fbpx

theta healing alaptanfolyam

sajátítsd el a theta healing alapjait online, egy hétvége alatt!

Mi az a Theta Healing alaptanfolyam?

Szuperintenzív, gyakorlatias önismereti és meditációs tréning -felesleges rizsa nélkül- az életminőséged emelésére.
Hogyan legyen nagyobb önbizalmad, szabadulj meg a megfelelési kényszertől és találd meg a megoldást a most még megoldhatatlannak tűnő problémáidra?

A tanfolyam célja jó hangulatban, egyszerűen és érhetően megmutatni a tudatalattid működési elvét. Megvilágítani hogyan tudod elérni a céljaidat, nagyobb önbizalomra, bőségre és boldogabb párkapcsolatra szert tenni.

A tanfolyam pörgős, tanulságos, tele van “aha” élményekkel. Olykor humoros, így garantáltan nem fogsz unatkozni. Gyakorlatorientált, így saját élményen keresztül tapasztalsz és sajátítod el a tudást

Ha tudod a működési elvet, meg is tudod valósítani az életedben!

Milyen területeken fejlődhetsz a Theta Healing segítségével?

Emberi kapcsolatok

A technika segít, hogy megértsd embertársad nézőpontját, azonosulj vele és támogató közösséget hozzon létre a környezetedben, akik feltöltenek és nem lehúznak.

Párkapcsolat

A párkapcsolatban  különösen nehéz, hogy megértsük partnerünket és helyes kommunikációt alkalmazzuk. A Theta Healing segítségével megértheted a párod cselekedeteit és harmonikusabb párkapcsolatban élhettek.

Önbizalom

A 21. század vívmányai jelentősen megnövelték az önbizalomhiányt az emberekben és talán benned is. Nem tudunk kiállni magunkért, nem tudunk kapcsolatot létesíteni, meglépni dolgokat. Ezt orvosoljuk a technika segítségével.

Egészség

Az életben aligha van fontosabb, mint az egészség. Gyakran a gyötrő stressz, de egyéb örökletes probléma okozza ezeket az egészségügyi elakadásokat. A technika segítségével feltárhatod a probléma lelki eredetét és elengedheted őket.

Hivatás

Elismerésre vágysz? Vagy előléptetésre? Fizetésemelésre? Ne hagyd, hogy a félelem úrrá legyen rajtad. Fejleszd magad és engedd hogy az új kisugárzásod és szemléletmódoddal ezt megteremthesd magadnak.

Kolozsi Mariann

Egy spirituális rizsa nélküli, valódi önfejlesztésen alapuló meditációs módszer azoknak, akik szeretnék gyorsabban elérni a céljaikat és felgyorsítani a személyes fejlődésüket, amely életük minden területére hatással van.

Nézd meg a visszajelzéseket!

Az alábbi kérdéseidre biztosan választ kapsz a tanfolyamon:

Hogyan működik a tudatalatti és ez milyen hatással van az életemre?

Hogyan tudok megszabadulni a megfelelési kényszertől, önbizalomhiánytól, szorongástól, aggódástól?

Hogyan tudom megváltoztatni a negatív érzéseimet és gondolataimat?

Hogyan tudom könnyebben elérni a céljaimat?

Hogyan tudom kezelni a stresszt?

Hogyan tudok boldogabban élni a párkapcsolatomban?

Mi a titka egy boldogabb életnek?

Hogyan tudok Theta Healing meditációt csinálni egyedül?

Hogyan alakulnak ki a betegségek és problémák az életünkben? Mi a megoldás?

Mire érdemes figyelni, milyen ötletek, tippek vannak, amikkel lerövidíthetem az utat?

Ez vár rád a tanfolyamon...

Így épül fel a tanfolyam tematikája.

A tudatalattid működési elvének megértése

A tudatalatti komplex összetételű, de könnyen megismerhető. A tanfolyam során megismerheted ezt a működési elvet.

Negatív gondolataid, érzéseid megváltoztatásának módja

Ezzel teljesen elengedheted azokat az éréseket, amik gátolnak abban, hogy boldogabb legyél.

A gondolataid, érzéseid honnan származnak és mire vannak hatással?

