt szenvedés eddig az életem és már tudom, hogy nem kell annak lenni. A legjobb, hogy képes vagyok a Theta Healing segítségével megváltoztatni, hogy ha épp rájövök arra, hogy megint szenvedek.
Nagyon köszönöm az eddigieket és találkozunk az Intuitív Anatómián”
„A Game of life tanfolyam alatt megtaláltam a belső nyugalmamat, már nem érdekel mások véleménye. Csak magamnak akarok megfelelni, és csak magamnak felelek meg. Megnyíltam belül és teljesen más érzés így élni! Ez alatt a 3 nap alatt újjászülettem és egy új életet kaptam! Köszönöm!”Elmondhatatlan, szavakba önthetetlen, mi mindent adott számomra a théta.
Kedves Mariann!
Szeretném megköszönni Neked, hogy tartod a tanfolyamokat. Nagyon hálás vagyok mindazért a tudásért, amiket átadsz nekünk. Régóta nem hallattam magamról, de most elmesélem Neked, mi történt velem az elmúlt másfél évben, akkor voltam Nálad ugyanis GoL tanfolyamon.
Nos, az út nem volt egyszerű. Nagyon sokat küzdöttem a gyógyítói képességeimmel, egy fél évig nem is tudtam ásni. Dolgoztam, dolgoztam rajta, de időt igényelt. A gyógyítás, az erőm, a pénz, sokminden be volt korlátozva. Amikor a tanfolyamra mentem Hozzátok, akkor épp a férjemmel voltunk egy igen nagy “gödörben,” holott én a hivatásomat szerettem volna rendbe rakni, ez volt az eredeti cél.
A házasságom szerencsére helyrejött, jó egy éve újra bohó szerelmesek vagyunk, mint anno, ami az eddig együtt töltött éveink nagy részét jellemezte. Visszatért e férjem hite is, már ami a házasságunkat, kapcsolatunkat, és a gyerekek gondozását illeti, de a változás belőlem indult, mert ő már elvesztette akkorra a hitét, én pedig tartottam a teret, dolgoztam magunkon, és ezt a feltétel nélküli szeretetet és erőmerítést nagyon jó volt megtapasztalni, hogy nem kell azt kívülről megkapnom, hanem meg tudok tanulni rácsatlakozni magam is. Aki szeret, az pedig jön velem.
A nagy eredmény ebben van, ami le is tisztult, mármint a házasságomban, családban. A hivatás folyamatosan tisztul, sikerült lezárnom a régi munkahelyemen a dolgaimat, kaptam egy esélyt, hogy szeretetben, jó körülmények között váljunk el egymástól. Most épp a család-hivatás-pénz egyensúlyt ásom, ez a témám most, az ötödik szinten vagyok épp a GoL tematikában.
Nagyon szépen elkezdett működni, az egyensúly már megvan, és a hivatás is alakul benne. Elmondhatatlan, szavakba önthetetlen, mi mindent adott számomra a théta, és nagyon hálás vagyok ennek az eszköznek, és a munkásságotoknak, annak a feltétlen alázatnak és szeretetnek, amit a munkátok során tanúsítotok.
Köszönöm!”

Ildi

BÓNUSZOK

A képzés mellé még sok hasznos ajándékkal készülök neked, ami segítségedre lesz a jövőben.

Időpont, helyszín, árak

Időpont

2019. március 29-31. (péntek-szombat-vasárnap)
Menetrend:
péntek 10:00 - 17:00-ig
szombat 10:00 - 17:00-ig
vasárnap 10:00 - 17:00-ig

Helyszín

Boldogság Központ
1027 Budapest Margit körút. 64/a 3. emelet 5. csengő: 38

Árak

A tanfolyam díja 180 000 Ft. de most annak érdekében, hogy időben lássuk a létszámot, a korai jelentkezőknek kedvezményt adunk. Így most csak 160 000 Ft.

FIGYELEM: A korai kedvezmény határideje: 2019. március 14.

Most jubileumi kedvezmény több tanfolyam választása esetén!

Ha a Game of Life tanfolyam mellé választasz még egy tanfolyamot, az alábbiak közül, akkor a 180 000 Ft helyett csak 160 000 Ft a részvételi díj (plusz a másik választott tanfolyam részvételi díja jelentős kedvezménnyel).

A választható tanfolyamok:

- Theta Healing Haladó most 160.000 Ft helyett akár 99.000 ft-ért is részt vehetsz, ha két tanfolyamot végzel

- Dig Deeper  (április 27-28.) most 130.000 Ft helyett akár 99.000 Ft-ért is velünk tarthatsz, ha ezt a tanfolyamot választod másodiknak.

- Intuitív anatómia (2019. július 22. - augusztus 4.) 590.000 Ft helyett 450.000 Ft-ért vehetsz részt a tanfolyamon, ha a tanfolyam foglalóját elutalod még idén (részleteket emailben, telefonon egyeztetjük) Hatalmas kedvezményre tehetsz szert! Részletfizetési lehetséges.

- Szivárványgyermek tanfolyam (2019. június 7-11.) 205.000 Ft helyett most csak 160.000 Ft-ért vehetsz részt rajta, ha ezt választod második tanfolyamnak!

Válassz plusz egyet és írd be a jelentkezési űrlap megjegyzés rovatába!

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.

Korán kelő kedvezmény

A tanfolyam díja 180 000 Ft. de most annak érdekében, hogy időben lássuk a létszámot, a korai jelentkezőknek kedvezményt adunk.
Így most csak 160 000 Ft. 

FIGYELEM: A korai kedvezmény határideje lejár:


Kérdésed van?

Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-20-842-0139 számon


Fizetési mód

Átutalás

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-842-0139 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút. 64/a 3. emelet 5. csengő: 38

Céginformáció:

Solution Training and Consulting Bt.
1027 Budapest Margit körút 64/A  3/5