🌸 Újabb élmény, újabb képzés, új tudás, szintlépés, megannyi tapasztalás 🌸

 

Köszönöm Nektek, hogy velem tartotok, és újabb és újabb lépcsőfokokon megyünk együtt egyre feljebb!

Vianna Stibal-lal töltöttem újabb felemelő napokat Valenciában, Spanyolországban.
Most a You and your inner circle – Te és a belső köröd legújabb tanfolyamát sajátítottam el.

Tavaly októberben debütált a képzés, most tartotta másodszor a világon (akkor a Központ költözése és felújítása miatt nem jutottam ki a képzésre, de most már újra a tanulásé a főszerep) mondta, hogy érezzük magunkat szerencsésnek, mert nagy hatásai vannak ennek a tanfolyamnak.

 

Valóban.

Megtapasztaltam……

 

Ez a képzés egy újabb lépcsőfok, hogy magasabb szintre emeljük az életünket!

 

Sokan írtatok privátban, hogy milyen volt, mit tanultam, milyen a képzés, meséljek. Mivel nekem is csak 24 óra egy nap, és több, mint 100 email vár még megválaszolásra – ezúton is köszönöm és kérem további türelmeteket ezzel kapcsolatban – engedjétek meg hogy így válaszoljak:

 

📌 Mit adott nekem?

 • Új ásási technikát, ami nagyon hatékony és roppant gyors. Nagyon jó élményeim és tapasztalataim vannak vele, már alig várom, hogy Veletek is megosszam!
 • Jobban átlátom a köröket, amelyekből felépülnek emberi kapcsolataink (Vianna 3 kört különböztet meg az emberi kapcsolódásokban.)
  Ezek: Belső kör, középső kör és külső kör. Attól függően, hogy kivel milyen a kapcsolatod -> erről részletesen a tanfolyamon lesz szó.
 • Még jobban rálátok a bizalom – szeretet – csalódás – becsapottság – félelem – gyermekkori sérülések összefüggéseire, mint eddig.
 • Különleges ásásaimTheta Healing folyamataim voltak – brazil, albán, spanyol, török, japán résztvevőkkel – mindegyik mély, inspiráló és sokat adó tapasztalás volt. Nemzetközi társaság, remek hangulat – és valahogy megint úgy jött össze, hogy egyedüli magyarként vettem részt a továbbképzésen.
 • Elmélyültünk a kommunikáció és fejlődés szakaszaiban – ezáltal sokkal megértőbbé váltunk, ha a másik “még nem tart ott” – tisztán érthető és látható miért. Képes leszel ezután te is sokkal türelmesebben, megértőbben viszonyulni a másikhoz, mert átlátod, hogy ő hol tart a szakaszok közül. Innentől minden sokkal egyszerűbb lesz.
 • Még jobban megértettem, miért van annyira szüksége bizonyos embereknek a támogatásra, biztatásra, megerősítésre, és ezáltal még jobban tudom segíteni őket.

Számomra megdöbbentően megerősítő volt, mennyire hatalmas szüksége van a világnak az anyasebünk és gyermekkori traumáink meggyógyítására.

Erről sokat beszélgettem a kurzuson társaimmal, melyeket meg fogok Veletek is osztani a tanfolyamon!

 

Hatalmas megerősítés volt számomra, hogy ITT AZ IDŐ az Anyasebünk meggyógyítására

Cikkünk a témában: https://www.kolozsimariann.hu/ezt-jelenti-az-anyaseb/

 

A You and your inner circle képzés a kapcsolataink javítására, jobb átlátására és megértésére van kihegyezve, akár párkapcsolatról, családi vagy munkahelyi kapcsolatról legyen szó. Ebben hatalmas segítséget adott.

Említettem korábban nektek, hogy én januárban végeztem el az alapképzést ebből a kurzusból, és akkor 2 nap alatt átalakította az egész életem.

 

A kapcsolataim, az addigi életem a “feje tetejére állt”🙃 megváltozott a struktúrája.

