fbpx

Zsolt története… [Legyél a vendégem! ]

Ezért életmentő egy vezetőnek a coaching képzés

Nap, mint nap kapom az elképesztő sikertörténeteket. El nem tudjátok képzelni, mekkora büszkeséggel tölt el, mikor megírjátok.

A legyél a vendégem! c. sorozatomban egy rövid beszámolóra invitállak arról, hogy Neked milyen tapasztalataid vannak az önfejlesztésről, sikerekről, stb.

A mai vendégem Zsolt:

2007-ben történt életem első nagy változása, előtte az a fajta ember voltam, aki sodródik az árral, nem áll ki magáért, nincs életcélja és amihez tehetsége van, ami az álma, azt nem követi, hanem beáll a robotoló emberek sorába.

Visszahúzódó és önbizalom hiányos voltam gyerekkoromban, amit sok lelkileg sérült iskolatársam ki is használt a szokásos iskolai megpróbáltatásokkal lelki sérüléseket okozva. A szüleim szerettek és megtettek mindent értem, ami tőlük tellett, ugyanakkor mai szemmel már látom, mennyire korlátozták őket is a saját hozott családi mintáik.

Az akkori önbizalmammal csodaszámba ment, de lett barátnőm. Ő egy nagyszerű teremtés volt, aki egy idő után látta, hogy a kapcsolatunk hosszú távon nem fog működni és 2007-ben szakított velem. Ezzel a legjobbat tette velem hosszú távon, persze akkor ezt nem így éltem meg.

Ez volt az első életmegváltoztató mérföldkő az életemben. 

Elkeseredés, önsajnálat, begubózás helyett kinyíltam és kutatni kezdtem, miért történt mindez? Mit kellett volna másként csinálnom? Meg szerettem volna érteni a nőket, az emberek közötti kapcsolatrendszert, hogy ilyen még egyszer ne történjen meg velem.

Így kezdtem el rengeteg könyvet olvasni éveken át a témában: pszichológia, testbeszéd, párkapcsolati téma, azaz mindenféle téma az önfejlesztésen belül, kivéve az elrugaszkodott témákat, mint a spiritualitás. Ezek viszont bár beépültek a tudatalattimba, mint tudás, vagy tapasztalat, az életemben jelentős változást nem hoztak.

Az olvasással telt évek után 2-3 éve jött el életem második életmegváltoztató mérföldköve, 

amit két szintén fantasztikus hölgynek köszönhetek. Az egyikőjük ajánlotta a másik hölgyet, akiről utólag kiderült, hogy profi Theta Healing (TH) konzulens. Elmentem hozzá és annyira hatással volt rám az ott tapasztalt élmény, hogy azt mondtam ezt a technikát én is meg akarom tanulni. Tehát volt a tanfolyam előtt bizonyíték a hatékonyságra, hogy működik a dolog, ez meggyőzött.

Kerestem TH tanárt, így jött be az életembe hosszú távon kb. másfél éve Kolozsi Mariann és a TH technika, mint életem harmadik életmegváltoztató mérföldköve.

Több tanfolyamon is voltam nála rövid idő alatt. A megismerkedésünk óta rendszeresen követem az interneten az írásait, videóit és több online rendezvényén is részt vettem. A többi TH tanár közül ő állt a személyiségemhez a legközelebb, így őt választottam, amit azóta se bántam meg, sőt!

Mariann segítőkészsége, az ezzel kapcsolatos küldetéstudata, türelme, kedvessége, tudása, alázatossága, vidámsága, pozitív életszemlélete átitatta/átitatja a tanfolyamait, online anyagait és a támogatását ezek után is élvezhetjük az életünkben felmerülő problémákra adott tanácsai által.

Mariann jókedvű, barátságos légkörű, rendkívül hatékony és hasznos programjain sok lelki súlytól szabadultam meg és közvetetten én is hozzájárulhattam ehhez másoknál.

Elemi erejű felismeréseket láttam/tapasztaltam, amik hatalmas megkönnyebbüléseket/lelki megnyugvást hoznak magukkal. Életeket formáltunk közösen jobbá és csodaszámba menő változásokat indítottunk el/hoztunk létre.

Főleg a TH tanfolyamok és az ásások hozták el számomra a rég vágyott elemi erejű változásokat, amik akár képesek egy ember életét megváltoztatni. Nekem is felnyílt a szemem, egyre többször látom már a hátráltató/károkozó mintáinkat, amik sokszor a háttérből rángatnak dróton minket és ezzel a technikával elvághatjuk ezeket a drótokat. 

Ezen kívül még nagyon sok minden másra is jó a technika, amiket igyekszek fejleszteni a lehetőségeimhez mérten.

A legtöbb probléma az emberismeret hiányából fakad

Rengeteget fejlődtem személyiségben, hozzáállásban, lelki erőben, tapasztalatban, kiállok magamért, van életcélom, dolgozok az álmomért, egy olyan életért, amit szeretnék magamnak.

Ez egy folyamat, ami sok önmunkát igényel, kitartást, elszántságot, lelki erőt minden nap. Még a folyamat elején járok, de látom mit nyertem vele eddig, mennyi mindent nyerhetek még ezután és ez ad erőt ahhoz, hogy ha néha meg is torpanok, folytassam utam az önfejlesztés útján tovább a célig.

Aki elindult ezen az úton tudja: ez egy egyirányú út, ami csak előre visz.”

Üdv:

Dosztály Zsolt

________________
Ha szeretnéd megtapasztalni Te is, milyen az önfejlesztés, vagy szeretnél hatékonyan önfejlesztésbe kezdeni, akko tarts velem a VIP Clubban!

Szeretettel várlak!

Mariann

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szólj hozzá!

Ez a cikk is érdekelhet:

Fáklya Rádióban jártam: Dolgozzunk Magunkon

Hihetetlen élmény volt a Fáklya Rádióban  élőben megosztani a tapasztalataimat és a tudásomat az önfejlesztésről és arról, hogyan dolgozzunk magunkon. A rohanó 21. században méginkább nagyobb szükség van arra, hogy

Ne bízd a véletlenre a vállalkozásod sikerét

Marina Története… [Legyél A Vendégem! ]

Marina már régóta foglalkozik önfejlesztéssel, bátran (és büszkén) mondhatom, hogy hatalmas lépéseket tett meg, hogy eljusson egészen idáig. Marina beleegyezett abba, hogy a vendégem lesz és a következő interjúban az