fbpx

Visszajelzések a Theta Healing Teadélutánról

A Theta Healing Teadélutánon részt vevők visszajelzései:

„Már csak a meditáció miatt is érdemes eljönni. Csodálatos élmény volt. Köszönöm!”

„Éreztem az energiákat és a meditáció valódi tapasztalattal gazdagított, engem meggyőzött.”

„Figyelemfelkeltő volt a sok sikertörténet. A bemutató is tetszett, érdekel a dolog működése. Kellemes volt a meditáció is.”

Theta Healing Teadélután Kolozsi Mariannal

„Nagyon jól éreztem magam! Régebben többször jártam meditálásra és otthon is szoktam végezni. Most a közös meditáláson végtelenül hatalmas energia löketet kaptam. Köszönöm szépen!”

„Ami a legjobban megmaradt, hogy időben kell foglalkozni a problémával.”

„A Teadélutánon kellemes, oldott légkört tapasztaltam. Működhet a Theta, mert a meditáció alatt sikerült „utazni” egyet mélyebb tudatállapotban. Kíváncsi vagyok milyen változás következik az életemben, mert az lesz az igazi bizonyosság!”

„Amikor a demó ásás volt, nekem is ugyanúgy feljött hasonló probléma, nagyon éreztem az energiákat. Thetában lenni nagyon jó érzés, nagyon örültem, hogy személyesen is találkozhatunk, és személyesen is megtapasztalhattam a Thetában tartózkodást. Számomra nagyon jó érzés volt. Nagyon jó kis délután volt!”

„Az általános ismertető tetszett, már olvastam róla, de még nem tudtam, hogy Vianna hogyan gyógyította meg magát. A bemutató ásás is megfogott, hogy milyen érzelmi megnyilvánulásokat képes kihozni. A közös meditáció is érdekes volt. Köszönöm.”

“Éreztem a végtelen szeretet energiáját és oldódott bennem a feszültség, ami már nagyon régóta bennem volt. Érdekes volt a meditáció. Talán biztonság érzést is éreztem alatta, amit már nagyon régóta nem.”

“Úgy érkeztem, hogy hallottam és olvastam a Thetáról, de nem tudtam elképzelni milyen lesz. Most már tudom, vagy legalábbis ízelítőt kaptam abból mi történik ilyenkor. Sok munka vár rám, ezt már akkor tudtam, amikor idejöttem, de most legalább már azt tudom, hogy ebben a munkámban a Theta fog segíteni nekem. Várom már a három napos Alaptanfolyamot, az új élményeket és legfőképpen az utána induló új életemet. Most már tudom, hogy nincs lehetetlen, csak akarni kel és ez rajtam nem fog múlni. Nagyon köszönöm lehetőséget Mariann!”

Szeretnél Te is hasonló tapasztalatokkal gazdagodni?

Adj egy esélyt magadnak és a Theta Healingnek!

100%-os pénzvisszafizetési garancia! Nem kockáztatsz semmit! Ha kiderül, hogy ez nem az, amire számítottál, még a helyszínen visszafizetem a pénzed. nincs ellenkezés, nincs harag, csak megköszönöm, hogy adtál egy esélyt Önmagadnak és a technikának.

Sok szeretettel várlak aktuális Theta Healing Teadélutánon!

Kolozsi Mariann

 

 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Ez a cikk is érdekelhet:

Fáklya Rádióban jártam: Dolgozzunk Magunkon

Hihetetlen élmény volt a Fáklya Rádióban  élőben megosztani a tapasztalataimat és a tudásomat az önfejlesztésről és arról, hogyan dolgozzunk magunkon. A rohanó 21. században méginkább nagyobb szükség van arra, hogy

Ne bízd a véletlenre a vállalkozásod sikerét

Marina Története… [Legyél A Vendégem! ]

Marina már régóta foglalkozik önfejlesztéssel, bátran (és büszkén) mondhatom, hogy hatalmas lépéseket tett meg, hogy eljusson egészen idáig. Marina beleegyezett abba, hogy a vendégem lesz és a következő interjúban az