Örökölt családi minta? Egy lelki trauma a munkahelyeden vagy a párkapcsolatodban? Számos területen történhet törés az életedben és ezeket tárjuk fel a tanfolyam során.

Elsajátítod, hogyan tudod kiegyensúlyozni a lelkiállapotod

Megtanulod elengedni a szorongást, stresszt, aggódást és a félelmeket.

Theta Healing alapjainak elsajátítása

Megismered a pontos meditációs és blokkoldási folyamatod és elsajátítod, hogy otthon, kényelmesen is bármikor gyakorolhasd magadon.

Intuitív képességek aktiválása

Ismerős érzés, mikor a "megérzésed súg valamit?" Ezeket erősítjük a tanfolyam során.

Manifesztálás-teremtés elsajátítása

Elengedted a blokkokat, de hogyan tovább? Engedd be a jót. A boldogságot, a bőséget, az egyensújt, vagy amire szükséged van.

Ezt mondták, akik már ott voltak a tanfolyamon:

A theta healing tanfolyam nagyon nagy hatást gyakorolt rám, azóta minden nap meditálok, sokkal könnyedebb, lazább, bátrabb, jókedvűbb, felszabadúltabb vagyok. Egy szóval imádom. 😍
Tóth Brigitta
"Nagyon vártam a Theta Healing alap kurzust. Egy olyan csodát kaptam, ami minden várakozásomat felülmúlta. Nagy nagy köszönet érte Neked Mariann, hogy egy igazán élvezetes, minden percében értékes tanfolyam keretében ismertettél meg ezzel a "csodával".... Egy olyan módszert kaptam a kezembe, ami az életemben előforduló nehezebb élethelyzeteket, vissza-vissza térő problémákat más szemmel segít nézni és kezelni. Minél több magamban történő ásás, belső barangolás, tudom, hogy segíteni fog, hogy az ember rákényszeredjen saját magával, saját rossz berögződött érzéseivel szembenézni, elengedni azokat, és a helyére új pozitív érzéseket teremteni... és az új érzések szerint élni az életét..... Hát kell ennél nagyobb csoda??? Nagyon örülök, mert nagyon klassz társaság jött össze, és nagyon családias volt a hangulat. Köszönöm még egyszer!"
Edit
Szia Mariann! Most a beszélgetésünk utan fedeztem fel, hogy kezd eltűnni egy szemolcs a karomrol, feleakkora mint tanfolyam elott volt, es a lanyom most mondja, hogy eltűnt a talpan levo nagy szemolcs ami ket eve ott van es nem tudta kiirtani semmi. Itt ugralok oromomben es Úristen ez hihetetlen, hogy ennyire gyors és látványos a javulás 🙂🥰 Ha nem latom a sajat szememmel, el sem hiszem 🙂 Nagyon jó volt az alaptanfolyam 🥰 köszönöm
N. Szilvia
„Hidd el, ha már itt vagy akkor megtetted az első legfontosabb lépést magadért. Ne félj, csak higgy magadban. Ne akarj mindent egyszerre, úgyis be fog jönni minden a maga idejében. Ne lepődj meg, ha olyan blokkot oldasz fel, ami igazából nem is ásásod témája. Ez a legjobb. Ekkor jön a legjobb és legnagyobb felismerés. Legalábbis az én tapasztalatom szerint. Használd ki az időt amíg a Központban vagy, mert itt kezdődnek a csodák!”
Anna
“Én nem mondom, hogy magunkon dolgozni könnyű dolog, de azt érzem, hogy érdemes, mert ha megtapasztalod milyen, tudni fogod milyen végre az a felszabadulás, amiről álmodtál, amikor az energiádat valóban az álmaidra fókuszálhatod. A szeretteiddel lévő gondokat megoldhatod, és rájössz, hogy a félelmeid egyszerű félreértéseken alapulnak, és ez tartott vissza eddig attól az élettől, amilyet mindig is akartál. Érdemes ezen az úton haladni? Én azt gondolom, hogy IGEN ! Ami nekem az ásások során átjött, amit éreztem, hogy ez működik, azt a tanfolyam letisztította, helyre rakta. Tudni akartam hogy működik, és használni, mert érzem, hogy ez az a módszer, amit nagyon régóta keresek.”
H. Kriszti
Nagyon sok energiát adott, annyira megfogott, hogy megyek haladóra is.
P. Nóra
Németországból
“A Theta olyan folyamatokat indított be nálam, amik egy két éve stagnáló helyzeten segítettek megoldást találni. Ráadásul rávilágított arra is, hogy felelősséget tudok vállalni olyan dolgokért és helyzetekért, amiket eddig passzív szereplőként éltem meg. Ezzel együtt azt is tudom most már, hogy mindig van lehetőségem megoldást találni és újra megélni a feltétlen szeretetet.”
K.Kriszti
“Szeretném megosztani Veletek az örömömet! 2009-ben endometriosist (nőgyógyászati daganat) diagnosztizáltak nálam, sajnos nagyon előrehaladott állapotban. Azonnal meg is műtöttek, de a súlyossága miatt az endometriosis csomó 50%-át tudták csak eltávolítani, mert a többi rész összenőtt a méhemmel és a beleimmel. Azóta (7 éve) folyamatos kontroll vizsgálatok és gyógyszeres kezelések sorozata, hogy féken tartsák a növekedését. 2016 áprilisban voltam vizsgálaton, 16×6 mm-es csomót láttak. 2 hónap múlva, júniusban, elmentem Mariannhoz egy Theta Healing Alaptanfolyamra. Ezt követően otthon szorgalmasan dolgoztam magamon. Endometriosisra 3-4 alkalommal! Július 23.-án, vagyis csupán 1 hónap múlva mentem a haladóra, ahol azt az “infót” kaptam egy meditációban, hogy meggyógyultam. Ettől persze hirtelen pici sokk hatás alá kerültem és Mariann azt javasolta menjek el dokihoz, mert addig úgyse hiszem el, hogy spontán meggyógyultam. A mai napon (augusztus 8) megtörtént a kontroll vizsgálat. A diagnózis a következő: A méh környezetében kóros eltérés NEM látható, a korábban (áprilisban) a bélszakaszon leírt megvastagodás jelenleg NEM ábrázolódik. Leírhatatlanul boldog vagyok! Remélem ez mindenkinek elég motiváció ahhoz, hogy dolgozzon magán! Hálásan köszönöm Mariann! Köszönöm Teremtő! Köszönöm Theta Healing!”
Niki

