Tréningek, melyek megkönnyítik az életed

“Személyiségfejlesztésre vállalkozni valójában népszerűtlen merészség, ellenszenves letérés a széles útról, különc remeteség – ahogy éppen azt a kívülállónak képzelni tetszik. Nem csoda hát, hogy kezdettől fogva csak kevesen csábultak erre a különös kalandra.”

(Carl Gustav Jung)

 

“A tréning olyan komplex képzési, továbbképzési eljárás (módszer-együttes), amelynek keretében célorientált (igény szerinti) tartalmú, továbbá bizonyos kompetenciák megszerzésére irányuló felkészítés történik, feldolgozzák a szükséges elméleti ismereteket, biztosítják azok alkalmazását önkontrollal (visszacsatolással) összekapcsolva. A gyakorlatok értékelésével és tesztek alkalmazásával a résztvevő adott tevékenységre való alkalmazását is feltárja és a tevékenységhez személyiségjegyek kibontakozását, fejlesztését is megvalósítja.” [1]

 

Az általam tartott tréningek célja, hogy magas minőségű, kézzelfogható, gyakorlati tudást adjon át.

Prioritásként kezelem az eredményorientáltságot, ezért gyakorlati, fókuszált megközelítés során sajátíthatod el a tanfolyamon hallottakat.

A visszajelzések alapján érthetően magyarázok, és a családias, támogató légkör biztonságot nyújt, bármilyen probléma miatt legyél jelen.

Ha szeretnéd összhangba hozni a testedet és a lelkedet, illetve fontos számodra az önismeret és az önszeretet, önbecsülés, a tréningjeim megfelelő tudást nyújthatnak önmagad fejlesztésére. Válaszd ki a neked leginkább szimpatikus tanfolyamot és tedd jobbá az életedet.

 

Mire jó egy tréning? Miért éri meg?

Biztosan felmerült már benned, hogy mégis miért érdemes egy tréningen részt venni. A visszajelzések és volt ügyfeleim elmondása alapján egy fontos befektetés történik önmagukba, ami végül elvezet a boldog és sikeres élethez. Ugyanakkor fontos leszögezni, hogy a tréning csak akkor lesznek hatékony, ha te is elvégzed a dolgod, azaz folyamatosan gyakorolsz és lelkesen végigcsinálod a kapott házi feladatokat. Sokszor el kell mondanom, hogy a pozitív gondolkodás, a Theta healing módszer aktív cselekvést igényel, magától nem fog jobbá válni az életed.

Ha úgy érzed, ezekre hajlandó vagy, az általam átadott tudást nem csak saját magadon, de a szeretteiden is fogod tudni hasznosítani. Az összes tanfolyam átfogó és intenzív módon, a visszacsatolás technikájával zajlik, így a gyakorlatban jobban rögzül az elsajátított tananyag. Az elvégzésük után magabiztosságot tapasztalhatsz magadon és világosabbá válnak számodra a valódi céljaid, mivel közösen lebontjuk a téves hitrendszereidet.

Tréning folyamatban

Miért ajánlott a Theta Healing?

A Theta Healing egy, az Amerikai Egyesül Államokból származó, alternatív gyógyászati és terápiás módszer, amely stresszkezelésre, problémamegoldásra, egészségügyi állapotra és képességfejlesztésre is használható.

A jelenleg ismert legmodernebb alternatív személyiségfejlesztő módszer, aminek alapja, hogy az agy theta agyhullámokkal dolgozik, azaz a gyakorlása közben mély meditatív állapotba kerülsz. Ebben az állapotban könnyen beazonosíthatóak a kezelt személy tudatalattijának rejtett hiedelmei, így használója képessé válik ezek megismerésére és megváltoztatására, ha szükséges.

Részben hasonlít az agykontrollhoz, hiszen ott az alfa agyhullámokat hasznosítják. A Theta Healing alaptanfolyam során nagyon gyorsan elsajátíthatod ezt a módszert. 2013 óta minden 1-2 hónapban tartok egy ilyen képzést, és megesett már, hogy gyengén látóknak vagy hallássérülteknek, esetleg tanulási nehézségekkel küzdőknek adtam át a tudásomat.

Az eredmények kézzelfoghatóak. Javul az életminőség, segít kapcsolódni önmagadhoz, az érzelmeidhez, segít megtalálni az életcélodat, és azt könnyebben elérni, illetve képes leszel jobban kezelni a stresszt és az emberi kapcsolataidat.

