Tízmilliószoros napi

meditáció és workshop

2019. február 19. (kedd) 18:00 - 20:00

Ezeken a napokon minden gondolatod, szavad, tetted és ennek következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád.  Ennek elősegítése céljából ilyenkor Tízmilliószoros Teremtő meditációt tartunk.
Most októberben fókuszban a párkapcsolati energiák lesznek.

Mi az a tízmilliószoros nap?

A tibetiek hite szerint a Föld egy évben négyszer olyan energia sugáron halad keresztül, amely a teremtő energiákat a tizmilliószorosára emeli. Ilyen napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Ezt alkalmazhatod pozitív, előremutató, fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, és szeretettel teljes szándékokra.

De vigyázz, mert az ellenkezőjére is egyaránt igaz. Éppen ezért a változásért lépj túl a visszahúzó vagy negatív gondolatokon, érzéseken, és teremts helyette új, boldog, szeretettel teli világot magadnak.

Ezeken a napokon minden gondolatod, szavad, tetted és ennek következményei tízmilliószorosan hatnak, és hatnak vissza rád.  Éppen ezért ezeken a napokon Tízmilliószoros Teremtő meditációt tartunk.

Kiknek való a tízmilliószoros nap:

 • Minden tudatos léleknek, aki szeretné elősegíteni életét a Tízmilliószoros nap energiáival
 • Ha szeretnél túllépni a visszahúzó és negatív gondolataidon
 • Ha nincs párkapcsolatod, de szeretnél
 • Ha nem jó a párkapcsolatod minősége
 • Ha szeretnél tenni a párkapcsolatodért

Az esemény házigazdája

Kolozsi Mariann
Theta Healing® tanár és Business Coach

Szia!
Kolozsi Mariann vagyok és 2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin. Legyen szó egy bizonytalan, útkereső fiatalról vagy egy sikeres üzletemberről. A test és lélek egyensúlyával, egészséggel, karrierrel és párkapcsolattal összefüggő problémák mind visszavezethetők lelki okokra. Ezeket a Theta Healing és Life Coaching technikákkal segítek feltárni és megoldani.

Az elmúlt 6 évben több, mint 1 000 embernek volt lehetőségem személyes segítséget adni. Az online anyagaimat pedig mára több, mint 100 000-en tekintették meg. A módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek már sikeres megoldásokat találni. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről.

Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszközt adok a kezedbe, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.

Gyere el a tanfolyamomra és bizonyosodj meg róla személyesen!

Itt találkozhattál velem eddig:

Miről lesz szó a workshopon:

 • Párkapcsolat, bőség, teljesség, kiteljesedés
 • Hogyan élj bőségben párkapcsolattal és anélkül!
 • Mit jelent az igazi bőség, hogyan valósítsd meg az életedben, mi kell hozzá
 • Új nézőpontok kapsz, amivel egyértelműek lesznek az eddigi zsákutcáid, és innentől fogod tudni hogyan csináld!

A workshop végeztével javul a párkapcsolatod/házasságod minősége.
Több résztvevővel előfordult már, hogy a kapcsolatába visszatért a szerelem, a szikra, a tűz,  mert újraéledt a kommunikáció, az érdeklődés egymás iránt.
A hétköznapjaid nyugodtabbak, békésebbek lesznek. Eltölt majd az elégedettség és boldogság érzése.
Ne csodálkozz, ha ezután beköszönt a szerelem az életedbe.

Nézz bele hogy zajlik nálunk egy tanfolyam

 • Időpont:

  2019. február 19. (kedd) 18:00 – 20:00

Töltsd ki a lenti űrlapot és jelentkezz!

Évente csak 4 tízilliószoros teremtő nap van. Ne maradj le róluk!

Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!
Ez egy soha el nem évülő tudás, amiből életed végéig profitálhatsz.

Részvételi díj:

9 990 Ft.

Fizetési mód: átutalás


Az eseményig hátralévő idő


Kérdésed van?

Írj az info@kolozsimariann.hu címre vagy
hívj a 06-20-842-0139 számon

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.

Kapcsolat:

Email: info@kolozsimariann.hu
Tel: +36-20-842-0139 (hétköznap 10-17 között)
Cím: 1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38

Céginformáció:

Solution Training and Consulting Bt.
1027 Budapest Margit körút 64/A  3. emelet 5.  csengő: 38