fbpx

Transzformáld az életed!

Online

Úgy érzed itt az ideje, hogy teljesen áttranszformáld az életed?

Nem látod a megfelelő irányokat? Gyorsabban haladnál a céljaid felé? Végre kiteljesednél  és haladnál az álmaid felé?

 

Szuperintenzív, megoldás-orientált tréning, amivel könnyedén elindíthatod és transzformálhatod az évedet olyanná, amilyenre mindig is vágytál!

Neked való a Transzformáld az életed! tréning?

Igen, ha...

Úgy érzed itt az ideje, hogy magadba nézz és átgondold jó irányba haladsz-e

Úgy gondolod, erősebbnek kellene lenned nőként és erősebb önbizalommal kell rendelkezz

Nem tudod, milyen célt tűzz ki és keresed, mi a te igazi utad

Úgy érzed nincs igazán harmóniában az életed és szeretnéd elérni

Amiért érdemes részt venned a tréningen...

A Transzformáld az életed tréning után új életet kezdhetsz!

A Transzformáld az életed! tréning célja, hogy elérd mindazon célokat amiket kitűztél, mindezt boldogságban, szeretetben, harmóniában.

Hogyan segít Neked a Transzformáld az életed! tréning?

A tréning során körbejárjuk, hogyan indíthatod jól az évet és hogyan engedd akadályozó tényezőket

 • 1

  Nézz magadba!

  Körbejárjuk, hogy mire fontos odafigyelned az önismeretedben és hogyan fejlődhetsz benne

 • 2

  Legnagyobb terhek nőként

  Nehéz minden nap megfelelni: mártírság, feláldozni magam a családért, nőként mindenről le kell mondani, nincs időd magadra, vagy szétszakadás a munka és a gyereknevelés között. Ezt is körbejárjuk a tréning során.

 • 3

  Tüzd ki a céljaidat!

  A monoton hétköznapokban gyakran elfelejtjük, milyen célt is tűztünk ki magunk elé. Ideje, hogy felelevenítsük és elérjük az álmainkat!

 • 4

  Boldogság. Szeretet. Harmónia.

  A folyamatos pörgés közben elfelejtünk hálásnak lenni, feszültek vagyunk és elillan a boldogság, szeretet és főként a harmónia. A tréning során megtanulhatod, hogyan tartsd fenn a harmóniát az életedben.

Miért fontos, hogy transzformáld az életed?

Fontos, hogy felismerd és meghatározd a valódi, szívből jövő céljaidat (nem mások elvárásait). Csak a társadalmi elvárások és megfelelési kényszer levetkőzése után lehetsz biztos abban, hogy magadért dolgozol és nem másokért.
E mellett fel kell oldanod azokat a blokkokat, akadályokat, amelyek esetlegesen a kitűzésre váró célok megvalósításában megakadályozhatnak.

A tréningemen ebben segítek mindenkinek.
Mindez egy pozitív, vidám közösség tagjaként, ahol lehetőséged lesz arra, hogy Te határozd meg, finomítsd és kristályosítsd tovább azt az esszenciát, amitől igazán sikeresnek érezheted magad!

 

A tréninghez való csatlakozás 2 formában lehetséges:

Fizetés egy összegben:

Részvétel a tréningen, ahol támogató előadó – Kolozsi Mariann és pozitív, támogató légkör vár

Széleskörű tudásanyag arról, hogyan transzformáld az életed!

Folyamatos kérdezési lehetőség

Életedet megváltoztató gyakorlatok és tapasztalatok.

A tréning díja:

39.990 Ft

Fizetés 2 részletben:

Részvétel a tréningen, ahol támogató előadó – Kolozsi Mariann és pozitív, támogató légkör vár

Széleskörű tudásanyag arról, hogyan transzformáld az életed!

Folyamatos kérdezési lehetőség

Életedet megváltoztató gyakorlatok és tapasztalatok.

A tréning díja:

2 x 22.995 Ft

Ne maradj le, foglald le a helyed!

Kötetlenül elérhető

 Online, Zárt csoportban

Mit kapsz, ha eljössz, és mennyibe kerül mindez?

Mennyit ér neked, ha boldog párkapcsolatban élsz és nem állandó veszekedésben, félreértésben és önbizalmat romboló kapcsolatban?

– Mennyit ér, ha egészséges, erős önbizalmad van nőként, ismered az értékeidet és ki tudsz állni magadért?

