fbpx

csakra tréning

Időpont: 2021. március 28.

Nem árt, ha tisztában vagyunk testünk energetikai rendszerével, így egy kicsit jobban megérthetjük, miért befolyásolja annyi minden az életünket.

A csakrák működése

A csakrák az ember energiamezőjében, étertestében található örvénylő és egymással is kommunikáló energiaközpontok. Találkozási pontok is egyben, amelyek a léthez tartozó tudatossági szintet tükrözik.

A szusumná-nádí a gerincoszlop mentén áramlik, míg az idá-nádí és a pingalá-nádí a szusumná-nádí jobb és bal oldalán spirálisan áramlik, mintegy körbevéve azt. Ezek a csatornák hét helyen keresztezik egymást, amely keresztezések mentén kialakul hét energiaörvény. Ezeket az energiaörvényeket csakráknak nevezzük és energiaközpontként funkcionálnak. . Jelentésük a szanszkrit “cakra” (ejtsd csakra) szóból származik, melynek jelentése kerék, korong.

Elengedhetetlen, hogy megvizsgáljuk, hol tartunk most és mi hozott el idáig.

A csakrák olyan energiatölcsérek, amelyek a környezetből pránát juttatnak a testbe és a párna leadásban is közreműködnek. Ezek az energiaközpontok komolyan befolyásolják a szervezet működését. A durva fizikai testben pedig a csakráknak megfelelő helyen egy-egy szimpatikus ideggóc és egy belső-elválasztású mirigy található.

Erről részletesen fogunk tanulni majd a tréning során.

photo-1535982606227-475c9bf94018

Belső utazás a csakráink világába

Mindenkinek 7 fő csakrája van.

7 testen belüli és 5 testen kívüli, így összesen 12 fő csakránk van. Ezen kívül további 21 mellékcsakránk van, melyek közvetlenül kapcsolódnak egy –egy szerv energetikai rendszeréhez.

Minden lényeges szervünknek tehát van egy mellékcsakrája. Ezeken kívül léteznek még kis- és sejtcsakrák is.

Ebben a tréningben az alap 7 fő csakránkkal foglalkozunk, és sajátítunk el minden olyan tudást ami szükséges ahhoz, hogy tisztítani, gyógyítani, harmonizálni tudjuk és ezáltal energikusak és egészségesek legyünk. Hiszen energetikai lények vagyunk.

Hogyan működik a csakra?

Az indiai filozófia szerint a csakrákon keresztül hullámzik az ember testében az életető energia vagyis a prana. Az életenergiát nemcsak befogadják, hanem módosítják és fizikai síkon transzformálják.

Egy jól működő csakra megtartja az energiát. Ha az energia a csakrákban nem marad meg tartósan, annak több oka lehet. Amikor túlterheltek, stresszesek, feszültek vagyunk, rossz gondolataink vannak, akkor a csakrákat érdemes időközönként feltölteni, harmonizálni, nehogy valamelyik alulműködése egy másik túlműködéséhez vezessen. A negatív irányú hangulatváltozások, minden esetben energiavesztéshez vezetnek, míg a pozitív irányú hangulatváltozások a csakrát energiafelvételre késztetik.

Szabadítsd fel önmagad és a csakráid a blokkok alól!

Minden csakrának elsősorban biológiai funkciója van. A csakra a fizikai test megfelelő testrészének idegeivel áll közvetlen kapcsolatban. Az idegrendszeren keresztül látja el energiával és ezáltal információkkal is a szerveket, végtagokat és a sejteket. Ha a test egy területén – például egy szerv aktivitása által – energiatöbblet keletkezik, akkor a megfelelő csakra a környezetbe vezeti el a fölösleges energiát.

Belátható, hogy ezek bármelyikének nem megfelelő működése – az elszenvedett energiahiány miatt –, felboríthatja az élet egyensúlyát, azaz betegségeket okozhat.

Miért fontosak a csakrák?

A csakrák kiegyensúlyozott működése fontos az egészséges test és elme működéséhez. Ehhez lényeges a csakrák harmonizálása, energetizálása.

Erre a  legmegfelelőbb módszerek a légzőgyakorlat, az ászanák, a relaxáció és a meditáció.

Minden fő csakrának saját szimbóluma van és más elem uralja (föld, tűz, levegő, éter, elme, értelem, hamis egó), amely elemek természete aztán az adott csakrák működésében is megnyilvánul.

