fbpx

theta healing díjmentes előadás

ismerd meg te is a theta healing technikát!

Következő időpont: Március 9.

A korábbi felvételek regisztrációt követően elérhetőek

Szemezel már egy ideje a tréningjeimmel, de bizonytalan vagy, hogy neked való-e? Szívesen megnéznél egy előadást díjmentesen, hogy pontosan tudd, hogy mi ez? Akkor ezt a nyílt napot neked találtam ki.

Ezt mondták akik már ott voltak az előadáson...

Ismerd meg kezdö önfejlesztöként a lehetöségeidet!

Tudd meg, hogyan tudod hatékonyan fejleszteni saját magadat. Sajátítsd el az alap nézőpontokat egy este alatt! Ezen az estén elsajátíthatod a szemléletmódot, amivel gyorsabban tudsz haladni, mint eddig hitted!

Tedd rá a kezed a tudásra!

Sajátíts el új hivatást, találd meg az igazi életcélod! Megtanulhatod, hogyan bánj emberekkel segítőként miközben saját magad is  fejleszted!

Az alkalmazotti jogviszony és a felelősségvállalás

Ez az előadás neked szól, ha:

  • Mindig is fejleszteni akartad magad, csak nem tudtad hogyan kezdd el
  • Kérdéseid vannak és szeretnél választ kapni rájuk.
  • Szeretnél személyesen kérdezni és megismerni engem.
  • Szeretnél hatékony, bevált technikákat megismerni, hogy kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbbet.
  • Kíváncsi vagy az önfejlesztés legmodernebb lehetőségeire, amivel a legrövidebb idő alatt érheted el a céljaidat!
pexels-photo-213775

Miről lesz szó az előadáson?

Olvasd el, hogy milyen témákba kaphatsz betekintést a nyílt napon.

Átbeszéljük, milyen családi mintákat örökölhetünk, mit érdemes tudni róla.

Megismerheted, hogy milyen hatása van az életedben és hogyan tudod feldolgozni.

Bemutatom, mi az a Theta Healing és hogyan működik a technika.

Megismerheted, hogyan engedd el a blokkokat.

A nyílt nap végén rövid kérdezz-felelek lesz, ahol felteheted minden kérdésedet!

Rólam

_K000484

Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt években több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Gyere el a tanfolyamomra és bizonyosodj meg róla személyesen!

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Ismerjük meg egymást és derítsük ki miben tudok segíteni!

  • Nagyobb önbizalomra és önbecsülésre vágysz?
  • Meggyógyítanád lelki eredetű betegségeidet
  • Szeretnél boldog párkapcsolatot
  • Elakadtál a karrieredben?
  • Hatékony stresszkezelő meditációt keresel?

A jó hírem, hogy a Theta Healing és Life Coaching módszereim 2012 bizonyítanak és ezidő alatt már több, mint 5000 ügyfelem fenti problémáin segítettek.

Gyere el a nyílt napra és ismerkedjünk meg! 

Foglald le a helyed most!

Theta Healing nyílt nap díja:

Díjmentes, de regisztrációhoz kötött

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Írj nekünk E-mailt, ha elakadtál és mi segítünk!

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.