 

Kitisztult, felfrissült és azóta sokkal könnyebb, lágyabb. Vannak, akikkel lezárult a kapcsolódás, lettek új kapcsolódások, és vannak, akikkel megjavult, elmélyült a kapcsolat. Akkor nagyon érdekes tapasztalás volt, ma már visszanézve teljesen érhető a dinamikája.

a tanfolyamon elsajátított tudással felderítettem a barátaim, közeli és távoli ismerősök rendszerét, és pontosan látom ki, hol, hogyan kapcsolódik, mennyire kölcsönös, milyen dinamikából működteti a kapcsolatot – és rendezni is tudtam, hogy még jobb legyen nekem is és mindenkinek.

megváltozott, újra mélyült a gondolkodásmódom a valenciai élmények hatására. Mélyült a tudásom a szeretetről (ez is a képzés anyaga) és sokkal megértőbb lettem. Türelmesebb. Nyugodtabb. Ez pedig magával hozza azt, hogy magasabb szintre emelem újra az életem is.

 

Te mikor emelted utoljára az életed egy magasabb szintre?

Bármikor megteheted. Akár most is. Akár holnap. Amikor úgy döntesz. Nézd meg, mi tart vissza a döntésben 😉

látom, hogy jó úton vagyok, (ebben kétségem sem volt, de újra rengeteg megerősítést kaptam) és bőven van még mit csinálni 🙂

 

A kurzus hatására bennem is elindultak új dolgok, melyek már régóta formálódtak bennem, érlelődtek, melyeknek MOST jött el az idejük!

Hamarosan Te is látni fogod a részleteket. Érdemes velem tartanod. 😊😉

 

Ez az év nekem abszolút önmagam továbbképzéséről és újradefiniálásáról szól.

 

Neked miről szól?
Oszd meg velem kommentben! Kíváncsian várom!

 

Ez már a második képzés volt idén külföldön (nem beszélve az online kurzusokról), amit elvégeztem és nem az utolsó. Viannával is találkozom még idén, az év második felében.

Nagy terveim vannak. Eljött az idő. Úgy érzem beértem egy újabb lépcsőfokra. Minden évvel egyre jobban érzem, mi formálódik a kezeim alatt.

 

Neked is vannak hasonló megtapasztalásaid? Ha igen, oszd meg velem, kíváncsian várom!

 

 • Ha úgy érzed, neked is itt az idő, hogy végre egy hatalmasat lépj előre az életedben, és hátrahagyd azt, ami eddig korlátozott.
 • Ha szeretnél egy támogatóbb környezetet kialakítani magad körül őszinte kommunikációval, bizalommal, szeretettel, akkor itt a helyed az Inner Circle tanfolyamon 
 • Ha úgy érzed, hogy szeretnéd Te is meggyógyítani az anyasebed, itt a tökéletes időzítés!

 

Hamarosan indul a 6 hónapos Anyaseb gyógyító ONLINE tréningem, amiben ránézünk több olyan kardinális pontra, amely alapjaiban határozza meg az életed (bizalom, szeretet, kötődés, önbizalom, párkapcsolat, testhez fűződő viszony, stb.)


 

Ez az egyik legizgalmasabb év eddigi életemben, és még a felénél sem tartunk! (bár sokszor úgy érzem, hogy rohan az idő) Nagyon élvezem, és te?

 

Kíváncsian várom mit hozol ki az idei évedből, az életedből!

 

Egy biztos, én azon vagyok, hogy minél jobban támogassalak téged ebben a díjmentes videóimmal a youtube csatornámon, az élő videóimmal a Facebook oldalamon és a folyamatosan frissülő, hasznos cikkeimmel.

 

Tényleg csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki az életedből. Ezt nap mint nap látom.

A kérdés csak az, mikor döntesz a fejlődés mellett.

Én minden nap erre motivállak. Mert megéri. Nagyon!

 

Ha pedig elérkezett az idő és szeretnéd elsajátítani ezt a remek technikát, amivel már oly sokan megváltoztatták az életüket, akkor vágj bele!

Gyere el a Theta Healing alaptanfolyamra!

 

Megköszönöm, ha megosztod ezt a posztot, hogy másokhoz is elérjen és segíthessen nekik, és ha elindított benned egy gondolatot, érzést, megírod kommentben.

 

Szeretnél videós/podcast (hang) beszámolót a képzésről?
Ha igen, írj kommentben egy IGEN-t.

 

Szeretettel,
Mariann

 

Ha tetszett, akkor oszd meg a közösségi oldalakon!