fbpx

Theta Healing Alaptanfolyam és a stressz

Egyik tanítványom, aki elvégezte a Theta Healing alaptanfolyamot, arról számolt be nekem, hogy még saját maga számára is hihetetlen néha, hogy milyen nyugalommal és békével fogadja és éli meg életének nyugtalanító, stresszes perceit.

Ő, aki korábban csupa aggódás és izgalom volt, mindig valami miatt stresszelt, és folyton azt figyelte, mi miatt tud idegeskedni, most nyugodt és kiegyensúlyozott.

Stresszre okot adó események most is vannak az Életében, de az ő hozzáállása átalakult az Élete eseményeihez – és ezzel az Élete is gyökeresen megváltozott. Érdekes felismerés volt számára, maga is meglepődött rajta, de örömmel nyugtázta, hogy már korántsem olyan ideges és stresszes, mint korábban.

A Theta Healing elhozza a nyugalmat és a békét az Életedbe, ha megengeded. Ez a saját és több kliensem, tanítványom tapasztalata.

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Ez a cikk is érdekelhet:

Fáklya Rádióban jártam: Dolgozzunk Magunkon

Hihetetlen élmény volt a Fáklya Rádióban  élőben megosztani a tapasztalataimat és a tudásomat az önfejlesztésről és arról, hogyan dolgozzunk magunkon. A rohanó 21. században méginkább nagyobb szükség van arra, hogy

Ne bízd a véletlenre a vállalkozásod sikerét

Marina Története… [Legyél A Vendégem! ]

Marina már régóta foglalkozik önfejlesztéssel, bátran (és büszkén) mondhatom, hogy hatalmas lépéseket tett meg, hogy eljusson egészen idáig. Marina beleegyezett abba, hogy a vendégem lesz és a következő interjúban az