– Mennyit ér, ha pozitív, sikeres mintát adsz át a gyermekeidnek, és boldog, kiteljesedett életet éltek mindannyian?

– Mennyit ér, ha végre megszületik a régen várt gyermeked, miközben az orvosok szerint meddő vagy, és megszűnnek az állandó nőgyógyászati problémáid és újra élvezheted az életed?

Megfizethetetlen!

Ugyanakkor több százezer és több millió forint, ha ezeket ERŐBŐL próbálod megoldani – és lehet, hogy el sem éred a célod (egy válás, egy lombikprogram nagy anyagi teher).
Ügyfeleim közül többen százezreket, és vannak, akik milliókat költöttek segítőkre, tanfolyamokra, mielőtt eljöttek hozzám és megtalálták a működő megoldást a problémájukra. Közös együttműködésünk és a Kolozsi Mariann Tréningközpontban töltött idejük többszörösen megtérült.

Egy kismama megosztotta velem, hogy mielőtt hozzám eljöttek, egy ház árát, több, mint 20 millió forintot költöttek a lombik programban beültetésre, különböző kezelésekre, tanfolyamokra. Közös munkánk eredményeként természetes úton megfogant kisfia, és azóta boldog családként élnek. Ehhez “csak” a lelki blokkokat és a félelmeit kellett elengednie az anyasággal kapcsolatban.

A tréning díja 39.990 Ft

Egy 60 perces egyéni konzultáció velem 40.000 Ft -> azaz 1db egyéni konzultáció díjából elvégezheted a tanfolyamot, amivel megszerzed azt a tudást és információt, amivel kezedbe veheted az életed.

 

Ez a tréning nem kerül százezrekbe és milliókba, mert célom, hogy ezt a tudást minél több emberhez eljuttassam, és minél többen éljék azt az életet, amit szeretnének és megérdemelnek.

 

Ha mi boldogok vagyunk nőként, a párunkra és a gyermekeinkre is boldogabb jövő vár.

 

Töltsd ki az űrlapot a jelentkezéshez!

A jelentkezést követően küldünk egy automatikus visszaigazolást és
elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat is.

 

Kérdésed van?

Küldd el az info@kolozsimariann.hu-ra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az második részletnek legkésőbb a tanfolyam előtti napig meg kell érkeznie. A tanfolyamon akkor tudsz részt venni, ha az utolsó részlet is ki van fizetve.

A kezelési költség az egy összegben fizetendő árhoz adott 15% felár, amely részletfizetés esetén fizetendő. A fentebb megadott részletfizetési lehetőségben feltüntetett ár már tartalmazza a 15% kezelési költséget így azon felül plusz költség nem terhel.

Igen, a képzést bármilyen vállalkozás el tudja számolni. A tréning díjának befizetésekor állítjuk ki a számlát, ezért kérlek, hogy jelentkezéskor számlázási címként azt a nevet és címet tüntesd fel, amelyre szeretnéd hogy a számlát kiállítsuk – és a cég bankszámlájáról érkezzen az átutalás.

Bármennyire is szeretném garantálni, ez a Te hozzáállásodtól függ. Ha valóban szeretnél eredményeket elérni, akkor a tréningen kapott feladatok feldolgozásával és a megújulás, az új életed megengedésével biztos, hogy jelentős lépéseket tudsz tenni az új életed felé. Sőt, ehhez minden támogatást meg is kapsz a tréningen. Kérdezhetsz, megoszthatsz, beszélgethetsz a tréning ideje alatt és utána is.

A honlap szerzője nem orvos. A honlap energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. A honlap szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. A honlap szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. A honlapon foglaltak nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzet orvos tanácsát! A honlapon, a programokon, tanfolyamokon és konzultációkon elhangzott információk alkalmazásáért Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. nem vállal felelősséget.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kolozsi Mariann engedélyével lehetséges.

A tananyag, a tematika, az elhangzott tanácsaimhoz fűződő minden jog, frissítés, terjesztés, publikálás, dokumentálás és egyéb jogok Kolozsi Mariann és a Solution Training and Consulting Bt. tulajdona. Fenntartom a jogot, hogy bármely szolgáltatás / termék megrendelését indoklás nélkül elutasítsam! Elutasításom oka lehet, hogy a konkurensem vagy, vagy vele dolgozol. Elutasításom oka lehet még, hogy nem fizettél ki egy szolgáltatást. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy elutasíthatom a jelentkezésedet, amennyiben az üzleti érdeket sért.