Sajátítsd el mélyebben a Theta Healing tudást
és válj igazi mesterré!

Egy hosszú hétvége intenzív tanfolyam, ahol mindent megtanulsz, ami szükséges a hatékonyabb és gyorsabb önmunka folyamathoz. 3 nap alatt sokkal magabiztosabbá válsz az új, és mélyebb Theta Healing technikák alkalmazásában önmagadon és másokon.
Meg fogsz döbbenni az eredményeken!


BUDAPEST| 2019. FEBRUÁR 28-MÁRCIUS 1.

Jelentkezem!

Szeretnél magasabb szintre fejlődni a gyorsabb és könnyebb eredményekért?
Gyakran előfordul veled, hogy kérdéseid merülnek fel az otthoni munka során?
Nem vagy biztos magadban?

Hidd el, nem vagy egyedül vele! Ezen mindannyian keresztül mentünk, akik elkezdtük a technikát, de nem adtuk fel, tovább fejlődtünk, és elértük azt, hogy ma már biztonsággal használjuk a Theta Healing technikát, és bátran segítjük magunkat és másokat vele!

Régóta nem Thétáztál?

Amit itt kapsz, az 15 év spirituális tudása egy tanfolyamba sűrítve.
Ezt elsajátítva segíthetsz másoknak is sokkal gyorsabban, és mélyebben megtalálni és megoldani a problémák gyökerét.

Ez a tanfolyam neked szól, ha:

 • szeretnéd növelni az energiaszinted és a rezgésszinted
 • nem tudod, mire dolgozz magadon, milyen témákon lenne érdemes ásnod
 • nem tudod, mik azok a gyakori blokkok, amiket mindenképp érdemes lenne kidolgoznod ahhoz, hogy gyorsabban elérd a céljaid, és rakéta sebességbe kapcsolj
 • csinálod, gyakorolsz, de sok idő, mert még nem vagy elég gyors/hatékony/ biztos magadban
 • szeretnél magabiztosabbá válni a technikában, és ehhez szeretnéd mélyíteni a tudásod, és szeretnél gyakorlottabbá válni
 • A megszerzett tudást magabiztosabban használnád mások segítésére konzulensként

Fantasztikus dolgok, amiket kapsz, ha velem tartasz:

A mesterré válás útja

Vonz a világ és a Theta Healing mélyebb megismerése? Az alaptanfolyam szinte csak az étvágyadat ébresztette fel? Akkor lásd magad a jövőben egy mesteri szinten. Tanulj, fejlődj, gyakorolj olyan intenzitással, olyan hatékonysággal és olyan sebességgel, mint soha korábban.

Megnövelt önbizalom és önbecsülés

A haladó módszerek elsajátításával sokkal több sikerélményed és eredményed lesz, így növeled az önbizalmad és önbecsülésed. Ez pozitívan hat majd az életed minden területére a karrieredtől az emberi kapcsolataidon át, a pénzügyeidig.

Közösség

Hozzád hasonló önfejlesztő, pozitív és egymást segítő emberek társaságában lehetsz. Itt köthetsz új és értékes ismerettségeket is.

Új szakma, új hivatás

Segítő foglalkozásúaknak kiváló új szakma szerezhető. Terapeuták, pszichológusok, tanárok számára a Theta Healing biztosíthat egy új, piacképes hivatást, amivel nem csak szakszerűen segíthetsz mások életén, de vonzó megélhetési lehetőséget is szerezhetsz.
Így a tanfolyam díja nem kiadás, hanem egy befektetés saját magadba. Ez a befektetés pedig már pár konzultáció megtartásával megtérül.

Ez lesz a tréningen:

 • Megtanulod felgyorsítani a saját fejlődésed, és elmélyíteni az önismereted. Mintha egy személyiségfejlesztő gyorsítósávba kerülnél
 • Megtanulod hogyan találd meg és oldd meg az életedet akadályozó blokkokat gyorsabban és hatékonyabban, mint korábban az ásás technikád tökéletesítésével
 • Megtanulod hogyan válj olyan energikussá, mint, aki egy marathont is lefutna
 • A technikák elsajátításával sokkal jobb emberi kapcsolatokat fogsz tudni kialakítani. Legyen szó családi, baráti, vagy munkahelyi kapcsolatokról
 • Megtanulod milyen érzelmi minták azok, melyeket mindenképp érdemes elengedned, ha boldog életet szeretnél
 • Megtanulod, hogyan szabadítsd fel magad a nehezteléstől, haragtól, bűntudattól és bánkódástól, melyek meggátolnak abban, hogy igazán felszabadult életet élj.
 • Pontosan tudni fogod, milyen hitrendszerek akadályoznak, hogy elérd a vágyott céljaid, és képessé válsz megoldani őket a Theta Healing technika mélyebb elsajátításával
 • Megtanulod hogyan dolgozz másokkal jól és eredményesen Theta Healing konzulensként

Mit profitálhatsz még a módszerből?