Bár a  csakrák léte csak számunkra, nyugatiak számára tűnik misztikus dolognak, de már nálunk is kezdi felismerni a tudomány testünk energiaközpontjainak szerepét az egészség és a jóllét szempontjából.

 Ha az egyes csakráknál nem működik jól az energiaáramlás, az itt lévő blokkok hatással lehetnek egészségünkre, valamint az adott csakrához kapcsolódó életterületekre is. Ezért hasznos tisztítani és energetizálni az egyes csakráink állapotát.

Miben segít a csakra tréning?

Ezzel a csakra tréninggel szeretnék segítséget nyújtani és nagyban hozzájárulni testünk energiaközpontjainak helyes működéséhez, vagyis az egészséges élethez. Mindezt az a tréningen elsajátított tudással, szemléletmóddal, meditációkkal és gyakorlatokkal tesszük lehetővé.

Ez a program minden életkorban üdvös, mert fogantatásunktól életünk végéig folyamatosan változnak, alakulnak csakráink életmódunktól, érzelmi – és lelkiállapotunktól függően.

Szeretnél egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, egészségesebb életet teremteni magadnak? A legjobb helyen jársz!

Lépj be az energiák világába!

7 csakránk testünk 7 energiaközpontja. Ezek az energiaközpontok mindegyike egy-egy életterületet, illetve tudatossági szintet képvisel az életünkben. A velük való munka során felszabadíthatjuk a pangó energiákat és felfrissíthetjük az életterületeink általuk. Tudatosságunk emelésével, csakráink tisztításával, elakadásaink és az összefüggések megértésével, magasabb szintre emelhetjük az életünk és segíti a kiteljesedésünk.

A tréning segít az önismeret mélyítésében, az önszeretet gyakorlásában, az önbizalom erősítésében. A tréning segítésével jobban megismerheted önmagad és ráláthatsz eddig nem látott összefüggésekre az életedben, ha szeretnél és nyitott vagy rá.

„Változtasd meg a rezgésszinted és megváltozik az életed.” Kolozsi Mariann

A csakra tréningen a sokezer éves tudás, a kvanumfizika és az epigenetika legújabb felfedezéseinek lényegét kapod csokorba gyűjtve, érthetően, használható, hétköznapokban működtethető formában.

A tréningen olyan információkat és eszközöket kapsz, melyekkel tudatosan tisztíthatod, töltheted, energizálhatod a csakráid és a tréningen átadott tudás és szemléletmód segítésével jobban fogod érteni életed történéseit, jelenlegi kihívásaid. Elindulsz az úton, nő benned a megértés, bővül a jelenlegi nézőpontod a világról és ha megengeded transzformálhatod, felemelheted az életed egy magasabb minőségbe.

A kérdés: megengeded-e magadnak a változást, a fejlődést, a kiteljesedést?

Minden energia a világunkban.  Életünk minőségét is az energiáink minősége határozza meg. Energiáink minőségét gondolataink és érzéseink és hozott programjaink alakítják. Ezen a tréningen arra is rálátásod lesz, ezek milyen összefüggésben vannak az életedben, az életterületeiden és hogyan tudod magasabb szintre emelni az energiáid.

 

Milyen témákon megyünk végig a 7 energiaközpont tisztítása során?

  1. Gyökércsakra – tisztítjuk és oldjuk az ősbizalommal, bizalommal, biztonsággal kapcsolatos sérüléseket. Testünkkel való kapcsolatunk harmonizáljuk.

Ha volt valaha olyan érzésed, hogy a „világ ellened van, mindenki ellenség, egyedül vagy, senki sem szeret.” Ha nem találod a helyed, az utad. Akkor tarts velünk.

   2. Szakrális csakra – tisztítjuk és oldjuk a negatív, letapadt, blokkoló érzés mintákat. Jobban megérted miért olyan fontos az érzéseiddel dolgozni, harmonizálni őket.

Ha nem bízol a megérzéseidben, csalódsz a kapcsolataidban, sokszor vannak szomorúságot előidéző érzéseid, akkor tarts velünk.

    3. Napfonat csakra – tisztítjuk és oldjuk az önbizalomhiányt, önkételyt, bizonytalanság érzést. A kételkedést, a „nekem nem sikerül semmi, én nem vagyok jó semmire, és a nem vagyok elég jó” mintákat. Erősítjük, hogy megtaláld a saját utad és megismerd az igazi hivatásod, küldetésed.