Mit tartalmaz a részvételi díj?

Alapok:

 • Magyar nyelvű Theta Healing alaptanfolyam munkafüzet.
 •  Részvétel a kétnapos intenzív alaptanfolyamon, ahol segítő előadó és pozitív,támogató légkör vár
 •  Az összes folyamat lépésről lépésre megtanítva átadva folyamatos támogatással.
 • Folyamatos kérdezési lehetőség, ha elakadnál.
 •  Hozzáférés a zárt Facebook csoporthoz, ahol tovább fejlesztheted a tudásod.
 • Nemzetközileg elismert oklevél, amit a tanfolyam elvégzéséért kapsz.

Bónuszok:

 • 2db ajándék Online Workshop (Önbizalom és egy – az önfejlesztésedhez kapcsolódó- témában), melyek értéke 30.000Forint.
 • 20.000 Ft kedvezmény az Önszabotázs online tréningre
 • Koránkelő kedvezmény a Haladó tanfolyamra, azaz 31.000 Ft értékű kedvezményt kapsz. (ez az ár jelenleg is fel van tüntetve az oldalon)

  BÓNUSZOK ÉRTÉKE ÖSSZESEN: 61.000 Ft

Foglald le a helyed most!

Theta Healing alaptanfolyam időpontja:

2021. Április 30 – Május 2.

Theta Healing alaptanfolyam helyszíne:

 

Online, konferenciateremben

Akció!

Theta Healing alaptanfolyam

99 990 Ft

Ismételnél? Írj egy e-mailt, hogy ismételnél és csatlakozz 60.000 Forintért!
( A korábbi Alaptanfolyam elvégzését bizonyító oklevél bemutatása szükséges, különben nem érvényes a jelentkezés! )

Milyen előnyei vannak az ONLINE programnak?

Következő időpont

2021. Április 30 - Május 2.

nap
óra
perc
másodperc

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Írj nekünk E-mailt, ha elakadtál és mi segítünk!