 

Az általam tartott tréningek:

A www.kolozsimariann.hu szervezésében több képzés indul. Gyakori rendszerességgel tartok tréningeket, amelyeknek a Theta Healing, azaz a személyiségfejlesztő és stresszoldó meditáció az alapja. Tanulmányozd át őket alaposan és a neked megfelelőt válaszd ki:

Life coach tanfolyam

Évente egyszer life coaching tanfolyamot rendezek, ahol elmélyedhetsz ebben a segítő szakmában. A képzés során gyakorlatorientált módszerek segítségével sajátíthatod el a tudást, amit azonnal képes leszel alkalmazni. A 3 hónapnyi képzési idő alatt (3 x 3 nap) a coaching alapjaitól egy jól képzett szakemberré válhatsz, ráadásul ha alaposan végigcsinálod a kapott házi feladatokat, nagyfokú személyiségfejlődést tapasztalhatsz meg magadon.

Ezt tartom az egyik legátfogóbb személyiségfejlesztő képzésnek, amely egyre nagyobb teret nyer nem csak a hétköznapi emberek, de a vállalkozások életében is.

A life coaching képzés nem csupán pszichológusoknak, HR-eseknek vagy terapeutáknak ajánlott, hanem bárkinek, aki segítő szándékkal fordul az emberek felé. A megtanultak segítségedre lehetnek az új hivatásod kiépítésében, hiszen a tanfolyam során betekintést nyerhetsz egy élő life coaching folyamataiba, így valós ügyféllel, éles szituációban gyakorolhatsz.

A 21. század életvitele miatt egyre több minőségi szakértőre van szükség, mert az emberek sok esetben nem képesek megbirkózni a modern élet kihívásaival, így biztos lehetsz benne, hogy rád is szükség van.

Tematikus tréningek

Minden hónapban tematikus tréningeket tartok, legyen szó párkapcsolatról, önbizalom-fejlesztésről vagy kommunikációról. Ezek alkalmával különböző készségeket, kompetenciákat fejlesztünk tematikusan, példának okáért januárban a pénz volt a téma, februárban a szakítás, új szerelem, de előfordulnak anyaseb/apaseb gyógyító és babavárással, meddőséggel kapcsolatos tanfolyamok is. A további pontosabb időbeosztást megtalálhatod az Élő tréningek menüpontban és az Eseménynaptárban.

Theta Healing haladó tanfolyam

Ha az alaptanfolyamon elsajátítottad a meditációs, blokkoldó technikát, a teremtési folyamat fontosságát, a gondolat erejét, illetve ha már képes vagy megérteni a blokkok elhelyezkedését, és ezt követően még szeretnél továbbfejlődni, a Theta Healing haladó tanfolyamot neked találták ki.  A 3 napig tartó intenzív tanfolyam során magabiztosabbá válhatsz az új és mélyebb Theta Healing technikák alkalmazásában, amelyet nem csak önmagadon, de másokon is használhatsz. Itt több idő van átvenni és gyakorolni a blokkoldó módszereket, és egy teljes napig csak az ezzel kapcsolatos eszköztáradat bővítjük.

Itt teljes mértékben letisztulhat a gyakorlati rész, ugyanis kérdezéstechnikával, ásásfolyamatok levezetésével profi módon képes leszel magadon dolgozni. Ezenkívül a szervezet felépítését és az emberi test tudását is elsajátíthatod, amikhez rengeteg segédanyagot kapsz.

A tanfolyam elvégzése után gyorsabban és hatékonyabban fogod alkalmazni a blokkoldást és az ásást, ráadásul konzulensként is meg fogod tudni állni a helyed. A képzéshez jár még egy negatív érzelmi lista, a bőséget és a párkapcsolatokat akadályozó blokklista és 665 érzelmet tartalmazó pozitív érzelmi lista, illetve megtanulhatod, hogyan kell ügyfelekkel együtt dolgozni.

Theta Healing Game of Life tréning

A Theta Healing Game of Life tréning alkalmával megtanulhatod, hogyan ne vedd véresen komolyan az életet. Amerikában és Japánban csak a siker tanfolyamának nevezett képzés megmutatja a pontos utat az álmaid és a céljaid eléréséhez.

Képes leszel legyőzni a sikertelenséget, illetve a gátló tényezőket. Hiro Miyazaki és Vianna Stibal rájöttek arra, mik ezek a gátló hitrendszerek, majd összegyűjtötték ezeket egy képzésbe, ez a Theta Healing Game of Life.

Ebben az esetben a Theta Healing és a life coaching technikákat ötvözöm, ahol ki kell tűznöd magad elé egyetlen egy célt, és ezen fogsz 3 napon keresztül dolgozni. A blokkoldó technika segítségével közelebb kerülhetsz a célodhoz, és olyanokra leszel képes, mint a múlt és a kudarcaid elengedése, megtanulod kezelni a környezeted irigységét, ráadásul a korlátaid feloldásában is segítek, ezáltal beengedheted a bőséget az életedbe.