     4. Szívcsakra – tisztítjuk és oldjuk a szeretet sérüléseket, önszeretet hiányt, önbántást. Megtapasztaljuk a feltétel nélküli szeretetet és megtanuljuk áramoltatni. Elengedjük a „nem vagyok szerethető, engem nem szeret senki és a mindeni más boldog csak én nem” mintákat.

Aktiváljuk a szeretet áramoltatásának képességét és újraindítjuk az életedben.

     5. Torokcsakra – tisztítjuk és oldjuk a „nem tudok nem-et mondani, nem tudom felvállalni magam, nem tudom meghúzni a határaim” mintákat. Elengedjük a „képtelen vagyok erre és a nekem ez nem fog sikerülni” mintákat. Harmonizáljuk a kommunikációt az életterületeiden, hogy az újra a szeretet megnyilvánulása lehessen az életedben

     6. Harmadik szem csakra – tisztítjuk és oldjuk a hazugságokat, téves nézőpontokat, illúziókat és fátylakat az életedben. Elengedjük a „nem látok tisztán, a nekem ez nem lehetséges, a nem akarom látni inkább elmenekülök, nem tudok tisztán gondolkodni” mintákat.

Aktiváljuk hogy képes legyél tisztán látni a saját életeddel kapcsolatban és megengedd magadnak a sikert.

    7. Koronacsakra – tisztítjuk és oldjuk a „rengeteg problémám van, nincs egy nyugodt percem, nincs időm önmagamra” mintákat. Harmonizáljuk az egység mintádat önmagaddal és a világgal és megtapasztalod a jelenlét élményét.

A program segítségével kialakíthatsz egy szeretetteljes, mély kapcsolódást önmagaddal.

Készen állsz a fejlődésre?

“Ez a transzformációs tréning életmegváltoztató tapasztalás lehet számodra, ha IGEN-t mondasz önmagadra és megengeded magadnak a változást.” Kolozsi Mariann

Mi lesz a tréningen?

A tréningen kapsz egy struktúrált, könnyen érthető és logikus tudást, amivel átlátod és megérted a csakráid működését és működési mechanizmusát.

Átvesszük a csakrákhoz tartozó fő témákat, hitrendszeri elakadásokat, blokkokat is, és megoldási javaslatot is kapsz.

Minden csakráról részletes leírást és tudást kapsz a legfontosabb tudnivalóival és jellemzőivel.

Szó lesz arról, hogy mi az ami támogatja és a mi az ami gátolja a csakráid harmonikus működését. Látni fogod a jeleket, fel fogod ismerni az energiahiányt vagy épp többletet az átadott szemléletmód és tudás alapján. Így a későbbiekben is egyszerűbben tudod fenntartani az egészséged.

 

A női minőség pedig minden nőben ott van. Ez a normális működésünk. Neked is!

A program előképzettséget nem igényel, mindenki számára nyitott, csak facebook hozzáférésre van szükséged.

Ha nem tudsz élőben velünk lenni, elérhető tesszük számodra a felvételt.

A csakráink képesek megmutatni az elakadásainkat az életünkben.

Minden csakra más és más témát ölel fel az életünkben.

Nem csak a problémát tárja elénk, de tudatos odafigyeléssel megmutatja számunkra a megoldást, az új lehetőségeinket is. Ebben szeretnék segíteni neked ezzel a tréninggel, hogy még tudatosabb és intuitívabb lehess az életedben, ha szeretnéd.

Hozd harmóniába a csakráid!

Miről lesz szó a csakra tréningen?
Végigmegyünk mind a 7 csakrán egyenként elejétől a végéig.
– Minden csakránál átnézzük, miért felelős a csakra, mi tartozik hozzá.
– Megnézzük, milyen blokkok vannak az egyes csakráknál, milyen hatással vannak ezek a blokkok.
– Ezeket a blokkokat oldjuk, a csakrákat kitisztítjuk és újra energizáljuk, feltöltjük őket.

Ez nem csak aktuálisan hanem megelőzés jelleggel is nagyon hasznos.

Ha a 7 csakra harmóniába kerül, azzal te magad is megtisztulsz.

Engedd be a harmóniát az életedbe!

49 990 Ft

Milyen előnyei vannak az ONLINE programnak?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Írj nekünk E-mailt, ha elakadtál és mi segítünk!

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.