Nézd meg videó üzenetemet, hogy még jobban megismerhesd, hogy miben tudok segíteni!

 • Óriási tapasztalat és rengeteg pozitív energia
 • Több, mint 600 pozitív letöltés, amely teljesen megújít energetikailag
 • Megtanulsz 7 ásási technikát, amivel hatékonyan, gyorsan és ügyesen fogsz tudni ásni
 • Végigvesszük a 7 síkot elméletben és gyakorlatban is
 • Kapsz listákat. Például negatív érzelmi listát, vagy a síkokhoz kapcsolódó listát, amiken érdemes dolgozni

Ezt mondták, akik már ott voltak a tanfolyamon:

"Erősödött a hitem, megkönnyíti az életem"

Margit

"Gyakorlatias oktatás (...) Más emberként megyek el, mint ahogy jöttem."

Andrea

"Ha komolyan akarsz foglalkozni Theta Healinggel, akkor minél előbb vágj bele, de ha nem fogsz belefektetni rengeteg energiát, időt és pénzt, akkor nincs sok értelme.

Ezt nem csak másnak, magamnak is mondom, de erről Kolozsi Mariann tud igazán beszélni.

De remélem belevágsz és mindent megteszel az ügy érdekében, mert nagyon megéri, hajrá!"

Zsolt

"Az élmény amikor összeomlasz , kioldasz , és újjászületsz és mindezt néhány órán belül… Na ez az ami semmihez sem hasonlítható ! De ez még mind semmi ahhoz képest , ahogy kifog ez hatni a jelen életem minden területére.

Én most gyakorolni fogom ezt a módszert , mert tudjátok , a gyakorlat teszi a Mestert ! Amint meglesz a kellő tapasztalatom szívesen állok mindazok rendelkezésére akik elérkezettnek látják az időt arra , hogy letegyék végre azokat a tudatos és tudattalan akadályokat , programokat , hitrendszereket , amelyek akadályozzák a pozitív létezésben való megtapasztalást ."

Marika

" Az elmúlt 3 nap elképesztő hatást gyakorolt rám.Az ásásom egy kicsit berozsdásodott, nem ma végeztem az alaptanfolyamot, épp ideje volt felfrissíteni.
Nos.. az elmúlt 3  napban akkora felszabadulásban volt részem, hogy el nem tudom szavakkal mondani!!!Olyan dolgokra jöttem rá, ami a magánéletemet teljesen megvátoztatta és úgy érzem sokkal jobban vagyok. 🙂 Köszönöm Neked, Mariann, nagyon hálás vagyok érte!"

Péter

Miből áll a Theta Healing haladó tanfolyam?

Olvasd el, hogy milyen témákból áll ez az intenzív és szuper pozitív 3 nap

 • Theta Healing kérdezéstechnika

A kérdések pontos átbeszélése, elsajátítása és begyakorlása

 • A különböző ásási technikák elsajátítása és gyakorlása

– hogyan kell félelemre ásni
– hogyan tudod a neheztelés valódi gyökerét megtalálni és megoldani
– hogyan dolgozz betegségre, mire kell figyelned, mik a szempontok a sikeres munkához
– hogyan dolgozz, ha manifesztációs problémák vannak, mi a megoldás
– mit jelent az, hogy genetikai szintű hitrendszer, és hogyan tudod megtalálni
– mi történik, ha történelmi szinten van egy hitrendszer, és mi a megoldás
– hogyan tudsz a Számodra most még lehetetlen, elérhetetlen dolgokon, célokon dolgozni sikeresen

 • Több, mint 600 letöltés

Több száz fantasztikus letöltést kapsz, több, mint hatszázat, ami alapjaiban változtatja meg az Életed, tölt fel energetikailag, és segít egy magasabb rezgésszint és életminőség megtapasztalásához.