Erősítjük, miként tudod képességeidet megélni és megmutatni a világnak, legyőzheted a halogatást, illetve a tökéletesség-mániát. Nem utolsósorban pedig elsajátíthatod a teremtő gyakorlatot, aminek segítségével megteremtheted a vágyott dolgokat az életedben. Ennek a tréningnek előfeltétele a Theta Healing haladó tanfolyam elvégzése.

Eredményes tréning

Szivárványgyermek tréning

A Szivárványgyermek tréning egy nagyon mély, intenzív, sokat adó tanfolyam, amely során az intuitív képességeidet és az önbizalmat fejlesztjük. A régebbi résztvevők mosógép-tanfolyamnak nevezték el, mert ennek segítségével képesek voltak felszínre hozni a legmélyebb, legrejtettebb érzéseiket és azokat megtisztítani.

Szivárványgyermekeknek azokat nevezzük, akiknek az átlagtól eltérő képességeik vannak, mint példádul képesek az auralátásra, látják a jövőt vagy túlzott empátiával rendelkeznek. A tanfolyam által könnyebben megértheted a gyermekeket és önmagadat is, továbbá az említett képességeket biztonságos keretek között gyakorolhatod. A visszajelzések alapján a résztvevők olyan pozitívumokról számoltak be, mint az intuíció beindulása és az élettől kapott jelek felbukkanása. Mindemellett megmutatom, miként kell használni a csoportgyógyítást, amit csak ezen a tanfolyamon gyakoroltatok.

Intuitív anatómia

Az Intuitív anatómia tanfolyam a lehető legátfogóbb az összes Theta Healinggel kapcsolatos képzések közül, s úgy vélem, ez adja a legkomplexebb tudást a Theta Healingről. Segítségével megtanulsz szívvel élni és képessé válsz meggyógyítani önmagadat. Minden egyes nap más és más szerven dolgozunk, ami miatt saját magadon is el tudod végezni a tisztítás folyamatát. 

Ezen negatív hitrendszerek biológiai, anatómiai és kémiai háttérren alapulnak, amelyeket feltárunk majd. Részletes leírást kapsz a különböző betegségekről és esetekről, illetve ezek hátteréről.

A képzés biztonságos gyakorlási terepet ad számodra, így maximálisan elsajátíthatod a Theta Healinggel kapcsolatos finom részleteket, legyen szó nyitott szemmel való thetázásról vagy testscannelésről. A tanfolyamhoz a tudás és az új életszemlélet mellett munkafüzeteket és egyéb írásos anyagokat kaptok tőlem. Az elvégzése után lehetőséged lesz nem csak saját magadon, de másokon is segíteni, hiszen képes leszel másokat is ráébreszteni a test működési elveire, a gondolatok és érzelmek hatalmára.

Dig Deeper tanfolyam

A Dig Deeper tanfolyam alkalmával a technikai képességeidet a legmagasabb szintre emelheted, ráadásul theta healing konzulensként az itt megszerzett tudás elengedhetetlen. Leginkább olyanoknak ajánlom, akiknek nehézségei adódtak a kliensekkel való bánásmóddal.

A tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy az ásási technika segítségével minél mélyebbre áss a probléma feltárását illetően. Ha úgy érzed, nem tudsz rálátni a probléma gyökerére, ez a kétnapos képzés neked való. Konzulensként, ha nem érzed magad magabiztosnak és nem mersz kliensekkel dolgozni vagy éppen félelemmel viszonyulsz az elvárások iránt, a Dig Deeper képzés megoldás lehet a problémáidra.

Foglalkozunk még továbbá az egó és a tesztelés kérdésköreivel is, amelyek által gyorsabb és hatékonyabb munkát végezhetsz.

A Theta Healing egy könnyen elsajátítható technika, amelynek segítségével megoldhatóak az önismerettel, pénzzel, kapcsolatokkal, egészséggel kapcsolatos problémák.

Válaszd ki a számodra releváns tanfolyamot, gyere el és dolgozz önmagadon, hogy ezáltal elérhesd a kitűzött célodat. Jelentkezni a kiválasztott tanfolyam oldalán tudsz.

 

[1] – HR Portal – https://www.hrportal.hu/c/a-trening-fogalma-es-jellemzoi-20091116.html

 

 

Ha tetszett, akkor oszd meg a közösségi oldalakon!

Kolozsi Mariann
Kolozsi Mariann

2012 óta segítek ügyfeleim életvezetési problémáin Theta Healing® tanárként és Business Coachként. Ez idő alatt a módszereim számtalan különböző élethelyzetben segítettek. Lehetett szó akár egy szakítás utáni önbizalomválságról vagy egy cégvezetőt felemésztő stresszhelyzetről. Én a spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló eszközt adok a kezedbe, amellyel felépíthetsz egy jobb életet.