fbpx

tízmilliószoros napi meditáció

online - otthonról, kényelmesen!

Mi az a tízmilliószoros nap?

A tibetiek hite szerint a Föld egy évben négyszer olyan energia sugáron halad keresztül, amely a teremtő energiákat a tizmilliószorosára emeli. Ilyen napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Ezt alkalmazhatod pozitív, előremutató, fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, és szeretettel teljes szándékokra

De vigyázz, mert az ellenkezőjére is egyaránt igaz. Éppen ezért a változásért lépj túl a visszahúzó vagy negatív gondolatokon, érzéseken, és teremts helyette új, boldog, szeretettel teli világot magadnak.

Ezeken a napokon minden gondolatod, szavad, tetted és ennek következményei tízmilliószorosan hatnak, és hatnak vissza rád.  Éppen ezért ezeken a napokon Tízmilliószoros Teremtő meditációt tartunk.

 
10 tipp a sikeres önfejlesztéshez

Kinek való a Tízmilliószoros nap?

Minden tudatos léleknek, aki szeretné elősegíteni életét a Tízmilliószoros nap energiáival

Ha szeretnél túllépni a visszahúzó és negatív gondolataidon

Ha szeretnél nagyobb bőségben élni

Ha javítanál a munkahelyi helyzeteden

Ha szeretnél tenni a bőségért az életedben

Miről lesz szó a workshopon?

Erre számíthatsz a Tízmilliószoros napon

A negatív munkahelyi kapcsolatok kikészítették

Nagyobb sikereket érhetsz el a munkahelyeden, vállalkozásodban.

Ne csodálkozz, ha ezután beköszönt a bőség az életedbe.

A workshop végeztével megváltozik a fogalmad a bőségről.

Az igazán jó konzulens bárkivel képes együtt dolgozni

A hétköznapjaid nyugodtabbak, békésebbek lesznek. Eltölt majd az elégedettség és boldogság érzése.

Mi vár rád az online Tízmilliószoros napi worksopon?

A workshop 2 részből tevődik össze

1.rész

Az első részben beszélünk a bőségről, a megengedésről, befogadásról, önszabotázsról. Ez segít felismerni a saját mintáinkat, berögződéseinket. Ezeket összegyűjtjük közösen és megválaszolom a közben felmerülő kérdéseiteket a témában.

2. rész

A második részben a jelenleg leghatékonyabb mediátciós tudatalatti blokkoldó techikával, Theta Healing meditációval oldjuk az összegyűjtött bőséget akadályozó blokkokat. Megteremtjük életünkbe azt a bőséget, amire vágyunk életünk minden szintjén és területén.

A program előképzettséget nem igényel, mindenki számára nyitott, csak facebook hozzáférésre van szükséged.

Ha nem tudsz élőben velünk lenni, elérhető tesszük számodra a felvételt.

Következő időpont

2021. Február 27.

nap
óra
perc
másodperc

Foglald le a helyed most!

Tízmilliószoros napi meditáció díja:

14990 Forint

VIP klubtagként bizonyos hónapokban kedvezménnyel veheted igénybe! >> Használd a kupon kódot

Szeretnél klubtag lenni? Kattints ide és regisztrálj most!

A workshop Facebookos helyszínéről 1-2 nappal a programot megelőzően tájékoztatunk! ( A program online lesz!)

Milyen előnyei vannak az ONLINE programnak?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Írj nekünk E-mailt, ha elakadtál és mi segítünk!

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.