 • A létezés 7 síkja részletesen elméletben és gyakorlatban

Létezés Első Síkján megtanulod, hogyan használd mindennapjaid során a kristályokat, ásványokat és fémeket. Képes leszel újraprogramozni és feltölteni őket olyan különleges célokra, mint a gyógyítás, teremtés és védelem.
A Második Síkon szerves anyagokkal dolgozunk, virágokkal, növényekkel.
Innentől kezdve mindig tudni fogod növényeidnek mire van szüksége, hogy még szebbek, egészségesebbek legyenek. Képessé válsz gyógyítani a növényeket.
A Harmadik Síkon tanulod meg az állatok és emberek gyógyítását.
A Negyedik síkon a meghalt őseiddel találkozol, és lehetőséged van egy elhunyt szeretteddel beszélni. Fantasztikus tapasztalás.
Az Ötödik Síkon megtanulod, hogyan kommunikálj angyalokkal és felemelkedett mesterekkel.
A Hatodik Síkon az Univerzum törvényei vannak, mint az Idő törvénye, a Gravitáció törvénye, a Mágnesesség törvénye, Igazság törvénye. Megtanulod használni az Idő törvényét.
Az Hetedik Sík, az utolsó Sík a Feltétel Nélküli Szeretet tere. Megtanulsz rögtön kapcsolódni a Hetedik síkra, gyorsabban, mint eddig bármikor.

 • Kristály gyógyászat

Hogyan tudsz gyógyítani növényeket, állatokat és embereket kristályok segítségével.

 • Spontán gyógyulás

Megismered a spontán gyógyulás, azaz az azonnali gyógyulás alapelveit, és meglátod, hogy mely témakörökön érdemes elkezdened dolgoznod, hogy még jobban megélhesd a képességeid, és kiterjeszthesd a tapasztalataid.

 • “Bébi az anyaméhben” gyakorlat

Megtanulod a “Bébi az anyaméhben” gyakorlatot, mellyel az édesanyád pocakjában töltött kilenc hónap alatt megélt blokkjaidat szabadítod fel. Fantasztikus lehetőség ez a különleges gyakorlat az érzelmi blokkjaid megtisztítására!

 • Vianna Stibal mind a 7 ásási technikája

Vianna Stibal mind a 7 ásási technikájának pontos megismerése és begyakorlása. Roppant fontos része a tanfolyamnak ez, hiszen az ásás technikád a Theta Healing munkád alapja. Itt sajátíthatod el a gyorsabb, hatékonyabb és eredményesebb ásás technikát – és válhatsz sokkal ügyesebb Theta Healerré!

Továbbá megnyílik az utad a Theta Healing képzési rendszerének szuper haladó részeihez

A haladó tanfolyam feltétele több szuper haladó képzésnek, amikre csak ezután leszel jogosult elmenni. Milyen programok nyílnak meg előtted, miután végeztél a haladóval:

Ez a SIKER és célmegvalósítás tanfolyama. Mesterfokon sajátíthatod el, hogy a Theta Healing hogyan segít elérni az álmaidat.

Az igazi fókuszált, mély ásás technika és hatékony munka technikai eszköztárát biztosítja Számodra

A tanfolyamok királynője. Két hét intenzív munka magadon, miközben megismered az emberi szervezet működését és összefüggéseit.

Teremtés és bőség tanfolyam

A tanfolyamok királynője. Két hét intenzív munka magadon, miközben megismered az emberi szervezet működését és összefüggéseit.

Építs ki bizalomra alapuló, támogató kapcsolatokat és dolgozd fel csalódásokat egyszerűen, hatékonyan!


Csatlakozás 2 formában lehetséges a tréninghez, hogy bárki számára megengedhető legyen.

Fizetés egy összegben:

 • Magyar nyelvű Theta Healing haladó tanfolyam munkafüzet.
 • Részvétel a három napos intenzív haladó tanfolyamon, ahol segítő előadó és pozitív/támogató légkör vár
 • Az összes folyamat lépésről lépésre megtanítva átadva folyamatos támogatással.
 • Folyamatos kérdezési lehetőség, ha elakadnál.
 • Érzelmi lista és ásás munkát segítő check lista,amivel könnyebben dolgozol majd magadon és másokon, és gyorsabban mehet a blokkoldás.

Bónuszok:

 • Hozzáférés a zárt Facebook csoporthoz, ahol tovább fejlesztheted a tudásod.
 • Nemzetközileg elismert oklevél, amit a tanfolyam elvégzéséért kapsz.
 • Kényeztető ellátás. Egész napos snack, csoki, tea és kávé fogyasztási lehetőség
 • Ajándék online workshop 15.000 Ft értékben.

Think által meghatározott ára 400$,
ami átszámítva 119.990 Ft.

119.990 Ft

Részt veszek!

Fizetés 2 részletben:

 • Magyar nyelvű Theta Healing haladó tanfolyam munkafüzet.
 • Részvétel a három napos intenzív haladó tanfolyamon, ahol segítő előadó és pozitív/támogató légkör vár
 • Az összes folyamat lépésről lépésre megtanítva átadva folyamatos támogatással.
 • Folyamatos kérdezési lehetőség, ha elakadnál.
 • Érzelmi lista és ásás munkát segítő check lista,amivel könnyebben dolgozol majd magadon és másokon, és gyorsabban mehet a blokkoldás.

Bónuszok:

 • Hozzáférés a zárt Facebook csoporthoz, ahol tovább fejlesztheted a tudásod.
 • Nemzetközileg elismert oklevél, amit a tanfolyam elvégzéséért kapsz.
 • Kényeztető ellátás. Egész napos snack, csoki, tea és kávé fogyasztási lehetőség
 • Ajándék online workshop 15.000 Ft értékben.

Részletfizetés esetén: 2 x 68.995 Ft

Részt veszek!

Ne maradj le, foglald le a helyed!

A képzés időpontja és helyszíne:


Helyszín: Kolozsi Mariann Tréningközpont,
1027 Budapest, Margit körút 64/a 3/5.

Időpont: 2020.02.28-03.01.  [Péntek-Szombat- Vasárnap: 10:00-17:00]

Az előadás közben egy órás ebédszünetet tartunk és több kisebb szünet van a gyakorlatok és előadások között.

Jelentkezés lezárul:

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

Kérdésed van?

Küldd el az info@kolozsimariann.hu-ra!

Jelentkezz még egy tanfolyamra és vidd haza az 50.000 Forint értékű Ajándék csomagunkat!

Válassz a Theta Healing haladó tanfolyam mellé egy másik tanfolyamot, azok közül, amelyek erre épülnek és meglepünk Téged egy AJÁNDÉK csomaggal!

Kéred a teljes csomagot ajándékba?

Akkor jelentkezz egy, a Haladó tanfolyamra épülő képzésre is

Válassz egyet (vagy többet is) ezek közül:

- Game of life tanfolyam

- Life coach képzés

- Dig Deeper tanfolyam

- Intuitív Anatómia tanfolyam

- You and your inner circle tanfolyam

- Teremtés és bőség tanfolyam

Válassz plusz egyet, írd be a jelentkezési űrlap megjegyzés rovatába és megkapod a teljes AJÁNDÉKCSOMAGOT!

Gyakran Ismételt Kérdések

Meddig kell a részleteket befizetni? +

Az második részletnek legkésőbb a tanfolyam előtti napig meg kell érkeznie. A tanfolyamon akkor tudsz részt venni, hogyha az utolsó részlet ki van fizetve.

 

Kapok oklevelet a tanfolyam elvégzéséért? +

Természetesen. A tanfolyam nemzetközileg elismert, így Nemzetközileg elismert oklevelet kapsz a a tanfolyam elvégzéséért.

Hogyan tudok belépni a Facebook zárt csoportba? +

A tanfolyam után e-mailben elküldjük neked azt a linket, ahol a Facebook zárt csoportot el tudod érni.

Mit jelent a kezelési költség részletfizetés esetén? +

A kezelési költség az egy összegben fizetendő árhoz vett 15% felár, amely részletfizetés esetén fizetendő. A fentebb megadott részletfizetési lehetőségben feltüntetett ár már tartalmazza a 15% kezelési költséget így azon felül plusz költség nem terhel.

Cégben el lehet-e számolni a tréning díját? +

Minden gond nélkül, képzést bármilyen vállalkozás el tud számolni, soha senkinek nem volt problémája ezzel. A tréning díjának befizetésekor állítjuk ki a számlát, kérlek, jelentkezéskor számlázási címként azt a nevet és címet tüntesd fel, amelyre szeretnéd hogy a számlát kiírjuk.

Garantált, hogy a tréning végén minden megváltozik? +

Bármennyire is szeretném garantálni, ez a Te hozzáállásodtól függ. Ha valóban szeretnél eredményeket elérni, akkor a tréningen kapott feladatok feldolgozásával és a megújulás, az új életed megengedésével biztos, hogy jelentős lépéseket tudsz tenni az új életed felé. Sőt, ehhez minden támogatást meg is kapsz a tréningen. Kérdezhetsz, megoszthatsz, beszélgethetsz a tréning ideje alatt és utána is.

Mennyi időt kell gyakorlásra szánni heti szinten? +

Attól függ, milyen eredményeket szeretnél elérni. Ha tartós, valódi eredményt szeretnél elérni, akkor már heti 20 perc fókuszált témával való foglalkozás jelentős eredményeket fog hozni az életedbe.

Sok sikert kívánok neked hozzá!
Bármilyen kérdésed van, írj bátran az info@kolozsimariann.hu -ra!

Részt veszek!

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-70-420-5855 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest, Margit krt. 64/a. 3. emelet 5. (kapucsengő: 38)

Céginformáció:

Solution Training and Consulting Bt.
1027 Budapest Margit körút 64/A  3/5